Matrijarhat ne odustaje od trpačine ni pod cijenu života
Page 1 of 1
Matrijarhat ne odustaje od trpačine ni pod cijenu života
Samo ti trpaj. Ko da išta drugo i znaš.
https://m.vecernji.hr/vijesti/merkel-priprema-promjene-za-sve-useljenike-pet-faza-bez-kojih-se-nece-moci-u-njemacku-1475402
https://m.vecernji.hr/vijesti/merkel-priprema-promjene-za-sve-useljenike-pet-faza-bez-kojih-se-nece-moci-u-njemacku-1475402
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Matrijarhat ne odustaje od trpačine ni pod cijenu života
Ovo je plan za idući 10 godina koji mora osigurati održivost Njemačke kao gospodarski jake i moderne zemlje.
Šta kad prođe 10 godina ?
Imat ćete gradove u kojima će Nijemci biti manjina. U šta bi se točno ti koji dolaze trebali integrirat kad su oko njih isto stranci ?
Imat ćete gradove u kojima će Nijemci biti manjina. U šta bi se točno ti koji dolaze trebali integrirat kad su oko njih isto stranci ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
YekeYeke-
2019-05-13
Pa kad su i Švabe iste kao ti,neće da jebu a Švabice željne kurca,i onda se čudite što dovlače zamjenu.RayMabus wrote:Ovo je plan za idući 10 godina koji mora osigurati održivost Njemačke kao gospodarski jake i moderne zemlje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Cim se ovo sve ugradi u Zakon,Njemacka je otisla u svoju finu.
» Hrabri vukovarac prkosi cetniciji i po cijenu zivota:'Ubij me majku ti j*bem!Ubij me,ovo je moja zemlja!Sto me izgonis?'
» Nakon EU izbora kreće nova runda trpačine
» Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
» Split ne odustaje od Adventa...
» Islamska stoka ne odustaje
» Nakon EU izbora kreće nova runda trpačine
» Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
» Split ne odustaje od Adventa...
» Islamska stoka ne odustaje
Page 1 of 1