Zar ste sumnjali.Prvi Porfirijev posjet kao patrijrha SPC je - Jasenovac
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zar ste sumnjali.Prvi Porfirijev posjet kao patrijrha SPC je - Jasenovac
Jastreb je upravu kad kaže kako si ti zapravo kao onaj glumac Bubuleja u filmu,,Balkanski špijun''vuksadinare wrote:Ne...ja strateski razmisljam i logikom se povodim..ne vjerujem neprijatelju i dok spava..mene se ulovit nemre na krivoj noziסמאל wrote:Ma ti samo laprdaš s jednim i isključivim ciljem,ispoljavanja mržnje prema nedužnoj srpskoj nejači,uopće te ne interesira aliziranje i strategija kao Longija.vuksadinare wrote:Ja razotkrivam agenturu..a to je ono sto tebe i druge cese..ne petljam ko ray kao puckoskolac..סמאל wrote:
Dobro, ti se bar trudiš koliko-toliko bit objektivan i nepristran, dok je s vukom potpuno drugi slučaj.
Njega jedino što zanima upotrijebiti prvo što mu dođe ,, pod ruku '' pa prilagoditi za svoje ideološko-političke obračune s protivnicima, hrvatskim antifašistima, te protiv nedužne srpske nejači.
No za razliku od Longija koji ipak nastupa bez nekog konkretnog i jasnog cilja,ti ipak imaš prilično očigledan cilj i svrhu a to je promicanje krajnje radikalnog hrvatskog nacionalizma i sotonizacija onih koji mu stoje na putu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ima jedna anegdota iz Dubrovnika za vrijeme talijanske okupacije.סמאל wrote:Jasna stvar.RayMabus wrote:Samo prema četnicima jer ti isti četnici su poklali pola zagleda na relaciji Split Vrgorac jer su tu bili partizani ( konkretno moj dida njegov brat i sestra od prvog dana rata u partizanima ) i onda mi njihova sranja i veličanja Draže idu strašno na kurac.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Pokolj_u_Gatima_1._listopada_1942.
Posebno mi idu na kurac njihove teze o genocidu nad srpskom nejači šta bi se čak moglo i stavit kao namjera i pokušaj ustaškog režima da istovremeno oni nisu imali proglas o etničkom čišćenju svih ostalih i aktivno ga provodili tokom drugog svjetskog rata
Četnička ideologija ni po čemu se nije razlikovala od ustaške,jer njihovo čišćenje kotara i srezova od katoličkog i muslimanskog življa,jednaka je ustaškoj politici nad srpskim življem.
Jedina razlika je u tome što su četnici to radili traljavo i van institucionalno i većinu sranja obavili na licu mjesta,za razliku od ustaša koji su se gnjavili transportom do logora.
Međutim,mnogo veća govna od ustaša i četnika,bili su Talijani,koji su podmuklo i lukavo istovremeno podržavali ustaše da tamane Srbe a četnike da tamane Hrvate,tak da oni nisu morali prljat ruke.
Naivne slavenske budale odradili su posao za njih,a nisu ni skužili da čiste prostor od Slavena za Talijane,a talijani iz svega toga izašli čistih ruku.
Komandant lokalnog talijanskog garnizona nazocio je jednom ustaskom skupu,te je izjavio da najvise mrzi Srbe. Prisao u je ađutant i šapnuo "zar niste prije par dana u Trebinju rekli da najvise mrzite Hrvate?"
Komandant se nasmijao i namignuo mu.
Ne kaze narodna pjesma uzalud da su Latini stare varaluce.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne,ti si huškač.vuksadinare wrote:Ne...ja strateski razmisljam i logikom se povodim..ne vjerujem neprijatelju i dok spava..mene se ulovit nemre na krivoj noziסמאל wrote:Ma ti samo laprdaš s jednim i isključivim ciljem,ispoljavanja mržnje prema nedužnoj srpskoj nejači,uopće te ne interesira aliziranje i strategija kao Longija.vuksadinare wrote:Ja razotkrivam agenturu..a to je ono sto tebe i druge cese..ne petljam ko ray kao puckoskolac..סמאל wrote:
Dobro, ti se bar trudiš koliko-toliko bit objektivan i nepristran, dok je s vukom potpuno drugi slučaj.
Njega jedino što zanima upotrijebiti prvo što mu dođe ,, pod ruku '' pa prilagoditi za svoje ideološko-političke obračune s protivnicima, hrvatskim antifašistima, te protiv nedužne srpske nejači.
No za razliku od Longija koji ipak nastupa bez nekog konkretnog i jasnog cilja,ti ipak imaš prilično očigledan cilj i svrhu a to je promicanje krajnje radikalnog hrvatskog nacionalizma i sotonizacija onih koji mu stoje na putu.
Ti živiš za novi hrvatsko-srpski rat.
Ti si potencijalni Gavrilo Princip novoga rata.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ljudi moji, normalno je da jedan narod gaji memoriju na svoje zrtve I stradanja.
U ovom slucaju Srbi.
Jedino to ne treba i ne smije biti povod i OPRAVDANJE za rat, mrznju i nasilje.
Prema Vladimiru Zerjavicu, na podrucju Kozare, Podkozarja, Grmeca i sire u Bosanskoj Krajini, od ustasa i Nijemaca na razne nacine umoreno je ukupno 11 219 djece...od 0 do 14 godina starosti.
Po spisku imenom I prezimenom.
Ovo je strasna tragedija i veliki zlocin. Nema opravdanja za takav zlocin.I sa ovim nema izrugivanja i ismijavanja. Niko nema pravo na to...ili nije covjek
U ovom slucaju Srbi.
Jedino to ne treba i ne smije biti povod i OPRAVDANJE za rat, mrznju i nasilje.
Prema Vladimiru Zerjavicu, na podrucju Kozare, Podkozarja, Grmeca i sire u Bosanskoj Krajini, od ustasa i Nijemaca na razne nacine umoreno je ukupno 11 219 djece...od 0 do 14 godina starosti.
Po spisku imenom I prezimenom.
Ovo je strasna tragedija i veliki zlocin. Nema opravdanja za takav zlocin.I sa ovim nema izrugivanja i ismijavanja. Niko nema pravo na to...ili nije covjek
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jastreb wrote:Ne, ti si huškač.vuksadinare wrote:Ne ... ja strateski razmisljam i logikom se povodim..ne vjerujem neprijatelju i dok spava..mene se ulovit nemre na krivoj noziסמאל wrote:Ma ti samo laprdaš s jednim i isključivim ciljem, ispoljavanje mržnje prema nedužnoj srpskoj nejači, uopće nije interesira aliziranje i strategija kao Longija.vuksadinare wrote:
Ja razotkrivam agenturu..a to je ono sto tebe i druge cese..ne petljam ko ray kao puckoskolac ..
No za razliku od Longije koji ipak nastupa bez nekog konkretnog i jasnog cilja, ti ipak ima prilično očigledan cilj i svrhu a to je promicanje krajnjeg radikalnog hrvatskog nacionalizma i sotonizacije onih koji mu stoje na putu.
Ti živiš za novi hrvatsko-srpski rat.
Ti si potencijalni Gavrilo Princip novoga rata.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zar ste sumnjali!Pobedili su koronu i ukida se policijski cas
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Jutarnji: Putinov globalni trijumf: Rusko cjepivo u koje su mnogi sumnjali sada traži pola planete
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Jutarnji: Putinov globalni trijumf: Rusko cjepivo u koje su mnogi sumnjali sada traži pola planete
Page 3 of 3