Saudijski milijunaš oslobođen optužbe za silovanje: odskliznio se i pao u erekciji na ženu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Saudijski milijunaš oslobođen optužbe za silovanje: odskliznio se i pao u erekciji na ženu
Eva wrote:A najbolja presuda za koju sam čula, obavila je jedna Australka, veterinarka. Likove koji su je silovali u garaži, pozvala je u svoj stan da nastave "igru" i onda im u cugu natočila anestetik, te u miru obavila kastraciju.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Saudijski milijunaš oslobođen optužbe za silovanje: odskliznio se i pao u erekciji na ženu
Više vjerujem njoj nego njemu. Žnidarići su inače jedna grozna familija. Brat mu je onaj mafijaš kaj je devastiral pol Goljaka, i poznat kao jedan od bivših muževa Mie Begović.Regoč wrote:Čuj, ne treba otkloniti mogućnost da se podala pa odlučila izvući lovu. Ima svakakva šljama na svietu.Eva wrote:Jel se sjeća tko onog hrvatsko-malezijskog tigra Žnidarća kaj je kućnu pomoćnicu Filipinku siloval? Isto je imal neku blesavu ispriku, kao ona je njega napstvovala.
Guest- Guest
Ma OK, ne kažem da žena laže, ali ima mnogo "jadnicah" kojima je zapravo cilj uzeti lovu pa se svime služe.Eva wrote:Više vjerujem njoj nego njemu. Žnidarići su inače jedna grozna familija. Brat mu je onaj mafijaš kaj je devastiral pol Goljaka, i poznat kao jedan od bivših muževa Mie Begović.Regoč wrote:Čuj, ne treba otkloniti mogućnost da se podala pa odlučila izvući lovu. Ima svakakva šljama na svietu.Eva wrote:Jel se sjeća tko onog hrvatsko-malezijskog tigra Žnidarća kaj je kućnu pomoćnicu Filipinku siloval? Isto je imal neku blesavu ispriku, kao ona je njega napstvovala.
Želja, dobar čovikEva wrote:Više vjerujem njoj nego njemu. Žnidarići su inače jedna grozna familija. Brat mu je onaj mafijaš kaj je devastiral pol Goljaka, i poznat kao jedan od bivših muževa Mie Begović.Regoč wrote:Čuj, ne treba otkloniti mogućnost da se podala pa odlučila izvući lovu. Ima svakakva šljama na svietu.Eva wrote:Jel se sjeća tko onog hrvatsko-malezijskog tigra Žnidarća kaj je kućnu pomoćnicu Filipinku siloval? Isto je imal neku blesavu ispriku, kao ona je njega napstvovala.
Kermit-
2014-04-17
Kaj ti je vilu sagradil?
Guest- Guest
mujo, nož, kora od banane i tako pet šest puta. A inače podsjeća malo na naše pravosuđe i rukovanje u Gospiću
Ta mala je tu kriva. Kaj ima ležati gola pored sofe gdi se dvoje ljudi seksaju. Normalno da se svakakve nezgode mogu desiti.
evo kome se ne da čitat na engleskom
http://www.dnevno.hr/uncategorized/saudijski-bogatas-u-britaniji-osloboden-optuzbe-za-silovanje-poskliznuo-se-pao-s-erekcijom-na-18-godisnjakinju-870646
http://www.dnevno.hr/uncategorized/saudijski-bogatas-u-britaniji-osloboden-optuzbe-za-silovanje-poskliznuo-se-pao-s-erekcijom-na-18-godisnjakinju-870646
Ma meni uopće nije.crvenkasti wrote:meni je to sumnjivo
Znam za dosta slučajeva gdje se čovjek posklizne i padne i nožem ili sjekirom koju je nosio ozlijedi drugog čovjeka.
Znam i za slučajeve iz bivše JNA dok su još nosili one švapske šmajsere.
Šmajser padne ,opali i rani drugog vojnika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa jebote,nije kurac šmajser,al ti usporedba.....jastreb wrote:Ma meni uopće nije.crvenkasti wrote:meni je to sumnjivo
Znam za dosta slučajeva gdje se čovjek posklizne i padne i nožem ili sjekirom koju je nosio ozlijedi drugog čovjeka.
Znam i za slučajeve iz bivše JNA dok su još nosili one švapske šmajsere.
Šmajser padne ,opali i rani drugog vojnika.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
i da je pao, ne bi bio kurac, već pimpek...
2014-12-30
Izvinjavam se svekolikom čitalaštvu foruma.,,,penis...veber wrote:i da je pao, ne bi bio kurac, već pimpek...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ok to što je on "slučajno" pao, ali što su one tamo radile?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ma iskesirao je curi kesha da ga prestane teretiti,i onda je dao vrlo suvislo objasnjenje za nezeljeni dogadjaj..
Guest- Guest
tako to idebogomdani wrote:Ma iskesirao je curi kesha da ga prestane teretiti,i onda je dao vrlo suvislo objasnjenje za nezeljeni dogadjaj..
u ostalom nebih se čudio da su ga tužile jer su nanjušile pare..
mislim išle sa arapima u stan, i to "britanke" ono fine curke, koje se čuvaju do braka, i onda se čude što su izjebane? kao probudila se u krevetu a ovaj je jebava? lol. ma daj molimte. otišla sa bogatašem od 40+ godina u stan, i probudila se u njegovom krevetu.
nanjušile pare pa ajmo tužit
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» MANOLIĆ OSLOBOĐEN OPTUŽBE ZA KLEVETANJE KARAMARKA
» Saudijski ambasador ne želi prestati tući ženu
» Silovanje u EU- nije uvjek silovanje............
» Kako postati milijunas
» 12.11.2018 , Piše : Goran Vojković : Država i dalje troši kao pijani milijunaš, kao da smo još u socijalizmu
» Saudijski ambasador ne želi prestati tući ženu
» Silovanje u EU- nije uvjek silovanje............
» Kako postati milijunas
» 12.11.2018 , Piše : Goran Vojković : Država i dalje troši kao pijani milijunaš, kao da smo još u socijalizmu
Page 2 of 2