HČSP: Kad dođemo u poziciju odlučivanja o Hrvatskoj SDP ćemo zabraniti
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HČSP: Kad dođemo u poziciju odlučivanja o Hrvatskoj SDP ćemo zabraniti
Nek svatko osniva stranku kako mu volja, ali nikomu nema love iz proračuna, ni parlamentarnima. Neka uvedu članarinu pa nek se financiraju.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Mislim da su stepenice trebale ići nizbrdo.Ero wrote:
A gdje sve to vodi?
U pad. Konačan pad.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U neoliberalni kapitalizam, ne
Guest- Guest
Tocno.jastreb wrote:Propala stranka,propala ideologija...
Ljudi žive još u 19.stoljeću.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Što ne znači da u ovom slučaju nisu u pravu. Samo bih ja to malo proširio, ne bih se ograničio na SDP.RayMabus wrote:Tocno.jastreb wrote:Propala stranka,propala ideologija...
Ljudi žive još u 19.stoljeću.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ANKETA Treba li u Hrvatskoj zabraniti burke?
» Dok u Srbiji po obicaju laki na jeziku i pretjerano se uvlace u paks Rusima,Rusi u tisini gospodarski osvajaju Hrvatsku i jacaju svoju politicku poziciju u Hrvatskoj
» Milanovic je pokusajem uvodjenja cirilice u Vukovar nije branio pravo Srba u Vukovaru vec svoju poziciju u SDP-u i poziciju Milorada Pupovca kao novog koalicijskog saveznika
» Konzervativci kreću u ofenzivu: "Ovo je početak, skupljat ćemo potpise po cijeloj Hrvatskoj"
» Drugo lice Bate Živojinovića:'Ako treba Srbija će u treći rat.Ugledajmo se na Ameriku,ona nikad ne ratuje na svom terenu i mi ćemo ratovati u Hrvatskoj i Sloveniji'
» Dok u Srbiji po obicaju laki na jeziku i pretjerano se uvlace u paks Rusima,Rusi u tisini gospodarski osvajaju Hrvatsku i jacaju svoju politicku poziciju u Hrvatskoj
» Milanovic je pokusajem uvodjenja cirilice u Vukovar nije branio pravo Srba u Vukovaru vec svoju poziciju u SDP-u i poziciju Milorada Pupovca kao novog koalicijskog saveznika
» Konzervativci kreću u ofenzivu: "Ovo je početak, skupljat ćemo potpise po cijeloj Hrvatskoj"
» Drugo lice Bate Živojinovića:'Ako treba Srbija će u treći rat.Ugledajmo se na Ameriku,ona nikad ne ratuje na svom terenu i mi ćemo ratovati u Hrvatskoj i Sloveniji'
Page 2 of 2