ERDOGAN U NEVERICI: Saudijska vojska došla na poziv Grka, "Sokolovo oko" grmi Mediteranom!
Page 1 of 1
ERDOGAN U NEVERICI: Saudijska vojska došla na poziv Grka, "Sokolovo oko" grmi Mediteranom!
https://www.srbijadanas.com/vesti/svet/erdogan-u-neverici-saudijska-vojska-dosla-na-poziv-grka-sokolovo-oko-grmi-mediteranom-video-2021-03-15
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: ERDOGAN U NEVERICI: Saudijska vojska došla na poziv Grka, "Sokolovo oko" grmi Mediteranom!
Pa šta njega brige s kim oni vježbaju vojne vježbe u svom dvorištu ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: ERDOGAN U NEVERICI: Saudijska vojska došla na poziv Grka, "Sokolovo oko" grmi Mediteranom!
On je podrska Kataru od blokade Saudijaca, Emirata i ostalih.
Udarili Grci gde najvise boli a NATO ispao iz igre.
Udarili Grci gde najvise boli a NATO ispao iz igre.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nije Nato ispa iz igre kad Amerika radi nove vojne baze u Grčkoj uz dozvolu grčkog parlamenta ....no ima nešto u tome šta kažeš oko Katara i tih igrica.
Mada malo to pratim tako da jedino šta ja ovdje vidim je ovo : Otkud njemu pravo da diktira s kime će ovi imat vojne vježbe ako ta zemlja ni po čemu nije protivnik NATO ?
Mada malo to pratim tako da jedino šta ja ovdje vidim je ovo : Otkud njemu pravo da diktira s kime će ovi imat vojne vježbe ako ta zemlja ni po čemu nije protivnik NATO ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Nijemci otkrivaju: Superligu je platila Saudijska Arabija, a srušio Putinov poziv
» oko sokolovo i cvrsta lisnica
» Brod pun krava već mjesecima besciljno luta Mediteranom
» 100.000 Grka na ulicama Soluna
» HRVATI U NEVERICI Vujić o odluci da igra za Srbiju: Pratim svoje snove, zaslužio sam sebi da dam šansu
» oko sokolovo i cvrsta lisnica
» Brod pun krava već mjesecima besciljno luta Mediteranom
» 100.000 Grka na ulicama Soluna
» HRVATI U NEVERICI Vujić o odluci da igra za Srbiju: Pratim svoje snove, zaslužio sam sebi da dam šansu
Page 1 of 1