SPC
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: SPC
Ne trebaš se brinut zbog toga,tu sam ja da bih nastavio tvoje bitke.jastreb wrote:Osjećam da sam poražen. I više nemam snage jurišati na vjetrenjače.סמאל wrote:
Ne trebaš se brinut zbog toga.Tu smo Sora i ja da nastavimo tvoje bitke.
Brinem samo zbog sudbine puka horvatskoga.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Sore je ubačeni element, ne bi joj ja virova... cvijeće, jel'...
darth_vader-
2014-04-17
Budućnost antifašizma na ovom forumu je neupitna,unatoč jastrebovom umirovljenju,jer forumski antifašizam pod mojom paskom,neće bit tako uspavan kao pod jastrebovom.
2015-07-23
Ovo što sada govoriš podsjeća me na situaciju oko Lenjina i Staljina.סמאל wrote:Budućnost antifašizma na ovom forumu je neupitna,unatoč jastrebovom umirovljenju,jer forumski antifašizam pod mojom paskom,neće bit tako uspavan kao pod jastrebovom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zašto ?jastreb wrote:Ovo što sada govoriš podsjeća me na situaciju oko Lenjina i Staljina.סמאל wrote:Budućnost antifašizma na ovom forumu je neupitna,unatoč jastrebovom umirovljenju,jer forumski antifašizam pod mojom paskom,neće bit tako uspavan kao pod jastrebovom.
2015-07-23
Pa Lenjina su upozoravali da će Staljin izvitoperiti lenjinizam i da se radi o opasnom liku koji nikako ne smije doći da čelo Partije i države.סמאל wrote:Zašto ?jastreb wrote:Ovo što sada govoriš podsjeća me na situaciju oko Lenjina i Staljina.סמאל wrote:Budućnost antifašizma na ovom forumu je neupitna,unatoč jastrebovom umirovljenju,jer forumski antifašizam pod mojom paskom,neće bit tako uspavan kao pod jastrebovom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mislim kako ta usporedba ipak nije primjerena.Niti si ti začetnik jastrebizma kao nekog novog socijalističkog pravca,niti sam ja opasan poput Staljina.jastreb wrote:Pa Lenjina su upozoravali da će Staljin izvitoperiti lenjinizam i da se radi o opasnom liku koji nikako ne smije doći da čelo Partije i države.סמאל wrote:Zašto ?jastreb wrote:Ovo što sada govoriš podsjeća me na situaciju oko Lenjina i Staljina.סמאל wrote:Budućnost antifašizma na ovom forumu je neupitna,unatoč jastrebovom umirovljenju,jer forumski antifašizam pod mojom paskom,neće bit tako uspavan kao pod jastrebovom.
2015-07-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2