Debakl Nacionalne fronte u drugom krugu regionalnih izbora u Francuskoj
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Debakl Nacionalne fronte u drugom krugu regionalnih izbora u Francuskoj
ako želiš zlo Francuzima, osim toga debakl je bio demokracije jer su tkz. socijalisti i tkz. desnica u biti koalirali do te mjere da su navodni lijevičari (u biti ološ) odustali od izbora u pola okruga samo da FN ne osvoji i da bude status quo, tj. koruptivno sranje koje se odvija zadnjih 30 godina...da naravno Sarkozije odjednom nema više optužnica za lopovlukdebotoijusto wrote:lijepa vijest
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Šta se vi ne možete načuditi što Francuzi isto ko i vi glasaju na kraju dana za svoj hadeze i esdepe ko i vi, jebate drugima bi postavljali egzotiku na vlast, a sami se držite svojih Olandeja i Sarkozija.
E dobro si im spustio.udba wrote:Šta se vi ne možete načuditi što Francuzi isto ko i vi glasaju na kraju dana za svoj hadeze i esdepe ko i vi, jebate drugima bi postavljali egzotiku na vlast, a sami se držite svojih Olandeja i Sarkozija.
Guest- Guest
Tu je u pravu, no stvari postaju jasnije, a vidi se da FN sam privlači gotovo polovicu biračah, sve se drugi moraju udružiti da bi ga zauzdali.red wolf wrote:E dobro si im spustio.udba wrote:Šta se vi ne možete načuditi što Francuzi isto ko i vi glasaju na kraju dana za svoj hadeze i esdepe ko i vi, jebate drugima bi postavljali egzotiku na vlast, a sami se držite svojih Olandeja i Sarkozija.
Pa to je sasvim normalno...Sve se ciklički ponavlja. Misliš da je slučajno da je situacija danas jednaka onoj pred Prvi i Drugi svjetski rat?Regoč wrote:Tu je u pravu, no stvari postaju jasnije, a vidi se da FN sam privlači gotovo polovicu biračah, sve se drugi moraju udružiti da bi ga zauzdali.red wolf wrote:E dobro si im spustio.udba wrote:Šta se vi ne možete načuditi što Francuzi isto ko i vi glasaju na kraju dana za svoj hadeze i esdepe ko i vi, jebate drugima bi postavljali egzotiku na vlast, a sami se držite svojih Olandeja i Sarkozija.
Guest- Guest
Ne, i mene to podsjeća na Prvi i Drugu marokansku krizu, Aneksijsku krizu, Balkanske ratove... sve situacije koje su mogle prerasti u opći rat.red wolf wrote:Pa to je sasvim normalno...Sve se ciklički ponavlja. Misliš da je slučajno da je situacija danas jednaka onoj pred Prvi i Drugi svjetski rat?Regoč wrote:Tu je u pravu, no stvari postaju jasnije, a vidi se da FN sam privlači gotovo polovicu biračah, sve se drugi moraju udružiti da bi ga zauzdali.red wolf wrote:E dobro si im spustio.udba wrote:Šta se vi ne možete načuditi što Francuzi isto ko i vi glasaju na kraju dana za svoj hadeze i esdepe ko i vi, jebate drugima bi postavljali egzotiku na vlast, a sami se držite svojih Olandeja i Sarkozija.
A ne, ne...Regoč wrote:Ne, i mene to podsjeća na Prvi i Drugu marokansku krizu, Aneksijsku krizu, Balkanske ratove... sve situacije koje su mogle prerasti u opći rat.red wolf wrote:Pa to je sasvim normalno...Sve se ciklički ponavlja. Misliš da je slučajno da je situacija danas jednaka onoj pred Prvi i Drugi svjetski rat?Regoč wrote:Tu je u pravu, no stvari postaju jasnije, a vidi se da FN sam privlači gotovo polovicu biračah, sve se drugi moraju udružiti da bi ga zauzdali.red wolf wrote:E dobro si im spustio.udba wrote:Šta se vi ne možete načuditi što Francuzi isto ko i vi glasaju na kraju dana za svoj hadeze i esdepe ko i vi, jebate drugima bi postavljali egzotiku na vlast, a sami se držite svojih Olandeja i Sarkozija.
Guest- Guest
Nego?red wolf wrote:A ne, ne...Regoč wrote:Ne, i mene to podsjeća na Prvi i Drugu marokansku krizu, Aneksijsku krizu, Balkanske ratove... sve situacije koje su mogle prerasti u opći rat.red wolf wrote:Pa to je sasvim normalno...Sve se ciklički ponavlja. Misliš da je slučajno da je situacija danas jednaka onoj pred Prvi i Drugi svjetski rat?Regoč wrote:Tu je u pravu, no stvari postaju jasnije, a vidi se da FN sam privlači gotovo polovicu biračah, sve se drugi moraju udružiti da bi ga zauzdali.red wolf wrote:E dobro si im spustio.udba wrote:Šta se vi ne možete načuditi što Francuzi isto ko i vi glasaju na kraju dana za svoj hadeze i esdepe ko i vi, jebate drugima bi postavljali egzotiku na vlast, a sami se držite svojih Olandeja i Sarkozija.
Regoč wrote:Nego?red wolf wrote:A ne, ne...Regoč wrote:Ne, i mene to podsjeća na Prvi i Drugu marokansku krizu, Aneksijsku krizu, Balkanske ratove... sve situacije koje su mogle prerasti u opći rat.red wolf wrote:Pa to je sasvim normalno...Sve se ciklički ponavlja. Misliš da je slučajno da je situacija danas jednaka onoj pred Prvi i Drugi svjetski rat?Regoč wrote:Tu je u pravu, no stvari postaju jasnije, a vidi se da FN sam privlači gotovo polovicu biračah, sve se drugi moraju udružiti da bi ga zauzdali.red wolf wrote:E dobro si im spustio.udba wrote:Šta se vi ne možete načuditi što Francuzi isto ko i vi glasaju na kraju dana za svoj hadeze i esdepe ko i vi, jebate drugima bi postavljali egzotiku na vlast, a sami se držite svojih Olandeja i Sarkozija.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Francuska krajnja desnica doživjela potop u drugom krugu regionalnih izbora
» Francuski premijer: Pobjeda nacionalne fronte može dovesti do građanskog rata!
» Talijani organizirali masovni prosvjed protiv Salvinija uoči regionalnih izbora
» Tomasevic i Skoro u drugom krugu izbora za gradonacelnika Zagreba?!
» Mile Ronhill čestitao desničarima pobjedu u prvom krugu izbora u Austriji
» Francuski premijer: Pobjeda nacionalne fronte može dovesti do građanskog rata!
» Talijani organizirali masovni prosvjed protiv Salvinija uoči regionalnih izbora
» Tomasevic i Skoro u drugom krugu izbora za gradonacelnika Zagreba?!
» Mile Ronhill čestitao desničarima pobjedu u prvom krugu izbora u Austriji
Page 3 of 3