PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Ljudi koji često koriste psovke imaju jednu veliku prednost
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Ljudi koji često koriste psovke imaju jednu veliku prednost
Ovisno o situaciji, psovka djeluje blagotvorno na prvi nalet boli kada čekičem pogodiš prst kod zabijanja čavla, molitva pospješuje nadu prije izvlačenja lota, a psovka ublažuje jad kada vidiš da je jack pot pobrao neki prokleti peder koji to uopće ne zaslužuje.Trinity wrote:Psovka efikasnija od molitve.danni1 wrote:Ne da je samo lakše duševno nego stvari odmah krenu kako trebaju ma što da radiš.dawson wrote:Kad čovik nešto radi a ne ide lako onda recimo opsuje Boga i odmah je nekako lakše duševno :)
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Re: PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Ljudi koji često koriste psovke imaju jednu veliku prednost
Skoro nikad ne psujem, samo volim tu i tamo poslati nekog u pizdu materinu...to mi više dođe ko poštapalica neka...ajd u prometu se sjetim malo šireg obiteljskog stabla i možda mi na poslu tu i tamo izleti pokoje pičkaranje, ali su ljudi toliko navikli da s više niti ne obaziru...ako može malo pobliže neka definicija termina psovanja kao takvog...nije valjda da kad nekome izneseš objektivnu i potpuno neutralnu kritiku poput:" glupane, glupi retardirani jebo te konj tulava i blentavog u glavu da samo znaš koju si mi sad pizdariju napravio, jebem te nesposobnog!" ako opis te osobe i njenog djela odgovara činjeničnom stanju...treba to malo bolje izdefinirati da ne ispadne da je baš svaki pridjev kojim se učestalo koristimo, psovka...
Last edited by jasambrend on 15/12/2015, 11:13; edited 1 time in total (Reason for editing : k)
darth_vader-
2014-04-17
Koliko kužim psovanjem se obično smatra spominjanje spolnoga čina ili spolnih organah. Pa je "idi u kurac" psovka, a "idi u peršun" nije; ili "jebem ti seku" je psovka, a "slikam ti seku" nije. Ako bi netko ovo ispravio ili doradio, samo napried.
Ma ti si preblag, ni sjena nekadašnjeg forumaša.tre911 wrote:Ja sam se u prometu smirio, miran ko buba i stvarno rijetko sad uopće prokomentiram nečiju "vožnju" a kamoli da opalim psovku. Opsujem jedino ovdje i to kad me trolčine počnu prozivati.Eva wrote:Ja nikad ne psujem osim na forumu i u prometu. Pogotovo u prometu kad mi oduzmu prednost, to odmah, mame mu se sjetim.
Guest- Guest
Jebem ti mrtvu mater u hladnom grobu?Eva wrote:Ja nikad ne psujem osim na forumu i u prometu. Pogotovo u prometu kad mi oduzmu prednost, to odmah, mame mu se sjetim.
Guest- Guest
To je predugo sudarili bi se tad. Nekaj onak na brzinu, mamu ti ćoravuostap.phender wrote:Jebem ti mrtvu mater u hladnom grobu?Eva wrote:Ja nikad ne psujem osim na forumu i u prometu. Pogotovo u prometu kad mi oduzmu prednost, to odmah, mame mu se sjetim.
Guest- Guest
Jebem te u onu drvenu nogu o koju je kurva Mica kačila svoju kobilu?Eva wrote:To je predugo...ostap.phender wrote:Jebem ti mrtvu mater u hladnom grobu?Eva wrote:Ja nikad ne psujem osim na forumu i u prometu. Pogotovo u prometu kad mi oduzmu prednost, to odmah, mame mu se sjetim.
Guest- Guest
Heben vam malter šugavu ...psiholozi ne znaju di im je glava a di im je gujica i sad će oni kao nešto pametovat ovo ono.
Last edited by RayMabus on 15/12/2015, 11:48; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
2014-04-11
To je najobicnija guba na kvadrat ....studira cetri pet godina da otkrije da ljudi koji puno psuju na razno razne nacine imaju bogat rijecnik izražavanja .....BRAVO KOLUMBO ....heben te u glavu tko ti da diplomu.
2014-04-11
Zašto se kod nas slabo koriste psovke poput:
-Prokletstvo!
Grom i pakao!
Sto mu gromova!
Krvi ti i smrti!
Vragovi pakla!
-Prokletstvo!
Grom i pakao!
Sto mu gromova!
Krvi ti i smrti!
Vragovi pakla!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
KARAMBA.jastreb wrote:Zašto se kod nas slabo koriste psovke poput:
-Prokletstvo!
Grom i pakao!
Sto mu gromova!
Krvi ti i smrti!
Vragovi pakla!
2014-04-11
Vidi se da si načitan likostap.phender wrote:Jebem te u onu drvenu nogu o koju je kurva Mica kačila svoju kobilu?Eva wrote:To je predugo...ostap.phender wrote:Jebem ti mrtvu mater u hladnom grobu?Eva wrote:Ja nikad ne psujem osim na forumu i u prometu. Pogotovo u prometu kad mi oduzmu prednost, to odmah, mame mu se sjetim.
Guest- Guest
Longiju je najdraža, Pička ti se ogadila!
Guest- Guest
Kako ono 'komšije' kažu dobar dan? Gde si, bre, jebem ti dete!Eva wrote:Vidi se da si načitan likostap.phender wrote:Jebem te u onu drvenu nogu o koju je kurva Mica kačila svoju kobilu?Eva wrote:To je predugo...ostap.phender wrote:Jebem ti mrtvu mater u hladnom grobu?Eva wrote:Ja nikad ne psujem osim na forumu i u prometu. Pogotovo u prometu kad mi oduzmu prednost, to odmah, mame mu se sjetim.
Guest- Guest
Dabogda ti se...i malim se slovom rečena piše, ginocentrikušo jedna :PEva wrote:Longiju je najdraža, Pička ti se ogadila!
Guest- Guest
Tisuću mu bubnjeva Darkwooda!RayMabus wrote:KARAMBA.jastreb wrote:Zašto se kod nas slabo koriste psovke poput:
-Prokletstvo!
Grom i pakao!
Sto mu gromova!
Krvi ti i smrti!
Vragovi pakla!
Jok, velikim, to je izvor života. Kak Kinezi vele, Pička je izvor života, ali sam kad se začepi.ostap.phender wrote:Dabogda ti se...i malim se slovom rečena piše, ginocentrikušo jedna :PEva wrote:Longiju je najdraža, Pička ti se ogadila!
Guest- Guest
Ma jok. It's the birth gun.Eva wrote:Jok, velikim, to je izvor života. Kak Kinezi vele, Pička je izvor života, ali sam kad se začepi.ostap.phender wrote:Dabogda ti se...i malim se slovom rečena piše, ginocentrikušo jedna :PEva wrote:Longiju je najdraža, Pička ti se ogadila!
Guest- Guest
eto vam socnijeh psovki
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Australija i Kanada porucile Filipinima : osigurajte zaštitu prava ljudi koji koriste drogu
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Less: Srbi i Hrvati imaju ogromnu prednost nad Bošnjacima; lakše je razbiti BiH nego je napraviti unitarnom
» Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina
» Nova ideja iz HDZ-a: Oni koji polože vojni rok trebaju imati prednost pri zapošljavanju
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Less: Srbi i Hrvati imaju ogromnu prednost nad Bošnjacima; lakše je razbiti BiH nego je napraviti unitarnom
» Marčelo:Bi li se itko bunio da umjesto nezaposlenih branitelja prednost pri izboru za ravnatelja imaju pripadnici nacionalnih i seksualnih manjina
» Nova ideja iz HDZ-a: Oni koji polože vojni rok trebaju imati prednost pri zapošljavanju
Page 2 of 3