Vrijeme je da zavrse u ropotarnici povijesti
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Vrijeme je da zavrse u ropotarnici povijesti
Dosta vise o necastivoj braci , zločinci ne zaslužuju naše vrijeme i pažnju . Sve o njima je receno i jasno, nema smisla da "hranimo" njihove plaćenike . Uz malo ustrajnosti i ne nasjedanja na sitne provokacije podanika gospodara muha, on ce biti samo ruzna proslost.
Zato sve normalne jedinke ovog foruma molim da vise nikad ne spomenu ime tog zlotvora ..niti njegove nadimke ...staviti ga na ignore jer ga to najviše boli
To se ne odnosi na trojku shitting bunny in amper kojima je on smisao zivota , njih treba banirati svaki put na tjedan dana kao oblik rehabilitacije i odvikavanja od necastivoga iz međugorja
Rip zdravko , sloboda HR nogometu
Guest- Guest
Re: Vrijeme je da zavrse u ropotarnici povijesti
Ne još, prerano je...
Dok se ne dočeka moment da mu i Shitting okrene leđa...
Jer on će bit zadnji koji će napustit lopovski brod...
;)
;)
Guest- Guest
Niche ban 3 dana zbog indirektnog spominjanja
Zapravo pisi 7 jer si rekao da je prerano
Zapravo pisi 7 jer si rekao da je prerano
Guest- Guest
Dok ne ode zadnja njegova kuja iz GNK Lopova i HNS-a...fridrih-niche wrote:Ne još, prerano je...
;)
Guest- Guest
Nudi li Vlada RH KAKVU NAGRADU za ovog zlocinca.
Tipa Lovac na nagrade.
Ponudis 10.000 eura dodje baja nadje ga u medjugorju mlatne sipkom po glavi dovezes na hrvatsku granicu predas govno uzmes nagradu a govno u lepoglavi guli 6.5 godina
Tipa Lovac na nagrade.
Ponudis 10.000 eura dodje baja nadje ga u medjugorju mlatne sipkom po glavi dovezes na hrvatsku granicu predas govno uzmes nagradu a govno u lepoglavi guli 6.5 godina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
koga? Mamića?Montero wrote:Niche ban 3 dana zbog indirektnog spominjanja
Sta je nije te bilo par dana nestalo goriva u metli pa si sletilaNoor wrote:koga? Mamića?Montero wrote:Niche ban 3 dana zbog indirektnog spominjanja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
vidis kako znasGIANNI AGNELLI wrote:Sta je nije te bilo par dana nestalo goriva u metli pa si sletilaNoor wrote:koga? Mamića?Montero wrote:Niche ban 3 dana zbog indirektnog spominjanja
Srami se
2015-09-13
I ti oćeš ban...Noor wrote:koga? Mamića?Montero wrote:Niche ban 3 dana zbog indirektnog spominjanja
:D <3
Guest- Guest
Similar topics
» Pozivamo građane da završe eru Keruma i HDZ-a
» Kako završe Bakirovi Srbi i Hrvati
» Švabe obaraju obrazovni standard da pomognu imigrantima da završe obrazovanje
» Anvar Azimov:Hrvatska neće dobro proći kad Rusiji završe sankcije
» Lekcije iz povijesti
» Kako završe Bakirovi Srbi i Hrvati
» Švabe obaraju obrazovni standard da pomognu imigrantima da završe obrazovanje
» Anvar Azimov:Hrvatska neće dobro proći kad Rusiji završe sankcije
» Lekcije iz povijesti