Hoće li se Milanoviću ponoviti 2007. godina?
Page 1 of 1
'I, jesi li sastavio vladu?'
Autor: Marcel Holjevac Ponedjeljak, 14. Prosinac 2015. u 22:22
"Mi smo pobjednici izbora i sastaviti ćemo Vladu!" rekao je Zoran Milanović
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/hoce-li-se-milanovicu-ponoviti-2007-godina-869881
Autor: Marcel Holjevac Ponedjeljak, 14. Prosinac 2015. u 22:22
"Mi smo pobjednici izbora i sastaviti ćemo Vladu!" rekao je Zoran Milanović
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/hoce-li-se-milanovicu-ponoviti-2007-godina-869881
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Hoće li se Milanoviću ponoviti 2007. godina?
Već se mu dogodila.
Dokaz da boljeg od demokracije ipak nemamo.
Dokaz da boljeg od demokracije ipak nemamo.
Pa rekao je kuramarko da neće sa mostićima,putićima i stazicama.......baš je dosljedan svoje rijeći....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ovo da je zoka na koki vrlo moguce...simptomi su tu,.narocito ucestalo trljanje nosa i izrazena bahatost i nasilnija cud...pogledaj pod mamic skoro isti simptomi i kod zokijs
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
barićka ga je pokopala sa izjavom da su ona i ostalo troje koji su s njom bili kod predsjednice profesori ustavnog prava, a "stručnjaci" su milanović, grbin i puhovski.... i da te dvije kategorije ljudi nemaju veze jedni s drugima jkad je u pitanju poznavanje materije ustavnog prava... nema gore nego kad te sašije netko za koga smatraš da je načelno na tvojoj strani.... pogotovo nastaje kuršlus ako si dopingiran...
2015-08-08
A i sam se svojim nebulozama voli zakopavati “Zajedno s Mostom, kojem držimo otvorena vrata, činimo stabilnu vladu. Ne znam kako Most može ići s HDZ-om a da ne prekrše obećanja. To nije stabilna vlada i da idu s njima.".... zaboravio je da su i oni koji su sa njim trenutno ostavili mogućnost da pređu u drugi tabor ukoliko taj tabor bude imao većinu. a tad će i ta vlada po broju mandata itekako biti stabilna... stvarno je lik tulipan...
2015-08-08
Tssss...evo javio se po obicaju ' ja jesam osovac ali umjesto h ide k' na svom facebook i kaze da kolinda zajedno kako kaze on kvaziustavnim sucima radi drzavni udar i da hdz nece biti na vlasti jer ce u tom slucaju biti neredi...ali nije dodao a vjerujem da je mislio da ce on biti taj koji ce ih izazvati...ima li ko da tom manijaku udjeli par samara ili ga iscipelare
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Moguce je da je na koki.
Last edited by kolerik on 15/12/2015, 08:20; edited 1 time in total (Reason for editing : Nvugh)
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:A i sam se svojim nebulozama voli zakopavati “Zajedno s Mostom, kojem držimo otvorena vrata, činimo stabilnu vladu. Ne znam kako Most može ići s HDZ-om a da ne prekrše obećanja. To nije stabilna vlada i da idu s njima.".... zaboravio je da su i oni koji su sa njim trenutno ostavili mogućnost da pređu u drugi tabor ukoliko taj tabor bude imao većinu. a tad će i ta vlada po broju mandata itekako biti stabilna... stvarno je lik tulipan...
Guest- Guest
Hoće li Mesićev kozmetičar bit premijer? Možda, svi mogu premijeri u HR, ni to neki kunst.
Guest- Guest
Ala prži što neće bit tvoj ljubimac. Ma nek bude i Kerum, samo da ode Zoki. Iako, optimalno, SDP i HDZ dobro preorati, povaditi kukolj i korovpa napraviti solidnu konzervativnu i solidnu liberalnu stranku.Eva wrote:Hoće li Mesićev kozmetičar bit premijer? Možda, svi mogu premijeri u HR, ni to neki kunst.
bolje bi bilo sdp zaorati... previše je tu kukolja....
2015-08-08
a i korova..
2015-08-08
Šteta kaj nema poljoprivrednika, sve neki vizažisti i stilisti, ili Mesićevi kozmetičari
Guest- Guest
Ne sam na ovom forumu, neg općenito u HR danas baš i nema nekih frajera, sve je to mlako i bojažljivo. Ispada da sam i na ovom forumu ja najveće muško, svi se drugi stisli.
Guest- Guest
A kaj sam ti ja rekel još pre mesec dana ...Eva wrote:Hoće li Mesićev kozmetičar bit premijer? Možda, svi mogu premijeri u HR, ni to neki kunst.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Similar topics
» Hoće li se SDP-u u Splitu ponoviti Bandić?
» Ukrajinci skresali u brk Milanoviću:'Pomagali smo vam svih ovih godina.Rat,požari...'
» ''STVARANJE NOVOG SVIJETA / Energetska kriza bukti, moguće je da gledamo početak propasti moćne industrije: Hoće li nafta nestati za 30 godina?
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Ukrajinci skresali u brk Milanoviću:'Pomagali smo vam svih ovih godina.Rat,požari...'
» ''STVARANJE NOVOG SVIJETA / Energetska kriza bukti, moguće je da gledamo početak propasti moćne industrije: Hoće li nafta nestati za 30 godina?
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
Page 1 of 1