Velika anketa
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Velika anketa
fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:niche
da mogu promijenit nešto u životu promijenio bi 2007 godinu i nikad se registrirao na forum
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:niche
da mogu promijenit nešto u životu promijenio bi 2007 godinu i nikad se registrirao na forum
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:I vrijednost kuće ti odmah padne za 50%.karlitovnačin wrote:zamisli podigneš kredit kupiš kuću i dode ti niche za susjeda
kao u onom vicu za ciganina i za advokata...
Guest- Guest
Montero wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:niche
Guest- Guest
Izgleda da bi svi trebali donijeti zdravu odluku i permanentno se odlogirati zauvijek
Guest- Guest
Montero wrote:Izgleda da bi svi trebali donijeti zdravu odluku i permanentno se odlogirati zauvijek
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Montero wrote:Izgleda da bi svi trebali donijeti zdravu odluku i permanentno se odlogirati zauvijek
Guest- Guest
Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:Izgleda da bi svi trebali donijeti zdravu odluku i permanentno se odlogirati zauvijek
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:Izgleda da bi svi trebali donijeti zdravu odluku i permanentno se odlogirati zauvijek
Guest- Guest
Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:Izgleda da bi svi trebali donijeti zdravu odluku i permanentno se odlogirati zauvijek
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:Izgleda da bi svi trebali donijeti zdravu odluku i permanentno se odlogirati zauvijek
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:Izgleda da bi svi trebali donijeti zdravu odluku i permanentno se odlogirati zauvijek
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:Izgleda da bi svi trebali donijeti zdravu odluku i permanentno se odlogirati zauvijek
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:Izgleda da bi svi trebali donijeti zdravu odluku i permanentno se odlogirati zauvijek
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:Izgleda da bi svi trebali donijeti zdravu odluku i permanentno se odlogirati zauvijek
2015-09-13
FRANK wrote:karlitovnačin wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:Izgleda da bi svi trebali donijeti zdravu odluku i permanentno se odlogirati zauvijek
Guest- Guest
Mene ce nichetove gluposti otjerat sa foruma
2015-09-13
OSTAVI ME NA MIRU UMNO POREMECENI RASTROJENI PEDERSKI NARKOMANCINO SA PUJANKIfridrih-niche wrote:Tebe će Grace Kelly, Juventus i druge pizdarije sjebat...
<3
2015-09-13
Puši kurac, kostarikanska narkomancino!
Jebala te Grace Kelly u dresu Juventusa!
:8)
Jebala te Grace Kelly u dresu Juventusa!
:8)
Guest- Guest
Covik kojemu je tippi bolja od Grace
Covik kojemu je Stulic bolji od Sinatre
Covik kojemu je Brazilski coban bolji od Njemackog Kaisera
Ako postoji mjera za nichetovu glupocu nek mi javi
Covik kojemu je Stulic bolji od Sinatre
Covik kojemu je Brazilski coban bolji od Njemackog Kaisera
Ako postoji mjera za nichetovu glupocu nek mi javi
2015-09-13
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» velika anketa...
» VELIKA ANKETA
» VELIKA I SVETA IZBORNA ANKETA
» Velika anketa u Europi najbolje govori što ljudi misle o ratu: Zelenski bi mogao biti blago šokiran
» ANKETA
» VELIKA ANKETA
» VELIKA I SVETA IZBORNA ANKETA
» Velika anketa u Europi najbolje govori što ljudi misle o ratu: Zelenski bi mogao biti blago šokiran
» ANKETA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4