Vapaj vojvodjanskih Hrvata!Zovu Porfirija da ih zastiti od prijetnji i uvreda
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vapaj vojvodjanskih Hrvata!Zovu Porfirija da ih zastiti od prijetnji i uvreda
Nećeš ništa napraviti. Tražit ćeš pouitivnu diskriminaciju po uzoru na ovu šemu u gradovima po Baču di Hrvati to pravo mogu isto ostvariti i to je to. Ovim Bunjevcima nećeš dat da falsificiraju povijest i da slušam neke ne bulose kako su oni došli iz južne Srbije i šta sve nisan pročita a ne bi pas s maslon to provarija.
Život ide dalje il da kažem iseljavanje se nastavlja a natalitet pada.
Život ide dalje il da kažem iseljavanje se nastavlja a natalitet pada.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vapaj vojvodjanskih Hrvata!Zovu Porfirija da ih zastiti od prijetnji i uvreda
Ne znam čemu takvi ton ? Ja sam samo realista.Hartmann wrote:"Pajdo"?...Pajdao bi ti meni,beskorisna maso.Roditelji su ti debelo grijesili,pustivsi takovog parazita da naraste i suprotstavi im se.To je trebalo potjerati iz doma,cim je podigao rogove.
2014-04-11
Šta bi ja po tvome mora radit s obzirom da sam general galaktičke federacije dakle federacije miroljubivi svijetova i to general gf s pet zvjezdica a to je ratni general ?
Da napadnem Srbiju jer su ovi tražili taj status a ovi im dali ?
Ma nemoj molim te.
Da napadnem Srbiju jer su ovi tražili taj status a ovi im dali ?
Ma nemoj molim te.
2014-04-11
Tražit ću pozitivnu diskrimanciju za Hrvate po istom sistemu kako su dobili i Bunjevci.
Kao država a neće ni Mađarska ni ostali u EU ne priznajem takav status dakle to im vrijedi samo u Srbiji.
Neću im dati da falsificiraju povijest ( primjer to da su došli iz južne Srbije ).
I to je to
Ako četnici neće da daju onda ću se obračunati s četnicima ma gdje god bili.
Kao država a neće ni Mađarska ni ostali u EU ne priznajem takav status dakle to im vrijedi samo u Srbiji.
Neću im dati da falsificiraju povijest ( primjer to da su došli iz južne Srbije ).
I to je to
Ako četnici neće da daju onda ću se obračunati s četnicima ma gdje god bili.
2014-04-11
Pretjeruju.
Realno gledano puno im je bolje od Srba u Hrvatskoj po pitanju sugurnosti.
Srbi u Hrvatskoj bivaju maltretirani,fizički ih se napada,ostecuje imovina,podmecu im se lazni snimci (Šimpraga npr) i sl.
Lj7de su fizicki napali u Đevrskama,u Splitu vaterpoliste,tu,pa kod Knina jer su na TV gledali utakmicu Zvezde.
Ove u Srbijo nitko ne dira.
Realno gledano puno im je bolje od Srba u Hrvatskoj po pitanju sugurnosti.
Srbi u Hrvatskoj bivaju maltretirani,fizički ih se napada,ostecuje imovina,podmecu im se lazni snimci (Šimpraga npr) i sl.
Lj7de su fizicki napali u Đevrskama,u Splitu vaterpoliste,tu,pa kod Knina jer su na TV gledali utakmicu Zvezde.
Ove u Srbijo nitko ne dira.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U Srbiji je premijerka porijekl9m Hrvatica,a i Slavoljub Muslin imao je vrhunski status u Fudbalskom savezu,a kod nas?
2014-04-22
Nisu ih napali jer su Srbi nego zato šta Dalmatinci ne vole četnike.jastreb wrote:Pretjeruj
2014-04-11
Hahahaha,koji cetnici?RayMabus wrote:Nisu ih napali jer su Srbi nego zato šta Dalmatinci ne vole četnike.jastreb wrote:Pretjeruj
Pa onaj lik je u doba rata bio klinac,kao i vaterpolisti Zvezde.
Ne izmisljaj.
2014-04-22
2014-04-11
Hajduk uputio javnu dobrodošlicu konzulatu Bjelorusije u Splitu za koji je najviše upirao Srbin iz Golubića kraj Knina koji danas živi u Novom Sadu
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/otvoren-ured-pocasnog-konzula--bjelorusija-je-poklonila-splitu-znak-postovanja-/91932
I došao je na otvorenje tog konzulata u Splitu
Jel Tebi to izgleda kao da netko ovdje mrzi Srbe ?
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/otvoren-ured-pocasnog-konzula--bjelorusija-je-poklonila-splitu-znak-postovanja-/91932
I došao je na otvorenje tog konzulata u Splitu
Jel Tebi to izgleda kao da netko ovdje mrzi Srbe ?
2014-04-11
Slusaj generale,ja te postujem i cijenim kao jednog izrazito kvalitetnog sugovornika i kao simpaticnog mladica,a ti se tako neuljudno i nekorektno ophodis prema meni.RayMabus wrote:Jastrebe odjebi.
A ja uvijek komentiram tvoje objave i sa tobom se upustam u razne rasprave ,govoreci o raznim temama i sferama,docim se npr. Marcello i Ero ne udostojavaju niti komentirati tvoje postove,niti se upustajuc u razgovore sa tobom.
2014-04-22
To ti je zato jer ne razlikuješ napade na nacionalnoj osnovi i napade na provokatore koji slave čiča Dražu u Dalmaciji.jastreb wrote:Slusaj generale,ja te postujem i cijenim kao jednog izrazito kvalitetnog sugovornika i kao simpaticnog mladica,a ti se tako neuljudno i nekorektno ophodis prema meni.RayMabus wrote:Jastrebe odjebi.
A ja uvijek komentiram tvoje objave i sa tobom se upustam u razne rasprave ,govoreci o raznim temama i sferama,docim se npr. Marcello i Ero ne udostojavaju niti komentirati tvoje postove,niti se upustajuc u razgovore sa tobom.
2014-04-11
Tebi je možda normalno da neki sportski klub otvoreno veliča Antu Pavelića i još je u ratu bio jedan veliki pokretač ideje NDH i da poklonici istog šetaju okolo po Srbiji i kurče se ?
Meni ne.
Bejzbol palica i mrš odavde.
Meni ne.
Bejzbol palica i mrš odavde.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Objavljena prva knjiga o progonu i stradanju vojvodjanskih Hrvata za vrijeme Domovinskog rata
» Umorni vapaj Hrvata iz Irske
» Plenki:'Mozemo zastiti interese Hrvata u BiH a da se ne posvadjamo sa nikim'
» Što je odjednom navelo Porfirija i SPC da priznaju Makedonsku pravoslavnu crkvu
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Umorni vapaj Hrvata iz Irske
» Plenki:'Mozemo zastiti interese Hrvata u BiH a da se ne posvadjamo sa nikim'
» Što je odjednom navelo Porfirija i SPC da priznaju Makedonsku pravoslavnu crkvu
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
Page 2 of 2