Denkverbot
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Denkverbot
Hvala, Kic! Ujedno cu se i Abenu zahvaliti sto nas je podsjetio na relikt iz proslosti zapadne civilizacije. Patrijarhat, jasno. Kako je krenulo, dragi Abene, bit ces ti jos nova Clara Zetkin koja ce problematizirati "musko pitanje". :p
Guest- Guest
violator wrote:Hvala, Kic! Ujedno cu se i Abenu zahvaliti sto nas je podsjetio na relikt iz proslosti zapadne civilizacije. Patrijarhat, jasno. Kako je krenulo, dragi Abene, bit ces ti jos nova Clara Zetkin koja ce problematizirati "musko pitanje". :p
ne zun ko je clara zetkin, ali kako misliš relikt- pa to je gorući problijem današnjice
2014-04-16
aben wrote:violator wrote:Hvala, Kic! Ujedno cu se i Abenu zahvaliti sto nas je podsjetio na relikt iz proslosti zapadne civilizacije. Patrijarhat, jasno. Kako je krenulo, dragi Abene, bit ces ti jos nova Clara Zetkin koja ce problematizirati "musko pitanje". :p
ne zun ko je clara zetkin, ali kako misliš relikt- pa to je gorući problijem današnjice
Ja ne vidim goruci problem. Vidim veliko zgariste (patrijarhata). Agresivne zenke ukidaju, brisu, lome, spaljuju.
Guest- Guest
stani, govoriš da je patrijahat ukinut?violator wrote:aben wrote:violator wrote:Hvala, Kic! Ujedno cu se i Abenu zahvaliti sto nas je podsjetio na relikt iz proslosti zapadne civilizacije. Patrijarhat, jasno. Kako je krenulo, dragi Abene, bit ces ti jos nova Clara Zetkin koja ce problematizirati "musko pitanje". :p
Ja ne vidim goruci problem. Vidim veliko zgariste (patrijarhata). Agresivne zenke ukidaju, brisu, lome, spaljuju.
2014-04-16
aben wrote:stani, govoriš da je patrijahat ukinut?violator wrote:aben wrote:violator wrote:Hvala, Kic! Ujedno cu se i Abenu zahvaliti sto nas je podsjetio na relikt iz proslosti zapadne civilizacije. Patrijarhat, jasno. Kako je krenulo, dragi Abene, bit ces ti jos nova Clara Zetkin koja ce problematizirati "musko pitanje". :p
Govoris li ti da je patrijarhat bioloska danost?
Guest- Guest
violator wrote:aben wrote:stani, govoriš da je patrijahat ukinut?violator wrote:aben wrote:violator wrote:Hvala, Kic! Ujedno cu se i Abenu zahvaliti sto nas je podsjetio na relikt iz proslosti zapadne civilizacije. Patrijarhat, jasno. Kako je krenulo, dragi Abene, bit ces ti jos nova Clara Zetkin koja ce problematizirati "musko pitanje". :p
Govoris li ti da je patrijarhat bioloska danost?
možda bi prvo tribali viditi kakova je definicija patrijahata, ali verujin da bi i nakon razjašnjenja odgovor isto bi da
2014-04-16
gljedun fokus, izgljedo da su već saborska stranka- piše da je nađi zastupnik..jo to ne morin verovati, je to znoči da si osvojili 5% glasova?
reklama na internetskoj stranici in govori sve prove stvori, osim podizanje riva...čini mi se da očekuju cunamije..
reklama na internetskoj stranici in govori sve prove stvori, osim podizanje riva...čini mi se da očekuju cunamije..
2014-04-16
[quote="kic"]
kakve rive?
samo rave!
pa sve rive, valjda se boju dizanja razine mora..
rave bez droge je ka sex bez ženske
kakve rive?
samo rave!
pa sve rive, valjda se boju dizanja razine mora..
rave bez droge je ka sex bez ženske
2014-04-16
U to vrime je shoegaze bija jedan od efikasnijih protuotrova protiv te pošasti...:)
Ajme u što se sve bila izvitoperila scena Madchestera...
Sad protiv turbofolka dica imaju kurac... :(
Ajme u što se sve bila izvitoperila scena Madchestera...
Sad protiv turbofolka dica imaju kurac... :(
darth_vader-
2014-04-17
kic likes this post
A samo istinski prosvijećeni su slušali ovo...i vrtili lagano kosom livo desno, nastojeći istovremeno ne prolit pivu... :)
darth_vader-
2014-04-17
nikad ču za ove bendove, zvuču nko ono nešto s radija na ča ne obraćaš pozornost; pederseki rock.
ali ov drugi spot je spot on, tulum devedesetih, samo ča bi namesto benda bi kazetofon u kantunu, jedan gramofon mali u kutu trešti.
evo si mi učini sedmicu jer si me vroti u ono doba. a pitanje je ča su nan sve srbi uzeli i kako je to moglo biti. i, ako mene nostalgija ćapivo za periodom ka su po nami padale granate, kakovu objektivnu procjenu jugoslovenije mi moremo očekivati od onih rođenih 65...
ali ov drugi spot je spot on, tulum devedesetih, samo ča bi namesto benda bi kazetofon u kantunu, jedan gramofon mali u kutu trešti.
evo si mi učini sedmicu jer si me vroti u ono doba. a pitanje je ča su nan sve srbi uzeli i kako je to moglo biti. i, ako mene nostalgija ćapivo za periodom ka su po nami padale granate, kakovu objektivnu procjenu jugoslovenije mi moremo očekivati od onih rođenih 65...
2014-04-16
Reka bi pok. Kuljiš, Hrvati i rock...:D
Nisu, nego su potonji najznačajniji fenomen s prijelaza osamdesetih u devedesete značaj Velvet Undergrounda u najmanju ruku za kompletnu scenu... evo onda ovi koje je Nirvana 99% iskopirala...samo manje pederski iako Mark Arm nisam siguran da nije... :)
Nisu, nego su potonji najznačajniji fenomen s prijelaza osamdesetih u devedesete značaj Velvet Undergrounda u najmanju ruku za kompletnu scenu... evo onda ovi koje je Nirvana 99% iskopirala...samo manje pederski iako Mark Arm nisam siguran da nije... :)
darth_vader-
2014-04-17
Moju generaciju btw. poharali trash rave partiji i bonboni... ako si tija ostati donekle priseban, pija si pivu i krića dugom kosom livo desno, ali si svejedno ti bija taj koji je za okolinu klošar... ista paralela s cajkama danas, mada ne znam što klinci slušaju ka supstitut...
darth_vader-
2014-04-17
Moj otac je iz dna duše mrzi bee gees, jer je držo da su unišitili njegovu glazbu, jo mrzin kic gay rock iz istog razloga. Razumin da se to moro dogoditi, čak i da ne bi bilo dobro da se ne dogodi, ali to ne znoči da ih ne morin s lakoćom mrziti.
Za kopiranje, možda je bolje govoriti utjecaj, tipa ne "99% plagijat", nego "joki utjecaj".
Za kopiranje, možda je bolje govoriti utjecaj, tipa ne "99% plagijat", nego "joki utjecaj".
2014-04-16
jasambrend wrote:Moju generaciju btw. poharali trash rave partiji i bonboni... ako si tija ostati donekle priseban, pija si pivu i krića dugom kosom livo desno, ali si svejedno ti bija taj koji je za okolinu klošar... ista paralela s cajkama danas, mada ne znam što klinci slušaju ka supstitut...
Jo sun užo hoditi hitati se na partije, ali to je zadar; ne moreš ti baš birati ča biš hoti.
Ali nika nis skupi nijednu žinsku na partiju, kužilo se iz miseca da nis njihov:)
2014-04-16
jasambrend wrote:Reka bi pok. Kuljiš, Hrvati i rock...:D
Koliko je meni poznato, Nirvanin je prvi album Bleach bio inspiriran Melvinsima i Black Sabbathom, a Kurtova ljubav prema Pixiesima rezultirat ce albumom Nevermind koji ce sve promijeniti, dovesti do obrata u glazbenoj industriji. :)
Guest- Guest
kic wrote:
zivjeti na zapadu u 90im
seattle folks
san!
meni je iz moje pozicije rika 90ih nalikovala na seattle, samo sa srbima. mislin, i mi smo imali srbe, ali naši su bili preko linije razgraničenja. sestra mi je živila na škurinjami, i ka bi došo gori ko nje, ko da sun premini svemir. imali su struju, klupsku scenu, pratili su modu..jo sun namo prvi put ču za aic
2014-04-16
meyers leonard se ispričava i obećaje da voli sve ljude na svitu, jer su ga snimili da je reko “F—ing cowards. Don’t f—ing snipe me, you f—ing K— b—h,” Leonard said.
gotov je
gotov je
2014-04-16
violator wrote:jasambrend wrote:Reka bi pok. Kuljiš, Hrvati i rock...:D
Koliko je meni poznato, Nirvanin je prvi album Bleach bio inspiriran Melvinsima i Black Sabbathom, a Kurtova ljubav prema Pixiesima rezultirat ce albumom Nevermind koji ce sve promijeniti, dovesti do obrata u glazbenoj industriji. :)
Nitko za njih vjerojatno van lokalne scene ne bi znao da Thurston Moore i tadašnja gospođa Kim Gordon iz SY nisu nagovorili ekipu iz Geffen recordsa da daju šansu tim klincima... a Pixiesi su Kurtu bili velika inspiracija, da... otvoreno se divio Charles Thompsnu IV/Black Francisu/Frank Blacku, što me i ne čudi jer je tip jednostavno hiperproduktivni genijalac koji je i van Pixiesa izbacivao odlične albume kao na traci ponekad tempom i preko jedan godišnje...Melvinsi su im na početku posuđivali instrumente i vukli ih po turnejama, da i na Bleachu se itekako vidi njihov utjecaj mada su Melvinsi po meni druga razina... a Mark Arma je bar malo skinuja moraš priznati, budući da je ovo s koncerta u Berlinu 1988. debelo i prije Bleacha... ne kažem da je Nirvana loša, In Utero smatram remek-djelom, ali je malo nefer ne skrenuti pozornost na one koji su im utrli put... :)
darth_vader-
2014-04-17
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50