milanović ipak samo priča kako njemu paše... a to se ne broji...
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
milanović ipak samo priča kako njemu paše... a to se ne broji...
http://direktno.hr/en/2014/direkt/33664/Stru%C4%8Dnjaci-demantirali-Milanovi%C4%87a-Predsjednica-ispravno-tuma%C4%8Di-Ustav.htm
Ako se ne konstituira nova Vlada, ostaje privremena nestranačka vlada koju imenuje predsjednica, a ne trenutačno tehnička Vlada, tvrdi Sanja Barić
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: milanović ipak samo priča kako njemu paše... a to se ne broji...
"Nije tu nitko kriv, nego nedostaje osnovnog građanskog obrazovanja u državi, pa je lakše u ovakvoj državi stvoriti krizu i paniku"
ovo je biće uputila rošavom....
ovo je biće uputila rošavom....
2015-08-08
Čak i SDP-ova ustavna stručnjakinja demantira svoga šefa. Ali, nema veze, Karamarko ne zna brojiti do pet, sad će Eva, samo što nije.
što duže nema vlade to bolje za RH građane, jer ionako vlada samo donosi represivne zakone kako za osobne slobode građana, tako i za ekonomiju.
što je donio Bandić, nego zabranio UBER, iako je to protiv interesa RH građana. tako i RH vlada.
Što duže nema vlade, to bolje. Danas slušam radio, nešto govore do 3 mjeseca se trebaju raspisati izbori, šteta što u ustavu ne piše umjesto 3 mjeseca, 33 mjeseca, ili 333 mjeseca, nebi nitko primjetio ništa, dapače manje poreza, manje represivnih zabrana
radujte se ljudi što vam Bojan Glavašević, Bandić, Petrina, Jadronković, Opančić i slična ekipa neće regulirati živote.. valjda za sebe znate što je bolje nego ovi gore nabrojani
što je donio Bandić, nego zabranio UBER, iako je to protiv interesa RH građana. tako i RH vlada.
Što duže nema vlade, to bolje. Danas slušam radio, nešto govore do 3 mjeseca se trebaju raspisati izbori, šteta što u ustavu ne piše umjesto 3 mjeseca, 33 mjeseca, ili 333 mjeseca, nebi nitko primjetio ništa, dapače manje poreza, manje represivnih zabrana
radujte se ljudi što vam Bojan Glavašević, Bandić, Petrina, Jadronković, Opančić i slična ekipa neće regulirati živote.. valjda za sebe znate što je bolje nego ovi gore nabrojani
Guest- Guest
nije ona bedasta, zna vrlo dobro tko bi joj najviše mogao pomoći da se domogne najviše sudbene instance... a zox, ma ko ga je.. danas on sutra netko drugi... sanja izgleda zna puno više neg običan sdpejski puk i pukice....
2015-08-08
Belgija nije imala preko 500 dana vladu i bilježili su rast u tu vrijeme.EmberSpirit wrote:što duže nema vlade to bolje za RH građane, jer ionako vlada samo donosi represivne zakone kako za osobne slobode građana, tako i za ekonomiju.
yoda, pa mi drukamo za tvoj most, šta sad ne valja....
2015-08-08
Važno je ne prekršiti Ustav i uvesti praksu koja će nam biti smjerokaz i ubuduće.
najbolja vremena za business su bili nakon 95-99, ono državu je bilo lako zaobić, tko je htio mogao se baviti businessom, poreze si plaćao minimalno.. interesatno RH u tim godinama imala stope 4% godišnje iako se nije ništa gotovo zaduživala.
evo znam osobu, nezaposlenu, fakultetski obrazovani, zarađuje neku sitnu lovu tako što preko freelance sitova, radi poslove na tim freelance agencijama, za strance(tako sam i ja jedno vrijeme), a šta se desi - država joj nakon nekog vremena blokirala račun, da ona nije prijavila svoju zaradu..
to je država- jednostavno tjera ljude u njemačku ili irsku. što duže nemamo državu(vladu) to bolje
evo znam osobu, nezaposlenu, fakultetski obrazovani, zarađuje neku sitnu lovu tako što preko freelance sitova, radi poslove na tim freelance agencijama, za strance(tako sam i ja jedno vrijeme), a šta se desi - država joj nakon nekog vremena blokirala račun, da ona nije prijavila svoju zaradu..
to je država- jednostavno tjera ljude u njemačku ili irsku. što duže nemamo državu(vladu) to bolje
Last edited by EmberSpirit on 14/12/2015, 13:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
sve 5, nego ja govorim da je meni i kladim se većini RH građana u interesu da ovakvo stanje traje ne 3 mjeseca(koliko kaže valjda ustav) nego 33 mjeseca.michaellcmacha wrote:yoda, pa mi drukamo za tvoj most, šta sad ne valja....
Guest- Guest
Normalno da mora platiti porez, zašto ti je to neobično.EmberSpirit wrote:zarađuje neku sitnu lovu tako što preko freelance sitova, radi poslove(tako sam i ja jedno vrijeme), a šta se desi - država joj nakon nekog vremena blokirala račun, da ona nije prijavila svoju zaradu..
svako vrijeme je dobro u kojem komunisti nisu u vlasti i pri vlasti....
2015-08-08
I leko se lagano izvlaci od ne bas svoj zokija...ostaju musuradnici isto tako ne bas svoji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
yoda u osnovi nema nekog obaveznog radnog iskustva, vrlo vjerojatno živi sa starcima, i nema u doglednom vremenu planova za zasnivanje obitelji... otud tolik robinhoodovski zanos....puca mu kiki za dostupnost vrtića, asfaltirane pločnike uz prometnice, ili bilo šta što se financira iz javnih sredstava, od kojih je značajan udio porez.... on vrlo vjerojatno ne zna da i umirovljenici plaćaju porez na prihod....;)
2015-08-08
Zoki i ekipa ponasaju se tako kao da su nekom nesto gadno duzni i samo ako su na vlasti dugove mogu vracati....za ostojka i kotromanovica znam da su ili bili duznici...a mozda su i ovi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
zašto mora platiti porez? da neki lokalni HDZovac u selu od 3000 stanovnika kupuje auto od 600 000kuna, ili SDPovci idu državnim avionom na jebačinu.Regoč wrote:Normalno da mora platiti porez, zašto ti je to neobično.EmberSpirit wrote:zarađuje neku sitnu lovu tako što preko freelance sitova, radi poslove(tako sam i ja jedno vrijeme), a šta se desi - država joj nakon nekog vremena blokirala račun, da ona nije prijavila svoju zaradu..
I znaš li ti koliki su porezi pri takvim transkacijama? uzmu ti preko 50% zarade.
u ostalom neće ona izbjeći plaćanje poreza, jer lovu koju digne, će trošiti u RH ekonomji, pa će platiti PDV državi, pa će trošiti novac, pa će netko od te potrošnje(što je ona zaradila izvozom usluga , dakle osoba je izvoznik u što spada extremno mali postotak Hrvata), netko će drugi zaraditi plaću i trošiti i platiti porez...
država će na takav način dobiti puno više para, nego da ova odmah da 50% love državi, a onda što joj ostane , kupi crni kruh i litru mlijeka i na to plati 25%..
zato osoba se nebavi više tim poslom, pa država troši socijalu na nju, a osoba će put neke degenerirane kapitalističke zapadne zemlje, a RH ostaje bez još jedne mlade -reproduktivne osobe
i koja je moja ponata te priče? RH država samo služi(i HDZ i SDP) da reketare građane. Što ih duže nema na vlasti(najbolje je da se ne formira nikoja vlast) to bolje za građane.
Guest- Guest
Mjesečar dobro zna da su ulozi veliki i da bi on mogao ne samo ostati bez premijerskog položaja nego bi ga mogli eliminirati i sa mjesta šefa SDP-a.I što će on jadan onda?
vili40-
2015-08-02
Da bi zajednica funkcionirala. Da se obrazuješ, da se liečiš, da ne hodaš po blatu, da ne piškiš u kantu koju prazniš kroz prozor...EmberSpirit wrote:zašto mora platiti porez?
Sjedi, 5. Izvrsna sam učiteljica, sve si zapamtil. A onaj tutlek nemre dalje od 3Regoč wrote:Čak i SDP-ova ustavna stručnjakinja demantira svoga šefa. Ali, nema veze, Karamarko ne zna brojiti do pet, sad će Eva, samo što nije.
Guest- Guest
Ulozi su veliki jer ako Koli i Tomo provedu pola od onoga što su obećali, Hrvatska će biti bolje mjesto za život. Za to je potrebna stabilna koalicija, a ova Domoljubna (njih osam, devet, koliko li) i Most (skupina petnaest pojedinacah, a ne jedna stranka) to ne mogu biti. Do Božića 2016. novi izbori i nova vlada s velikim Zokinim povratkom.vili40 wrote:Mjesečar dobro zna da su ulozi veliki i da bi on mogao ne samo ostati bez premijerskog položaja nego bi ga mogli eliminirati i sa mjesta šefa SDP-a.I što će on jadan onda?
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Njemu je 19,a njoj 72 godine:Uh,kako je samo dobra u krevetu
» Staljin: "Danas nije važno ko i kako glasa, već ko broji glasove"
» Ipak Rusiji Milanović je premalo..
» Veber samo prica
» Brnabić o Šešelju:Tko će njemu vratiti 13 godina života,kako s eto nadoknađuje?
» Staljin: "Danas nije važno ko i kako glasa, već ko broji glasove"
» Ipak Rusiji Milanović je premalo..
» Veber samo prica
» Brnabić o Šešelju:Tko će njemu vratiti 13 godina života,kako s eto nadoknađuje?
Page 1 of 3