Umro je Milan Bandić
Page 28 of 31
Page 28 of 31 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31
Re: Umro je Milan Bandić
to su tvoje želje.Sora wrote:joj daj prestani to osobnoveber wrote:ti vjeruješ u sveto trojstvo.Sora wrote:glupi hrvati vjeruju u božanstva, loto, medije od hdzeja i popove ..
Ideees
brlja, tito, jugoslavija.
kao svece rabiš otete stanove, obleku i nekretnine na moru.
Ides mi na vrh pizde
da moram birat tebe jebat ili da mi longi izdrka.
izbor bi bio longi u svakom slučaju.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ženska ima ikserice.Noor wrote:kći mu je stvarno u dubokoj žalosti, kad se sjetila i uspjela sprovod i snimiti
bizarno i degutantno do bola
ali fotkala je da se vidi tko je došao, a tko nije došao.
treba knjigu dugova zatvoriti.
2014-12-30
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:Sora wrote:
Sad ti mogu citirati desetine zapadnzapadnih voda koje su mu se divile
Desetine?
Ja ti mogu navesti na desetke pohvala Hitleru i njegovoj politici raznih svjetskih lidera i javnih osoba, počevši od tadašnjeg britanskog kralja Edwarda VIII, preko američkog ambasadora Josepha Kennedya u Britaniji, uključujući tu i onu dr Joachima Prinza iz 1934. godine kada je bio na funkciji potpredsjednika Svjetskog židovskog kongresa i lidera Svjetske cionističke organizacije.
U knjizi "Mi - Židovi" navedene godine u kojoj veliča Hitlerovu tzv. "njemačku revoluciju" i poraz liberalizma na taj način.
Zašto su to radili?
Svatko ima svoje osobne razloge, a i ljudi imaju i pravo na vlastite zablude.
Isto vrijedi i za Tita.
Dakle, bilo čije pohvale ili kritike nisu nikakav validan argument u smislu procjene vrijednosti neke osobe ili politike iste.
Riječ je samo o osobnim stavovima i mišljenjima, koji se ionako iznose da bi se njima osobno ili državama na čijem su čelu priskrbila neka korist, uglavnom politička.
drugim riječima...uvlačenje iz koristoljublja
veber wrote:to su tvoje želje.Sora wrote:joj daj prestani to osobnoveber wrote:ti vjeruješ u sveto trojstvo.Sora wrote:glupi hrvati vjeruju u božanstva, loto, medije od hdzeja i popove ..
Ideees
Ides mi na vrh pizde
ništa pedersko, naravno
I meni, luđak al nasmiješ mu se do suza.marcellus wrote:kaya wrote:Mislim, drago mi je da su mu ljudi došli na sprovod al opet su pokazali da mjere vrijede samo za sitnu raju.
Virus ne skaće veli beroš, ali skaće kada su nama micali stolice sa terasa. I skaće kada umre netko drugi pa mu dođe 25 ljudi.
bandić se dogovorio s virusom, podijelili su pare od sprovoda... jebiga meni je taj čovjek iz nekog razloga bio drag. Ko neke cure koje znam, jednostavno nije znao reć ne.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
naravno da ne.marcellus wrote:veber wrote:to su tvoje želje.Sora wrote:joj daj prestani to osobnoveber wrote:ti vjeruješ u sveto trojstvo.Sora wrote:glupi hrvati vjeruju u božanstva, loto, medije od hdzeja i popove ..
Ideees
Ides mi na vrh pizde
ništa pedersko, naravno
to ti dođe ko heklanje.
2014-12-30
Noor wrote:kći mu je stvarno u dubokoj žalosti, kad se sjetila i uspjela sprovod i snimiti
bizarno i degutantno do bola
čemu se čudiš
svatko takve trenutke proživljava na svoj način
ona je na sprovodu svog oca
ne da bi nekome nešto dokazivala
2014-04-16
kaj sam ti rekaomarcellus wrote:veber wrote:to su tvoje želje.Sora wrote:joj daj prestani to osobnoveber wrote:ti vjeruješ u sveto trojstvo.Sora wrote:glupi hrvati vjeruju u božanstva, loto, medije od hdzeja i popove ..
Ideees
Ides mi na vrh pizde
ništa pedersko, naravno
2014-12-30
Noor wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:Sora wrote:
Sad ti mogu citirati desetine zapadnzapadnih voda koje su mu se divile
Desetine?
Ja ti mogu navesti na desetke pohvala Hitleru i njegovoj politici raznih svjetskih lidera i javnih osoba, počevši od tadašnjeg britanskog kralja Edwarda VIII, preko američkog ambasadora Josepha Kennedya u Britaniji, uključujući tu i onu dr Joachima Prinza iz 1934. godine kada je bio na funkciji potpredsjednika Svjetskog židovskog kongresa i lidera Svjetske cionističke organizacije.
U knjizi "Mi - Židovi" navedene godine u kojoj veliča Hitlerovu tzv. "njemačku revoluciju" i poraz liberalizma na taj način.
Zašto su to radili?
Svatko ima svoje osobne razloge, a i ljudi imaju i pravo na vlastite zablude.
Isto vrijedi i za Tita.
Dakle, bilo čije pohvale ili kritike nisu nikakav validan argument u smislu procjene vrijednosti neke osobe ili politike iste.
Riječ je samo o osobnim stavovima i mišljenjima, koji se ionako iznose da bi se njima osobno ili državama na čijem su čelu priskrbila neka korist, uglavnom politička.
drugim riječima...uvlačenje iz koristoljublja
Kratko i jasno.
Guest- Guest
Je li to vrijedi i za Stepinca ?Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:
Isto vrijedi i za Tita.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Je li to vrijedi i za Stepinca ?Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:
Isto vrijedi i za Tita.
Vrijedi univerzalno.
Guest- Guest
ti smradu niskog profila loviš se stepinca ko jastreb tita.סמאל wrote:Je li to vrijedi i za Stepinca ?Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:
Isto vrijedi i za Tita.
2014-12-30
Stockholmmarcellus wrote:kaya wrote:Mislim, drago mi je da su mu ljudi došli na sprovod al opet su pokazali da mjere vrijede samo za sitnu raju.
Virus ne skaće veli beroš, ali skaće kada su nama micali stolice sa terasa. I skaće kada umre netko drugi pa mu dođe 25 ljudi.
bandić se dogovorio s virusom, podijelili su pare od sprovoda... jebiga meni je taj čovjek iz nekog razloga bio drag. Ko neke cure koje znam, jednostavno nije znao reć ne.
Brain32-
2014-04-15
Sad ćete imati priliku izabrati najboljeg.
Jamčim vam da najvećem neće biti ni do kolina.
izborio je od bijelog praha i plave tablete, a te subote navečer je bio na onoj svojoj ljubavnici kada ga je strefiloEroo wrote:https://www.jutarnji.hr/video/news/vise-tisuca-ljudi-na-pogrebu-milana-bandica-zivio-je-za-zagreb-i-izgorio-na-njegovim-ulicama-15054829
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Mozda..ali od svih kandidata profilno mu je najblizi Skoro..voli koketirat sa malim ljudima a voli i pomoc i vjerojatno bi zadrzao neke bandiceve planove..Eroo wrote:Sad ćete imati priliku izabrati najboljeg.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Brain32 wrote:Stockholmmarcellus wrote:kaya wrote:Mislim, drago mi je da su mu ljudi došli na sprovod al opet su pokazali da mjere vrijede samo za sitnu raju.
čuj ja se dobro sjećam grada prije bandića. Plastične vreće za smeće i štakori, vječno raskopane ulice, javni radovi koji se nikad ne završe, bundek močvara, jedan pristojan kafić u gradu (argentina u tkalči), autobusi koji voze po tri pa sat vremena nijedan, vrata se na tramvajima nisu ni zatvarala nego si visio van iz njega, gradske službe gamad i vječno na pauzi, najgore od svega smrad OKI-ja i Jakuševca, za porigat se... snijeg padne pa se ne čisti dok se sam ne otopi, i takve stvari.
Ne, ko god kaže da Miki nije napravio ništa sere, Zagreb nije isti grad od prije 20 godina, djeluje uređeno i civilizirano, za razliku od rijeke koja je ista ko i sedamdeset i neke. Ok, možda je miki bio baraba, dao svakom što ga ide i uzeo i sebi što je išlo njega, ali se napravilo. A drukčije se ne može napravit, to valjda znaš.
AssadNaPodmornici wrote:izborio je od bijelog praha i plave tablete, a te subote navečer je bio na onoj svojoj ljubavnici kada ga je strefiloEroo wrote:https://www.jutarnji.hr/video/news/vise-tisuca-ljudi-na-pogrebu-milana-bandica-zivio-je-za-zagreb-i-izgorio-na-njegovim-ulicama-15054829
jebiga umro je muški, na plavuši. Ako već moramo svi umrijet, meni se to čini kao jedan od boljih načina. Nije isto umrijet u krevetu i umrijet u krevetu na plavuši.
ti si ko jeremija.marcellus wrote:Brain32 wrote:Stockholmmarcellus wrote:kaya wrote:Mislim, drago mi je da su mu ljudi došli na sprovod al opet su pokazali da mjere vrijede samo za sitnu raju.
ečuj ja se dobro sjećam grada prije bandića. Plastične vreće za smeće i štakori, vječno raskopane ulice, javni radovi koji se nikad ne završe, bundek močvara, jedan pristojan kafić u gradu (argentina u tkalči), autobusi koji voze po tri pa sat vremena nijedan, vrata se na tramvajima nisu ni zatvarala nego si visio van iz njega, gradske službe gamad i vječno na pauzi, najgore od svega smrad OKI-ja i Jakuševca, za porigat se... snijeg padne pa se ne čisti dok se sam ne otopi, i takve stvari.
Ne, ko god kaže da Miki nije napravio ništa sere, Zagreb nije isti grad od prije 20 godina, djeluje uređeno i civilizirano, za razliku od rijeke koja je ista ko i sedamdeset i neke. Ok, možda je miki bio baraba, dao svakom što ga ide i uzeo i sebi što je išlo njega, ali se napravilo. A drukčije se ne može napravit, to valjda znaš.
ti nisi imao ni jogurt.
ne znam di čupaš laži, ali ih čušpaš.
jedan od rijetkih gradova koji ima noćni javni prijevoz je zagreb.
uveden ne za vrijeme druga bandića već 1987e za univerzijadu.
tada u mračnoj jugoslaviji grad dobiva današnju vizuru.
recimo u njemačkoj javni prijevoz prestaje raditi u 22 i kreće ponovno u 4.
bandić je napravio samo kozarim bokovima nekaj.
laži sisate, uostalom i tvoje o tome da nije bilo čokse, yoghurta ili benzina zbog mračne yuge, samo su vaše laži.
ali moraš živjet od nečeg makar to bilo uvjerenje.
2014-12-30
pa nije bilo benzina. Bonovi, 40 litara mjesečno, kasnije 20. Par nepar.
Čokolade isto nije bilo, šećerna tabla je bila, smeće.
Jogurta je bilo, jebeš jogurt.
Čokolade isto nije bilo, šećerna tabla je bila, smeće.
Jogurta je bilo, jebeš jogurt.
Similar topics
» Milan Bandić:Bit će tu još krvi do koljena
» Milan Bandić objavio predsjedničku kandidaturu
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» Dario Juričan alias Milan Bandić, predsjednički kandidat
» Milan Bandić i Željka Markić su moralni pobjednici ovih izbora
» Milan Bandić objavio predsjedničku kandidaturu
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» Dario Juričan alias Milan Bandić, predsjednički kandidat
» Milan Bandić i Željka Markić su moralni pobjednici ovih izbora
Page 28 of 31