Molba forumasima
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Molba forumasima
isusa ti dragog imam 105 nije moguce da sam jedini stokilas na forumu...kako odrzavate formu...
EstebanEnrique- Posts : 4782
2014-04-16
Joshua se 'ubija' od treninga, a Fury po starom: Pijem do 12 piva dnevno, ne jedem i ne radim ništa
Kralj Cigana uživa
Svijet boksa sa nestrpljenjem očekuje obračun Tysona Furyja i Anthonyja Joshue za apsolutnog prvaka svijeta.
Joshua ne prestaje sa trenizima. Doslovno se AJ 'ubija' od rada, a sa druge strane Fury ne radi apsolutno ništa.
Tim Anthonyja Joshue tvrdi kako je dogovor o borbi jako blizu, ali Kralj Cigana odbacuje takve navode i ima jasan stav kada je njihov meč u pitanju.
"Nije mi bitno šta govore jer borbe neće biti dok ne budem imao zvaničan datum i mnogo novca u džepu", jasan je Fury i dodao je:
"Borba će se dogoditi, ali da li vjerujem da je baš on naredni? Ne. Ove godine ću se boriti dva puta i nije me briga koga ću imati za protivnika. Samo se želim boriti", rekao je Fury i poručio je da se ne želi boriti u Velikoj Britaniji već u SAD-u.
Fury je u prošlosti bio ovisnik o hrani, alkoholu i drogama. Sada također koristi velike količine alkohola i pije do 12 piva dnevno.
"Prestao sam sa trenizima i odmaram. Znam popiti osam, deset ili 12 piva denevno. Ne jedem ništa i sve kalorije unosim alkoholom. Trenirao sam jako, nije bilo napretka i sada odmaram", rekao je WBC šampion svijeta.
Borba Furyja i Joshue navodno bi se trebala desiti u junu ili julu. Još uvijek se pregovara, a ugovara se i revanš kojim bi se zaključila bokserska 2021. godina.
https://sportsport.ba/borilacki-sport/tyson-fury-pivo-uzivanje-odmor/393531
Kralj Cigana uživa
Svijet boksa sa nestrpljenjem očekuje obračun Tysona Furyja i Anthonyja Joshue za apsolutnog prvaka svijeta.
Joshua ne prestaje sa trenizima. Doslovno se AJ 'ubija' od rada, a sa druge strane Fury ne radi apsolutno ništa.
Tim Anthonyja Joshue tvrdi kako je dogovor o borbi jako blizu, ali Kralj Cigana odbacuje takve navode i ima jasan stav kada je njihov meč u pitanju.
"Nije mi bitno šta govore jer borbe neće biti dok ne budem imao zvaničan datum i mnogo novca u džepu", jasan je Fury i dodao je:
"Borba će se dogoditi, ali da li vjerujem da je baš on naredni? Ne. Ove godine ću se boriti dva puta i nije me briga koga ću imati za protivnika. Samo se želim boriti", rekao je Fury i poručio je da se ne želi boriti u Velikoj Britaniji već u SAD-u.
Fury je u prošlosti bio ovisnik o hrani, alkoholu i drogama. Sada također koristi velike količine alkohola i pije do 12 piva dnevno.
"Prestao sam sa trenizima i odmaram. Znam popiti osam, deset ili 12 piva denevno. Ne jedem ništa i sve kalorije unosim alkoholom. Trenirao sam jako, nije bilo napretka i sada odmaram", rekao je WBC šampion svijeta.
Borba Furyja i Joshue navodno bi se trebala desiti u junu ili julu. Još uvijek se pregovara, a ugovara se i revanš kojim bi se zaključila bokserska 2021. godina.
https://sportsport.ba/borilacki-sport/tyson-fury-pivo-uzivanje-odmor/393531
EstebanEnrique-
2014-04-16
Ante ima 104. Trenutni status.fridrih-niche wrote:Operw ima 130...
Ante 110...
A Tominho 108...
Tu ste negdi...
:D
A jedan od navedenih forumasa cije ime vise ne spominjem nikako nemoze imati preko 100 kg. Naime starost parkinson alzheimer dijaliza slabokrvnost i kratkovidnost mu ne dopustaju vise od 50 kg. Jos ako uzmemo da ga hrane na cijevcicu onda tvoje lupetanje nema smisla
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Andreas Goldberger wrote:Ne mozes to od nicheta traziti... Nemas to pravo...FRANK wrote:Molim vas malo smanjite opijate alkohol i narkotike.
Hvala
darth_vader-
2014-04-17
FRANK wrote:Nebi ni tebe Bog ubio da i ti malo smanjis opijateAndreas Goldberger wrote:Ne mozes to od nicheta traziti... Nemas to pravo...FRANK wrote:Molim vas malo smanjite opijate alkohol i narkotike.
Hvala
darth_vader-
2014-04-17
Ti si zadnje spadalo koje moze kritizirat nase povremeno uzivanje opijatafridrih-niche wrote:Prestanite se drogirat, molim vas...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pa 5 6 komada dnevno je povremeno.fridrih-niche wrote:Povremeno?
<3
Mada u zadnje sam vrime od nove do 1.3 ove godine sam cesto bio i na speedu. Ali nepase mi uopce
2015-09-13
rano sam primjetija dame zivot nosi na gresan put...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Fulao si me poprilično...vrtim se oko 90.fridrih-niche wrote:Operw ima 130...
Ante 110...
A Tominho 108...
Tu ste negdi...
:D
fridrih-niche wrote:Prestanite se drogirat, molim vas...
<3
Neces se okoristiti i gratis dobiti njihove opijate
Guest- Guest
Montero wrote:fridrih-niche wrote:Prestanite se drogirat, molim vas...
<3
Neces se okoristiti i gratis dobiti njihove opijate
Guest- Guest
pravo muško nije ispod sto. nažalost većina sa stotkom su krmad tako da je to zavaravanje osim ako nemaš dva metra onda može. visina minus sto. i pet kila gore dole to je to
Niche laze ima 30 kg.
Nema zubiju kosa opala
Crni nokti.
Sve je to posljedica raznih drogiranja sa Flakkom Krokodilom i heroinom
Nema zubiju kosa opala
Crni nokti.
Sve je to posljedica raznih drogiranja sa Flakkom Krokodilom i heroinom
2015-09-13
karlitovnačin wrote:92,2 kg toksina
2015-09-13
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Upozorenje forumasima
» Poruka forumasima
» PORUKA forumasima
» OBAVIJEST FORUMASIMA
» poema forumasima
» Poruka forumasima
» PORUKA forumasima
» OBAVIJEST FORUMASIMA