Preminuo Milenko Savović
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Preminuo Milenko Savović
https://sportklub.rs/kosarka/kosarka-ostalo/preminuo-milenko-savovic/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Preminuo Milenko Savović
Ode i Sveti Sava. Pokoj mu duši.
Forum postao kao čitulje.
Last edited by dzango on 1/3/2021, 20:32; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
🤨
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
U danu kad je preminuo jedan od najvećih dinamovaca svih vremena,umro je i jedan košarkaš kojeg će manji broj forumaša se sjećati.
Član čuvene Partizanove generacije sa Divcem,Paspaljem,Đorđevićem,Ivom Nakićem,Pecarskim,Obradovićem i Grbovićem.
Kad bi postigao kakav efektan koš ili tricu,navijači bi urlali "Sveti sava,Sveti Sava!"
RIP!
Član čuvene Partizanove generacije sa Divcem,Paspaljem,Đorđevićem,Ivom Nakićem,Pecarskim,Obradovićem i Grbovićem.
Kad bi postigao kakav efektan koš ili tricu,navijači bi urlali "Sveti sava,Sveti Sava!"
RIP!
Last edited by jastreb on 1/3/2021, 20:33; edited 1 time in total
2014-04-22
Jos kad bi i Jastreb krepao barem. Ali onda bi bili uskraceni za price Mirka i Slavka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
2014-04-19
R.I.P...i on je bio dlakav..ko knego i kotnik
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango wrote:
jel ima kakvih vijesti o onom vašem predsjedniku?
Pa danas sam pričao sa društvom i pamte uglavnom samo Divca,Paspalja i Sašu Đ.dzango wrote:Kako manji broj? Samo ovi mlađi ga ne znaju.
2014-04-22
...tesko je sve popamtit narocito igrace sa klupe..
2015-09-08
jastreb wrote:Pa danas sam pričao sa društvom i pamte uglavnom samo Divca,Paspalja i Sašu Đ.dzango wrote:Kako manji broj? Samo ovi mlađi ga ne znaju.
Pecarski je kucao, Danilovica ne pamte.
To je poslednje sto je vredelo od Partizana, igraci sa srcem,
koje nisu ni placali, igrali za kikiriki.
Kasnije dolaze placenici i odlaze rezultati.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Pa koronavirus. Čitam da je primljen u bolnicu zbog koronavirusa a 61 godina.dzango wrote:
Nepoznat mi je al pregled biografije , košarkaški as , moje saučešće i RIP.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Meni su u to vrijeme bile zanimljive ekipe olimpije i bosne koje su uz jugoplastiku,partizan i tu i tamo zvezdu i cibonu ulazile u zavrsnicu play offa
2015-09-08
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Daće Bog.marcellus wrote:dzango wrote:
jel ima kakvih vijesti o onom vašem predsjedniku?
2014-04-19
E jebiga. Tadašnja generacija su i Pešić, Miško Marić, Grbović...jastreb wrote:Pa danas sam pričao sa društvom i pamte uglavnom samo Divca,Paspalja i Sašu Đ.dzango wrote:Kako manji broj? Samo ovi mlađi ga ne znaju.
2014-04-19
Grbovica sam spomenuo,Danilovica zaboravio,a ovu dvojicu ni ja ne znam.dzango wrote:E jebiga. Tadašnja generacija su i Pešić, Miško Marić, Grbović...jastreb wrote:Pa danas sam pričao sa društvom i pamte uglavnom samo Divca,Paspalja i Sašu Đ.dzango wrote:Kako manji broj? Samo ovi mlađi ga ne znaju.
2014-04-22
jastreb wrote:Grbovica sam spomenuo,Danilovica zaboravio,a ovu dvojicu ni ja ne znam.dzango wrote:E jebiga. Tadašnja generacija su i Pešić, Miško Marić, Grbović...jastreb wrote:Pa danas sam pričao sa društvom i pamte uglavnom samo Divca,Paspalja i Sašu Đ.dzango wrote:Kako manji broj? Samo ovi mlađi ga ne znaju.
Ne znaš za Arsenija Pešića?
Gde će ti duša...
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:jastreb wrote:Grbovica sam spomenuo,Danilovica zaboravio,a ovu dvojicu ni ja ne znam.dzango wrote:E jebiga. Tadašnja generacija su i Pešić, Miško Marić, Grbović...jastreb wrote:
Pa danas sam pričao sa društvom i pamte uglavnom samo Divca,Paspalja i Sašu Đ.
Ne znaš za Arsenija Pešića?
Gde će ti duša...
Sjećam se, Svi smo pjevali Pešić Arsenije - košarkaški genije. Gađao je jednom rukom.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dnevnik novinarke RTS iz kolone "Oluje": 1872 ubijeno i nestalo, među njima i moj drug Milenko (18)
» Preminuo Lemmy
» Preminuo Džej
» Preminuo Ivo Banac
» Preminuo Tarzan
» Preminuo Lemmy
» Preminuo Džej
» Preminuo Ivo Banac
» Preminuo Tarzan
Page 1 of 2