CG izbori
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: CG izbori
Komšić i Jutarnji list na aparatima
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/pirova-pobjeda-dukanovica-u-niksicu-dps-osvojio-najvise-glasova-ali-prijeti-im-tezak-udarac-15057740
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/pirova-pobjeda-dukanovica-u-niksicu-dps-osvojio-najvise-glasova-ali-prijeti-im-tezak-udarac-15057740
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
76% glasova , Milo povećao prednost
Ovo nije gotovo dok sudac ne odsvira kraj.
2014-04-11
22:19
Za četnike na 76% prebrojanih glasova.
Nema dok se sve ne pobroji ne zna se konačni pobjednik.
Za četnike na 76% prebrojanih glasova.
Nema dok se sve ne pobroji ne zna se konačni pobjednik.
2014-04-11
80% i dalje 22;19 za četnike.
https://www.novosti.rs/izbori-u-cg/vesti/975084/obradjeno-80-posto-uzorka-ovo-preliminarni-rezultati-izbora-niksicu
Lagano već izgleda na Milo kupi prnje.
https://www.novosti.rs/izbori-u-cg/vesti/975084/obradjeno-80-posto-uzorka-ovo-preliminarni-rezultati-izbora-niksicu
Lagano već izgleda na Milo kupi prnje.
2014-04-11
Nije baš izgledno da se nešto tu puno promjeni u zadnjih 20%
Dakle rezime je ovaj : Čak i ako ih Amerila skine s državne vlasti jer su previše za Putina ovdje ih na lokalnoj razini neće skinit iduće 4 godine.
Đukanović podržava Komšića a napad je najbolja obrana pa eto ti sad malo kupusa u tvom vlastitom selu a ne gurat nos di mu nije misto ( Komšić je političko preglasavanje Hrvatske u BiH ).
Dakle rezime je ovaj : Čak i ako ih Amerila skine s državne vlasti jer su previše za Putina ovdje ih na lokalnoj razini neće skinit iduće 4 godine.
Đukanović podržava Komšića a napad je najbolja obrana pa eto ti sad malo kupusa u tvom vlastitom selu a ne gurat nos di mu nije misto ( Komšić je političko preglasavanje Hrvatske u BiH ).
2014-04-11
Šta se tiče te priče da su četnici pobjedili....jesu ako se pod tim gleda zbacivanje Mila i dolaska na vlast no istina je :RayMabus wrote:76% glasova , Milo povećao prednost
https://www.rtnk.me/me/politika/nik%C5%A0i%C4%86:-rezultati-parlamentarnih-izbora/
Demokratski front je tamo prije pola godine dobio 18 tisuća glasova i osvojio 37,5%
A pogledaj koliko je na ovim : 10 tisuća i 26% glasova
2014-04-11
Istina je da je Demokratski front a kojeg podržava i Šešelj u samo pola godine izgubio 10% podrške i bar nekih šest tisuća glasova.
Razlog ?
Oni nisu za Mila i možda se više osjećaju Srbi al ne sviđa im se ideja da Cg izgubi samostalnost tj postane neka srpska provincija upravljana iz Beograda
To je veliki pad podrške srpskim radikalima u samo pola godine
Razlog ?
Oni nisu za Mila i možda se više osjećaju Srbi al ne sviđa im se ideja da Cg izgubi samostalnost tj postane neka srpska provincija upravljana iz Beograda
To je veliki pad podrške srpskim radikalima u samo pola godine
2014-04-11
Ma ljudima je dosta mafijaša, u biti nije to toliko nabijeno cg vs sr... crnogorci su nacionalno fleksibilni po potrebi.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Točno. Ovo je nama savršen rezultat. Ko picino oko.Hektorović wrote:Sarajevo na aparatima
Istovremeno je poslana poruka Šešelju da ako bi došlo do ponovnih izbora na državnoj razini da bi upravo oni bili ti koji bi izgubili masu mandata
Sad će biti mirni ko bubice.
2014-04-11
MИ НИЈЕСМО ДУКЉАНИ ИЛИ МИЛОГОРЦИ, МИ СМО КО' И НАШИ ПРЕЦИ СРБИ ЦРНОГОРЦИ !
БРАТ ЗА БРАТА СРБСКА СПАРТА !
86,5% glasova , četnici vode 22:19
Uglavnom to je to. Iđemo dalje.
Nema baš nekih naznaka da Đukanovic išta ovdje može u finišu preokrenit.
Uglavnom to je to. Iđemo dalje.
Nema baš nekih naznaka da Đukanovic išta ovdje može u finišu preokrenit.
2014-04-11
Onih Milovih novokomponovanih crvenih zastava nema nigde,
masu trobojkama...
Ne znam cije li su, dok je putanje i ova od Mila koliko ce jos
dugo opstati.
masu trobojkama...
dugo opstati.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
94% prebrojanih glasova , četnici vode 22:19
Dobro to je to , Šešelj i Aleksa Bečić mogu sami formirati vlast , gradska skupština ima 41 mandat a Šešelj ima 11 a Aleksa 10 i to je natpolovićna većina.
I to je to za iduće četiri godine.
Dobro to je to , Šešelj i Aleksa Bečić mogu sami formirati vlast , gradska skupština ima 41 mandat a Šešelj ima 11 a Aleksa 10 i to je natpolovićna većina.
I to je to za iduće četiri godine.
2014-04-11
Nisu ovo državni izbori. Uostalom ovi izbori pokazuju pad podrške Šešeljevcima.Serbinho-3 wrote:Onih Milovih novokomponovanih crvenih zastava nema nigde,
masu trobojkama...
dugo opstati.
Normalno da su te zastave kad to Srbi slave.
2014-04-11
Ja sam zadovoljan. Čak sam dobio i više nego šta sam tražio jer sad Vučic zna da mu nisu u interesu prijevremeni izbori jer bi Demokratski front dobio manje mandata a i pitanje je bili protu Milova koalicija uspila opet dobiti većinu.
Ovo jača Krivokapića na mjestu premijera CG šta se tiče Vučica i poslanika Df u skupštini Cg.
Bit će mirni.
Ovo jača Krivokapića na mjestu premijera CG šta se tiče Vučica i poslanika Df u skupštini Cg.
Bit će mirni.
2014-04-11
Rekoh ja da se milo vraca...dritan je popusio debelo...tamo bar prepoznaju agenturu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Izbori
» Izbori u BiH
» USA izbori
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Izbori
» Izbori u BiH
» USA izbori
Page 2 of 3