Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
a gle
Fuko , moras pogledati istini u oči
Jer fakat nemres bit budala i dalje
Nema smisla
Jbt
Ovi u EU nas oce posmicati ..ko piliće
Fuko , moras pogledati istini u oči
Jer fakat nemres bit budala i dalje
Nema smisla
Jbt
Ovi u EU nas oce posmicati ..ko piliće
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Opajdaro...bolje se rijesi takvih mislicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Samo kenjkajte ..
Bolje potraži ti na tavanu gdje je ona dedina ikona.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja znam sta je na mome tavanu. Sta mi je dida perica ostavio.crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Samo kenjkajte..
Bolje potraži ti na tavanu gdje ti je ona dedina ikona.
Nije samo Brzica bio efikasan ili Fea Filipovic. I moj dedo je efikasno rjesavao gamad.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
GIANNI AGNELLI wrote:Ja znam sta je na mome tavanu. Sta mi je dida perica ostavio.crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Samo kenjkajte..
Nije samo Brzica bio efikasan ili Fea Filipovic. I moj dedo je efikasno rjesavao gamad.
Ti si pravi Hrvat.
A ne ovaj vuk, sve nešto napola.
Sutra će opet biti komunist. Prekosutra četnik, i tako.
crvenkasti-
2014-04-17
Oj neretvo teci niza stranu nosi srbe ribama za hranucrvenkasti wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Ja znam sta je na mome tavanu. Sta mi je dida perica ostavio.crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Samo kenjkajte..
Ti si pravi Hrvat.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
GIANNI AGNELLI wrote:Oj neretvo teci niza stranu nosi srbe ribama za hranucrvenkasti wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Ja znam sta je na mome tavanu. Sta mi je dida perica ostavio.crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Samo kenjkajte..
Ti si pravi Hrvat.
Mi ustaše ne pijemo vina, nego krvi Petra i Staljina.
crvenkasti-
2014-04-17
daj mi majkk igricu i crvena koncacrvenkasti wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Oj neretvo teci niza stranu nosi srbe ribama za hranucrvenkasti wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Ja znam sta je na mome tavanu. Sta mi je dida perica ostavio.crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Samo kenjkajte..
Ti si pravi Hrvat.
Xa sasijem titovku ranjenog borca
Eto
To je najlepša
Sora wrote:daj mi majkk igricu i crvena koncacrvenkasti wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Oj neretvo teci niza stranu nosi srbe ribama za hranucrvenkasti wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Ja znam sta je na mome tavanu. Sta mi je dida perica ostavio.crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Samo kenjkajte..
Ti si pravi Hrvat.
Xa sasijem titovku ranjenog borca
Eto
To je najlepša
zašto ne staviš naočale
crvenkasti-
2014-04-17
Podijelite kolega sa nama.Previse je tih sveznalica,a nitko da zucne nesto konkretnovuksadinare wrote:....ti mater agentursku..sve znam o tebicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Ajde ne kaki vise..propalo ti i postani svjestan toga ..crvenkasti wrote:Nije mi jasno kako se ilo koji Hrvat može veseliti jačanju Kine i Rusije i propašću Zapada i Amera?
Pa zar smo zaboravili da smo Kosovo i mi upravo zahvaljujući pomoći Zapada dobili države nezavisne od Srbije?
I tu usprkos protivljenju baš Kine i Rusije?
Nismo svjedočili sve većem jačanju prijateljstva Kine i Rusije upravo sa Srbijom?
Gledamo kako se baš Srbija, jedina u Europi, na svaki način zbližava s Kinom i Rusijom?
Ćemu se veselimo?
Evo, i cjepivo će i Rusi i Kinezi praviti u Srbiji. Užas.
https://www.danas.rs/drustvo/popovic-proizvodnja-ruske-vakcine-u-srbiji-od-20-maja/
https://www.danas.rs/drustvo/Suljo-od-15-oktobra- pocinje-proizvodnja-sinofarm-vakcina-u-srbiji /
Similar topics
» Evropa pred zidom, i sad hitno treba rusko i kinesko cjepivo
» Erdogan pred zidom: Amerikanci pronašli način kako slomiti ‘sultana‘
» "LOŠ VAM JE ENGLESKI" Karamarko crveneo pred Angelom Merkel
» Der Spiegel: Merkel u slobodnom padu pred izbore, dolazi AfD
» ''Kenwood Kenon urlao pred Merkel, puštali joj Thompsona i pričali o Bleiburgu''
» Erdogan pred zidom: Amerikanci pronašli način kako slomiti ‘sultana‘
» "LOŠ VAM JE ENGLESKI" Karamarko crveneo pred Angelom Merkel
» Der Spiegel: Merkel u slobodnom padu pred izbore, dolazi AfD
» ''Kenwood Kenon urlao pred Merkel, puštali joj Thompsona i pričali o Bleiburgu''
Page 2 of 2