Pobjedna kanabisa
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Pobjedna kanabisa
Akademici potvrdili da kanabis
Uspjesno ubija virus koronu.
I onda se cudite zasto mene nije pokosilo.
Sad cu jos i pojacat dozu. A kad stigne gospodja i ja i ona cemo zapalit jednoga.. mislim ona jednoga ja cu malo vise.
Iman predivnu zenu.
Voli me
Odlicna kuvarica
Super osoba
Voli zapalit.
Jedino zasto cu je morat jednog sana ubit je to sto nevoli VODJU
Uspjesno ubija virus koronu.
I onda se cudite zasto mene nije pokosilo.
Sad cu jos i pojacat dozu. A kad stigne gospodja i ja i ona cemo zapalit jednoga.. mislim ona jednoga ja cu malo vise.
Iman predivnu zenu.
Voli me
Odlicna kuvarica
Super osoba
Voli zapalit.
Jedino zasto cu je morat jednog sana ubit je to sto nevoli VODJU
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Pobjedna kanabisa
Napusi se kurca volefridrih-niche wrote:Vodju vole samo pederi...
:D
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Napusim se kurca, volim tofridrih-niche wrote:Vodju vole samo pederi...
Guest- Guest
FRANK wrote:Napusi se kurca volefridrih-niche wrote:Vodju vole samo pederi...
2015-09-13
Similar topics
» Nezavisni seljaci za legalizaciju kanabisa
» Od jeseni legalizacija kanabisa u medicinske svrhe
» Imunološki zavod dobio dozvolu za uvoz lijekova od kanabisa
» SDP u Saboru predložio legalizaciju uzgoja medicinskog kanabisa: "To bi potaknulo gospodarstvo"
» Medicinskog kanabisa nema u ljekarnama, pošiljka iz Kanade povučena jer je procurilo ulje
» Od jeseni legalizacija kanabisa u medicinske svrhe
» Imunološki zavod dobio dozvolu za uvoz lijekova od kanabisa
» SDP u Saboru predložio legalizaciju uzgoja medicinskog kanabisa: "To bi potaknulo gospodarstvo"
» Medicinskog kanabisa nema u ljekarnama, pošiljka iz Kanade povučena jer je procurilo ulje
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1