Troskot:Prvi potez ako postanem gradonacelnik bit ce mi okupljanje gradjana na Trgu Bana Jelacica i pustanje pjesme 'mojoj majci'
Page 1 of 1
Troskot:Prvi potez ako postanem gradonacelnik bit ce mi okupljanje gradjana na Trgu Bana Jelacica i pustanje pjesme 'mojoj majci'
https://direktno.hr/domovina/troskot-medu-prvim-gradonacelnickim-potezima-bilo-bi-okupljanje-na-jelacicu-i-pustanje-pjesme-mojoj-majci-226695/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Troskot:Prvi potez ako postanem gradonacelnik bit ce mi okupljanje gradjana na Trgu Bana Jelacica i pustanje pjesme 'mojoj majci'
Decko ti si ozbiljno prosviro..rekorder po provaljivanju bisera medju kandidatima..ipak najjace mi strsi ona volio sam zagreb jos u majcinoj utrobi..
2015-09-08
Re: Troskot:Prvi potez ako postanem gradonacelnik bit ce mi okupljanje gradjana na Trgu Bana Jelacica i pustanje pjesme 'mojoj majci'
Dečko mi ti na trg dolazimo jedino kad rušimo državu ili dobijemo medalju na svjetskom nogometnom.
Ovo pusti mami. To smo slušali na trgu kad smo srušili onu državu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pustit će vama internacionaluvuksadinare wrote:https://direktno.hr/domovina/troskot-medu-prvim-gradonacelnickim-potezima-bilo-bi-okupljanje-na-jelacicu-i-pustanje-pjesme-mojoj-majci-226695/
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:pustit će vama internacionaluvuksadinare wrote:https://direktno.hr/domovina/troskot-medu-prvim-gradonacelnickim-potezima-bilo-bi-okupljanje-na-jelacicu-i-pustanje-pjesme-mojoj-majci-226695/
treba im dopeljat orkestar Kalashnikov nek im odsvira rafalnu paljbu.
Guest- Guest
Lik kaj da je izasao iz vrtica koje nebuloze prosipa..di su njega izvadili..mislim petrov..on radi kao da zeli umanjiti sanse mosta i njihov kandidata po sistemu 'ha vidite ja sam najpametniji bez mene ne mozete'...mozda nije ovak los ali troskot definitivno nije za politiku..u rangu berekaya wrote:Dečko mi ti na trgu dolazimo jedino kad rušimo državu ili dobijemo medalju na svjetskom nogometnom.Ovo pusti mami. To smo slušali na trgu kad smo srušili onu državu.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Lik kaj da je izasao iz vrtica koje nebuloze prosipa..di su njega izvadili..mislim petrov..on radi kao da zeli umanjiti sanse mosta i njihov kandidata po sistemu 'ha vidite ja sam najpametniji bez mene ne mozete'...mozda nije ovak los ali troskot definitivno nije za politiku..u rangu berekaya wrote:Dečko mi ti na trgu dolazimo jedino kad rušimo državu ili dobijemo medalju na svjetskom nogometnom.Ovo pusti mami. To smo slušali na trgu kad smo srušili onu državu.
slušaj šupčino rvacka! taj taj rvacki smrdljivi drek kao i sva ostala smrdljiva rvacka govna koja se zovu političari, iza sebe imaju razne psihopatske spin agencije koje im rade predizbornu kampanju. lik je govno ali spin agencija mu točno kaže što mora govoriti i kojem soju rvackih retardiranih glasača ojebina treba titrati.
Guest- Guest
meni je simpa
2014-04-16
"Troskot je komentirao "incident" tijekom obilježavanja vojno-redarstvene akcije Maslenica te za HOS-ovce koji su imali natpis 'Za dom spremni' kazao da ih treba procesuirati.
To troje ljudi se kasnije kazneno procesuira jer se zna, po zakonima i Republike Hrvatske i Europske unije, da se za svako obilježje kojim se veličaju totalitarni režimi treba procesuirati. Došli su tamo scenski, napraviti kaos - kazao je Troskot. "
To troje ljudi se kasnije kazneno procesuira jer se zna, po zakonima i Republike Hrvatske i Europske unije, da se za svako obilježje kojim se veličaju totalitarni režimi treba procesuirati. Došli su tamo scenski, napraviti kaos - kazao je Troskot. "
Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:
po zakonima i Republike Hrvatske i Europske unije, da se za svako obilježje kojim se veličaju totalitarni režimi treba procesuirati. Došli su tamo scenski, napraviti kaos - kazao je Troskot. "
Zapravo zaslužuje žaljenje.
Guest- Guest
Similar topics
» ZAVNOH na Trgu Bana Jelačića! Antifašistička liga....
» Keleminec spreman da ga objese na Trgu Bana Jelacica...
» Protuprosvjed protiv molitelja na Trgu Bana Jelacica
» 30 godina od legendarnog koncerta Prljavog Kazališta na Trgu bana Jelačića
» Nevladine udruge prosvjedovale zbog Šešelja na Trgu bana Jelačića
» Keleminec spreman da ga objese na Trgu Bana Jelacica...
» Protuprosvjed protiv molitelja na Trgu Bana Jelacica
» 30 godina od legendarnog koncerta Prljavog Kazališta na Trgu bana Jelačića
» Nevladine udruge prosvjedovale zbog Šešelja na Trgu bana Jelačića
Page 1 of 1