krvave ustaške orgije zgrozile gen.vermahta
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: krvave ustaške orgije zgrozile gen.vermahta
Ja mislim da je Hitler ozbiljno razmišljao da smijeni Pavelića i postavi na čelo NDH nekog humanijeg tko ne bi ubijao srbe i židove, ali eto prerana smrt ga je prekinula u nakani.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Da nije pizduna čovjek bi mislio da je srbadija solidna.
Ovako njegov lelek i kmecanje... posve ih satra
Ovako njegov lelek i kmecanje... posve ih satra
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kakav je ugled hrvatske u svijetu
Danas
Ima neka anketa o indexu soft power drzava
Gdje se procjenju elementi koji čine taj međunarodni ugled
Od 60 drzava mi na 43. Mjestu
Solidno
Bolje nego da smo 63.
Danas
Ima neka anketa o indexu soft power drzava
Gdje se procjenju elementi koji čine taj međunarodni ugled
Od 60 drzava mi na 43. Mjestu
Solidno
Bolje nego da smo 63.
O zgražanju nacista ustaškim metodama u genocidu nad nedužnom srpskom nejači,pisao sam godinam prije nego su kurir i svi ostali srbijanski tabloidi znali,da je takvog zgražanja uopće bilo,tak da je ovo je stara i opće poznata tema,te zbilja ne znam zbog čega umjesto pod Povijest,svrstana u Vijesti i Politika.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
100 za jednog, malo li je? Malo, malo, danas ih ni 1000 nije vrijedno jednog svabe.
omni-
2014-04-12
marcellus wrote:Ja mislim da je Hitler ozbiljno razmišljao da smijeni Pavelića i postavi na čelo NDH nekog humanijeg tko ne bi ubijao srbe i židove, ali eto prerana smrt ga je prekinula u nakani.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Srbija je jedina zemlja u svijetu koja hvali naciste i oni su u filmu pozitivci. Doduše i jedina zemlja u europi koja je bombardirana od nata. Samim time jasno je da tu nešto nije u redu.
I vezano za temu talijani i nacisti si nisu bili najbolji s ustašama. Zato jer ih ustaše i nisu baš nešto slušalo. Ne vezano uz humanitarni rad nacista koji je općepoznat već vezano uz politiku , ustaše su furale svoj film , a ovi su mislili pak da su ustaše njihovi podanici. Recimo nisu nikada dali osnivanje nacističke stranke na teritoriju hrvatske iako je bilo folksdojčera koji su to htjeli. Na talijane su znali i zapucati.
I vezano za temu talijani i nacisti si nisu bili najbolji s ustašama. Zato jer ih ustaše i nisu baš nešto slušalo. Ne vezano uz humanitarni rad nacista koji je općepoznat već vezano uz politiku , ustaše su furale svoj film , a ovi su mislili pak da su ustaše njihovi podanici. Recimo nisu nikada dali osnivanje nacističke stranke na teritoriju hrvatske iako je bilo folksdojčera koji su to htjeli. Na talijane su znali i zapucati.
Last edited by kaya on 28/2/2021, 18:47; edited 2 times in total
2015-08-15
Zašto bi smjenj8vao najboljeg medu najgorimkaya wrote:marcellus wrote:Ja mislim da je Hitler ozbiljno razmišljao da smijeni Pavelića i postavi na čelo NDH nekog humanijeg tko ne bi ubijao srbe i židove, ali eto prerana smrt ga je prekinula u nakani.
Ne
Kakve veze to ima sa GENERALOM WERMACHTA?To je bila sasvim regularna vojska koja je postivala medjunarodnu konvenciju u ratovanju.Vi kao nacisticki kolaboratori ste bili slika i prilika SS-a samo na onaj sirovi,krvolocni balkanski nacin.Tome se general Wermachta i cudi,jer Wermacht postrojbe su bile disciplinirane i brutalne u borbi,ali su postivala medjunarodnu konvenciju.marcellus wrote:Joj da mogu si zamislit kak su nacisti plakali kad su vidjeli kako ujkani tamane židove i srbe. Mengele je osobno poslao pismo Hitleru i tražio da ih zaustavi jer on to ne mre gledat.
kayokaya wrote:Srbija je jedina zemlja u svijetu koja hvali naciste i oni su u filmu pozitivci. Doduše i jedina zemlja u europi koja je bombardirana od nata. Samim time jasno je da tu nešto nije u redu.
Tssss ..! Nemoj sad opravdavati
Nasi fasisti su nasi
Jel tak
Karizma hrvatske rekosmo na 43. Mjestu
Od 60 drzava
Anketa jje to
Kaze da se temelji na našim vrijednostima u kulturi, političkom djel8vanju i prezentiranju prema van
Nase vrijednosti su : kleroklerofasizam, bebezakonje i korupcija i sport
Politika je tragikomedija : antikomunizam , socijasocijalno raslojavanje
Prezentira je prema van je samo u sportu
Aj bar nesto
Od 60 drzava
Anketa jje to
Kaze da se temelji na našim vrijednostima u kulturi, političkom djel8vanju i prezentiranju prema van
Nase vrijednosti su : kleroklerofasizam, bebezakonje i korupcija i sport
Politika je tragikomedija : antikomunizam , socijasocijalno raslojavanje
Prezentira je prema van je samo u sportu
Aj bar nesto
Last edited by Sora on 28/2/2021, 18:57; edited 1 time in total
I njemci nisu baš bili zadovoljni stanjem u logoru jasenovac. Bilo je puno zaraznih bolesti i velika gužva. Ne zato što su oni svoje liječili zadnjim dosezima i metodama medicine nego su oni takvi, pedantni u svemu pa i u ubijanju, prije nove pošiljke riješili staru istrošenu brzinom munje i napravili mjesta.
Tako da srbi, nisu se oni brinuli zbog vas nego da im radna snaga dođe zdrava.
Tako da srbi, nisu se oni brinuli zbog vas nego da im radna snaga dođe zdrava.
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ustaške orgije uživo na HRT1
» KRVAVE GLAVE U ČIKAGU
» Tuđman na splitskoj rivi dobio krvave oći
» Krvave gaće nekih novih bojišta
» Nastavljaju se Vastaške orgije
» KRVAVE GLAVE U ČIKAGU
» Tuđman na splitskoj rivi dobio krvave oći
» Krvave gaće nekih novih bojišta