Leftardi i 'novonapredno' zele srusiti Mestrovicev spomenik 'indijanac' u Chikagu
Page 1 of 1
Leftardi i 'novonapredno' zele srusiti Mestrovicev spomenik 'indijanac' u Chikagu
https://www.jutarnji.hr/kultura/art/zele-srusiti-mestrovicev-spomenik-u-chicagu-u-soku-smo-to-je-njegov-najvazniji-svjetski-rad-15055171
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Leftardi i 'novonapredno' zele srusiti Mestrovicev spomenik 'indijanac' u Chikagu
Koji idioti..dajte mi leftarda na panj
2015-09-08
Re: Leftardi i 'novonapredno' zele srusiti Mestrovicev spomenik 'indijanac' u Chikagu
meštrović rasist i ustaša
sve srušit spomenike samo titine ostavit
sve srušit spomenike samo titine ostavit
Napredak nema alternativu. Treba sve srusiti da se izgradi jedan gori svijet.
omni-
2014-04-12
Blize smo velikom ratu nego sto sam ocekivao..
2015-09-08
Ovo je unutarnje plitucko pipitanje SAD
JA bi njima pustila da naprave obračun kod OK KORALA
NAORUZANI VEC JESU I KIJEPO
RASPALI ..
I SARAJ STA VELI MILE
JA bi njima pustila da naprave obračun kod OK KORALA
NAORUZANI VEC JESU I KIJEPO
RASPALI ..
I SARAJ STA VELI MILE
A rugate se meni i galaktičkom generalu s 5*,kad o tome govorimo,taj rat neće presuditi bombe i vojna nadmoć.vuksadinare wrote:Blize smo velikom ratu nego sto sam ocekivao..
Da ne pišem plahtu,nisam raspoložen,uglavnom,novi svjetski poredak je nezaustavljiv,te će dokinut sve podjele po vjerskoj,nacionalnoj,rasnoj i seksualnoj osnovi među ljudima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
vuksadinare wrote:Koji idioti..dajte mi leftarda na panj
Kakvi leftardi, ovo je američki establishment
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ako im ne paše indijanac, jesu li s konjem zadovoljni?
najbolje da Indijanac sjaši s konja jer konje su im doveli toksični bijelci, oni ih nisu imali jer su svoje pojeli.
osim toga konj proizvodi co2
najbolje da Indijanac sjaši s konja jer konje su im doveli toksični bijelci, oni ih nisu imali jer su svoje pojeli.
osim toga konj proizvodi co2
Similar topics
» Plenkovic oštro napao MOST : Oni su govna koja žele srušiti uhljebistan
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Komši u Chikagu, u državničkoj posjeti muslimanskoj dijaspori :D
» Leftardi se tuku
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Komši u Chikagu, u državničkoj posjeti muslimanskoj dijaspori :D
» Leftardi se tuku
Page 1 of 1