Adem Vuchiqi: Napravio sam veliku grešku, molim sve istarske vinare da mi oproste
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Adem Vuchiqi: Napravio sam veliku grešku, molim sve istarske vinare da mi oproste
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Suljo-napravio-sam-veliku-gresku-molim-sve-istarske-vinare-da-mi-oproste/2259317.aspx
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Adem Vuchiqi: Napravio sam veliku grešku, molim sve istarske vinare da mi oproste
Đubre od vina ... vino odvratno, ničemu ne služi.
Guest- Guest
Re: Adem Vuchiqi: Napravio sam veliku grešku, molim sve istarske vinare da mi oproste
Ckapi bio ckapi ostao..sigurno su ga za jaja uhvatili srbijanski ugostitelji koji imaju u ponudi malvaziju...inace zanimljivo tu bi se sa suljom cak djelomicno slozio..malvazija mi je onak onak vino..klasika..nesto kao grasevina..ili debit..solidna vina..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sav pepeo upepeljenih srbova iz jasenovca ga ne bi sad oprao
Jednom je molio za milost u splitu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vuče ajd kad budeš u istri svrati u Momjan( blizina Buja) kod Rine Preleca u restoran i zatraži jednu butelju malvazije. Poslje toga slobodno stavi komentar o malvaziji :)vuksadinare wrote:Ckapi bio ckapi ostao..sigurno su ga za jaja uhvatili srbijanski ugostitelji koji imaju u ponudi malvaziju...inace zanimljivo tu bi se sa suljom cak djelomicno slozio..malvazija mi je onak onak vino..klasika..nesto kao grasevina..ili debit..solidna vina..
vuksadinare wrote:Ckapi bio ckapi ostao..sigurno su ga za jaja uhvatili srbijanski ugostitelji koji imaju u ponudi malvaziju...inace zanimljivo tu bi se sa suljom cak djelomicno slozio..malvazija mi je onak onak vino..klasika..nesto kao grasevina..ili debit..solidna vina..
Malvazija mi paše zbog pitkosti.
I Dubrovčani su krenuli sa svojom malvasijom.
Kaj se tiče vrhunskih vina, ne pada mi napamet trošiti po sto ili dvjesto kuna za butelju.
Nisam taj platni razred.
Guest- Guest
Šandor Winnetou wrote:Vuče ajd kad budeš u istri svrati u Momjan( blizina Buja) kod Rine Preleca u restoran i zatraži jednu butelju malvazije. Poslje toga slobodno stavi komentar o malvaziji :)vuksadinare wrote:Ckapi bio ckapi ostao..sigurno su ga za jaja uhvatili srbijanski ugostitelji koji imaju u ponudi malvaziju...inace zanimljivo tu bi se sa suljom cak djelomicno slozio..malvazija mi je onak onak vino..klasika..nesto kao grasevina..ili debit..solidna vina..
Gle ... nekad su se iz istarske supe delali norca, iz čvaraka u unutarnjosti isto, ili srdele ...
na kraju ta pučka jednostavna siromaška domaćica uz trud i umješni glanc postane ''delicija''.
Meni se neke fine guzice smiju kad idem u ''jadranski fast food''.
Srdela, feta kruha, bokun crnog vina ... Jadran kakav je nekad bil. Za prste polizati.
Guest- Guest
Ja baš sinoć ispekao čvarke, jednostavno ne mogu vjerovati koje je to transformacija od kad se u djetinstvu s tim svinje hranilo a danas kila ide do 300 kn (mislim pretjerano) ali ipak je znak da je to postala delicija za popizdit. Slično mi je i sa svježom srdelom sa žice, ono po narodski guzice bi dao za istu :DSovak wrote:Šandor Winnetou wrote:Vuče ajd kad budeš u istri svrati u Momjan( blizina Buja) kod Rine Preleca u restoran i zatraži jednu butelju malvazije. Poslje toga slobodno stavi komentar o malvaziji :)vuksadinare wrote:Ckapi bio ckapi ostao..sigurno su ga za jaja uhvatili srbijanski ugostitelji koji imaju u ponudi malvaziju...inace zanimljivo tu bi se sa suljom cak djelomicno slozio..malvazija mi je onak onak vino..klasika..nesto kao grasevina..ili debit..solidna vina..
Gle ... nekad su se iz istarske supe delali norca, iz čvaraka u unutarnjosti isto, ili srdele ...
na kraju ta pučka jednostavna siromaška domaćica uz trud i umješni glanc postane ''delicija''.
Srdela, feta kruha, bokun crnog vina ... Jadran kakav je nekad bil. Za prste polizati.
Hrvat nikad ne gresi i uvek je u pravu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Šandor Winnetou wrote:Ja baš sinoć ispekao čvarke, jednostavno ne mogu vjerovati koje je to transformacija od kad se u djetinstvu s tim svinje hranilo a danas kila ide do 300 kn (mislim pretjerano) ali ipak je znak da je to postala delicija za popizdit. Slično mi je i sa svježom srdelom sa žice, ono po narodski guzice bi dao za istu :DSovak wrote:Šandor Winnetou wrote:Vuče ajd kad budeš u istri svrati u Momjan( blizina Buja) kod Rine Preleca u restoran i zatraži jednu butelju malvazije. Poslje toga slobodno stavi komentar o malvaziji :)vuksadinare wrote:Ckapi bio ckapi ostao..sigurno su ga za jaja uhvatili srbijanski ugostitelji koji imaju u ponudi malvaziju...inace zanimljivo tu bi se sa suljom cak djelomicno slozio..malvazija mi je onak onak vino..klasika..nesto kao grasevina..ili debit..solidna vina..
Guest- Guest
Ni meni se ne sviđa malvazija, ali ima puno onih koji se kunu u nju. Ja volim crna i opora vina.
ahahahaŠandor Winnetou wrote:Sav pepeo upepeljenih srbova iz jasenovca ga ne bi sad oprao
2014-04-16
svatko ima svoj ukusdzango wrote:Ni meni se ne sviđa malvazija, ali ima puno onih koji se kunu u nju. Ja volim crna i opora vina.
ako se nekome nešto ne sviđa ne znači da ne valjda
osim toga ne može tako
vinari ga mogu tužiti jer im nanosi štetu lažnom propagandom, blaćenjem proizvoda
2014-04-16
u većini slučajevaSerbinho-3 wrote:Hrvat nikad ne gresi i uvek je u pravu.
2014-04-16
Ja ne, jadranski fast food je za 5Sovak wrote:Šandor Winnetou wrote:Vuče ajd kad budeš u istri svrati u Momjan( blizina Buja) kod Rine Preleca u restoran i zatraži jednu butelju malvazije. Poslje toga slobodno stavi komentar o malvaziji :)vuksadinare wrote:Ckapi bio ckapi ostao..sigurno su ga za jaja uhvatili srbijanski ugostitelji koji imaju u ponudi malvaziju...inace zanimljivo tu bi se sa suljom cak djelomicno slozio..malvazija mi je onak onak vino..klasika..nesto kao grasevina..ili debit..solidna vina..
A girice tek! Da imaju kilu a ne 6 grama bile bi najskuplja riba. Obožavam..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bolje su girice na Adi...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ak ti veliš..nekaSerbinho-3 wrote:Bolje su girice na Adi...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
neusporedivoSerbinho-3 wrote:Bolje su girice na Adi...
Serbinho-3 wrote:Bolje su girice na Adi...
Aha ... kaj ih lovite mrežom na Dunavu ... je l'?
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ‘Hrvati paničare, nikada više neće biti ispred nas, a ostat će zapisano da je to napravio Adem Vuchiqi‘
» Analitičar: Putin je napravio ključnu grešku s vojskom
» Adem Vuchiqi: Šanse za VW? 50:50
» Što Adem Vuchiqi takne to ima da ide
» Adem Vuchiqi opet u Drvaru
» Analitičar: Putin je napravio ključnu grešku s vojskom
» Adem Vuchiqi: Šanse za VW? 50:50
» Što Adem Vuchiqi takne to ima da ide
» Adem Vuchiqi opet u Drvaru
Page 1 of 2