Sedlar naplaćuje 7.99 dolara za online gledanje svog filma starog 18 godina
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sedlar naplaćuje 7.99 dolara za online gledanje svog filma starog 18 godina
pa ne gledam tv. u stanu ih je 4 ili pet. tri rade stalno.aben wrote:veber wrote:imam kamin. a plazma grije ko kamin.
i kako ti znaš koliko mi je vremena ostalo?
ako ću nastaviti tradiciju tek sam prošao pola.
oću ti reći da uopće ne gljedoš televiziju, radije goblene plesti.
pa stori si, ni ti ostalo više vrimena, nego sve to manje..
s obzirom da sam počeo raditi kolače sve su manje šanse da bum kihnul ko bandić.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Sedlar naplaćuje 7.99 dolara za online gledanje svog filma starog 18 godina
debotoijusto wrote:prdoljak je za ovog kokosara liga prvaka otimacine novca poreznih obveznika
Ke?
Tko se buni?
Netko kaj bi sve rado besplatno uzimal, a svoj autorski rad strogo naplaćuje.
Od nečeg se treba živjeti.
Se prepoznaješ?
Niti slučajno.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvatska prihvatila ponudu da kupi 12 aviona sa naoružanjem za 500 miliona dolara: Stari su 30 godina i borbeno su eksploatisani
» Za Dane srpskog filma se ima a za Dane hrvatskog filma ne....
» Cirkus: "Mislim da su sidewinderom od 400.000 dolara srušili moj balon od 13 dolara"
» MMF oprostio Ukrajini stari dug od 20 miljardi dolara i odobrio novi od 15 miljardi dolara
» Hrvatska prihvatila ponudu da kupi 12 aviona sa naoružanjem za 500 miliona dolara: Stari su 30 godina i borbeno su eksploatisani
» Za Dane srpskog filma se ima a za Dane hrvatskog filma ne....
» Cirkus: "Mislim da su sidewinderom od 400.000 dolara srušili moj balon od 13 dolara"
» MMF oprostio Ukrajini stari dug od 20 miljardi dolara i odobrio novi od 15 miljardi dolara
Page 2 of 2