Zašto građani Hrvatske ne rone suze za hrvatskim herojima i umjetnicima kao za Balaševićem?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zašto građani Hrvatske ne rone suze za hrvatskim herojima i umjetnicima kao za Balaševićem?
sasvim sigurno da postoje i "neki moji" koji su mi više mrski, nego Balašević. Kada su Albanci u pitanju, da prostiš, generaliziran...vuksadinare wrote:Zapio bi ti radje sa balasevicem nego i sa svojimmutava baštarda wrote:iskreno rađe bi se s Balaševićem zapio nego s tvojim suborcima iz Albanije ili Kosova ...vuksadinare wrote:Ja prema svojim albanskim.prijateljima i suborcima imam postovanje i shodno tome znam kako ih je balašević vrijedio i uvrijedio..vise meni vrijedi jedan xholaj koji je gotovo spasio život nego što balasevica koji je niskoprizemno vrijedio mog brata po oruzju i samo zato sto je albanac..to se ne moze usporedit nikakomutava baštarda wrote:
pa Hrvati se očito sjećaju nekih rečenica iz pjesama.
meni je lik iša na živce i svojim kmečanjem i svojim balkanskim internacionalom.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Zašto građani Hrvatske ne rone suze za hrvatskim herojima i umjetnicima kao za Balaševićem?
Kakav djole jebeni...bekim berisha sok
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Bekim_Berisha
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Bekim_Berisha
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gdje je i kako Balašević vrijeđao Albance???vuksadinare wrote:
Ja prema svojim albanskim.prijateljima i suborcima imam postovanje i shodno tome znam kako ih je balasevic vrijedjao i uvrijedio..vise meni vrijedi jedan xholaj koji mi je gotovo spasio zivot nego sto balasevica koji je niskoprizemno vrijedjao mog brata po oruzju i samo zato sto je albanac.
S druge strane MPT je sa svojim Jasenovcem i Gradiškom Starom,ne vrijeđao Srbe,već zdrav razum,pa ga obožavate i dižete u nebo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vučino,ak te zanima vuk sa dinare je na albanskom ujku me dinare :D:ali ti već to znaš
vili40-
2015-08-02
Zato sam i rekao "onima pametnima".vuksadinare wrote:Meni i mnogim hrvatima ne..nama vise vrijedi albanac branitelj koji je bio s nama prolit krv za hrvatsku nego baladevic i srbi..ruznog li imena-srbidzango wrote:Koga boli kurac ko tebi vredi a ko ne? Onim pametnim više vredi Đole nego gomile Šiptara.vuksadinare wrote:Ja prema svojim albanskim.prijateljima i suborcima imam postovanje i shodno tome znam kako ih je balašević vrijedio i uvrijedio..vise meni vrijedi jedan xholaj koji je gotovo spasio život nego što balasevica koji je niskoprizemno vrijedio mog brata po oruzju i samo zato sto je albanac..to se ne moze usporedit nikakomutava baštarda wrote:
pa Hrvati se očito sjećaju nekih rečenica iz pjesama.
meni je lik iša na živce i svojim kmečanjem i svojim balkanskim internacionalom.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pjesma ne lomite mi bagreme i ima video gledao sam u bujici gdje na koncertu kopiraju albanski vrijedna albancejastreb wrote:Gdje je i kako Balašević vrijedi Albance ???vuksadinare wrote:
Ja prema svojim albanskim.prijateljima i suborcima imam postovanje i shodno tome znam kako ih je balašević vrijedio i uvrijedio..vise meni vrijedi jedan xholaj koji je gotovo spasio život nego što balasevica koji je niskoprizemno vrijedio mog brata po oruzju i samo zato sto je albanac.
S druge strane MPT je sa svojim Jasenovcem i Gradiškom Starom, ne vrijedi Srbe, već zdrav razum, pa ga obožava i diže u nebo.
2015-09-08
Ne znace njegove pjesme da je on kao covjek bio nesto ok..ima dokaza da se u tom segmentu bas i nije pokazao..nesto se posipao pepelom pod starije dane..valjda savjest..ali nikad se nije ispricao u konacnici ni albancima ni janezima za ruzne pjesmuljke i kopi rugalice na njihovom jeziku..vise je drzao tiradu ono..okolisajuci tipa 'takvo vreme bilo'
2015-09-08
MPT se sprda sa pokoljima Srba . Pazi on se sprda sa Srbima koje nosio Neretva i ističe da je ondje "klaonica bila".vuksadinare wrote:Pjesma ne lomite mi bagreme i ima video gledao sam u bujici gdje na koncertu kopiraju albanski vrijedna albancejastreb wrote:Gdje je i kako Balašević vrijedi Albance ???vuksadinare wrote:
Ja prema svojim albanskim.prijateljima i suborcima imam postovanje i shodno tome znam kako ih je balašević vrijedio i uvrijedio..vise meni vrijedi jedan xholaj koji je gotovo spasio život nego što balasevica koji je niskoprizemno vrijedio mog brata po oruzju i samo zato sto je albanac.
S druge strane MPT je sa svojim Jasenovcem i Gradiškom Starom, ne vrijedi Srbe, već zdrav razum, pa ga obožava i diže u nebo.
Kad kod Balaševića nađeš nešto približno slično,onda možemo pričat.
Takve gnjusne stvari nećeš naći ni kod Baje Malog Knindže.
2014-04-22
Neretva je mogla nositi jedino četnike, tako da, sikter čedo...
darth_vader-
2014-04-17
Smijesno...pa i stavrps i jos mnogi drugi su to pjevali..naci ces i kod bmk..al nemam sad vremena traziti..stavit cu od bmk..drugo...balasevic je svojim izjavama onomad i pjesmom podsticao na jos veci teror milosevica prema albancima..drugo nakon rusenja legitimne vlasti vojvodine mitinzima i prosvjedima u jogurt tevoluciji imao je obzira prema zahtjevima mitingasa koji su u to vrijeme ucvrscivali vlast milosevica i rusili legalne vlasti u vojvodinu,kosovu i crnoj gori i na taj nacin rusili njemu navodno omiljenu jugoslaviju ali onda po slobinoj recepturijastreb wrote:MPT se sprda sa pokoljima Srba . Pazi on se sprda sa Srbima koje nosio Neretva i ističe da je ondje "klaonica bila".vuksadinare wrote:Pjesma ne lomite mi bagreme i ima video gledao sam u bujici gdje na koncertu kopiraju albanski vrijedna albancejastreb wrote:Gdje je i kako Balašević vrijedi Albance ???vuksadinare wrote:
Kad kod Balaševića nađeš nešto približno slično,onda možemo pričat.
Takve gnjusne stvari nećeš naći ni kod Baje Malog Knindže.
2015-09-08
MPT isto kurca ne vridi, ali ima pravo revati o čemu želi i gdje god to poželi...
darth_vader-
2014-04-17
Nemaš pojma o pokokljima u Hercegovini i zato još malo uči.jasambrend wrote:Neretva je mogla nositi jedino četnike, tako da, sikter čedo...
2014-04-22
jastreb wrote:Nemaš pojma o pokokljima u Hercegovini i zato još malo uči.jasambrend wrote:Neretva je mogla nositi jedino četnike, tako da, sikter čedo...
Dakle, discipliniranje četnika ćemo zvati pokoljem Srba, a njihovo taracanje nesrpskog stanovništva ustankom. Sikter čedo.
darth_vader-
2014-04-17
Bilo je vama discipliniranje četres pete.jasambrend wrote:jastreb wrote:Nemaš pojma o pokokljima u Hercegovini i zato još malo uči.jasambrend wrote:Neretva je mogla nositi jedino četnike, tako da, sikter čedo...
Dakle, discipliniranje četnika ćemo zvati pokoljem Srba, a njihovo taracanje nesrpskog stanovništva ustankom. Sikter čedo.
Još i danas kukate.
2014-04-22
jastreb wrote:Bilo je vama discipliniranje četres pete.jasambrend wrote:jastreb wrote:Nemaš pojma o pokokljima u Hercegovini i zato još malo uči.jasambrend wrote:Neretva je mogla nositi jedino četnike, tako da, sikter čedo...
Još i danas kukate.
Ka i vama 1995...
darth_vader-
2014-04-17
Noor likes this post
sad kad krenu ispraćati Bandića vidjet će se da je ovaj premali za Bandićevu veličinu
2014-04-16
Ma sto se tice njih oni ni 1945 nisu smjeli izaci iz suma dok britanci nisu na prevaru razoruzali nasu vojsku.jasambrend wrote:jastreb wrote:Bilo je vama discipliniranje četres pete.jasambrend wrote:jastreb wrote:
Nemaš pojma o pokokljima u Hercegovini i zato još malo uči.
Još i danas kukate.
Ka i vama 1995...
Kod zidanog mosta su pokusali izigravati junake medjutim Rafael Boban im se najebao matere kao nikad.
Dovoljno je reci Odzak 1945. Pa saka Ustasa ponizavala tifusare u svih 16.
Partizani su bili sljam. Kukavelj koja je rat ratovala bjezeci.
1 Ustasa je vrijedio 500 partizana. Ono smece Ante Jonic je kazu bio najveca placipicka. Poginuo bjezeci iz livna pred ustasama. Zamisli koje smece a brat mu vladimir tamanio cetnike kod visegrada u crnoj legiji i proglasen vitezom NDH.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
darth_vader likes this post
Jel to onojasambrend wrote:Neretva je mogla nositi jedino četnike, tako da, sikter čedo...
U capljini klaonica bila
Mnogo srba neretva odnila???
A sto jest jest nosila ih je brat bratu posteno.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Znam ja i kazem da su ustase tu u potpunosti zasrale.jastreb wrote:Nemaš pojma o pokokljima u Hercegovini i zato još malo uči.jasambrend wrote:Neretva je mogla nositi jedino četnike, tako da, sikter čedo...
Nije da ih nije mislim na srbe vrag posteno nosio tih dana ali premalo.
2015-09-13
Posebno leševe nedužnih stotina hiljada civila iz Žitomislića.FRANK wrote:Jel to onojasambrend wrote:Neretva je mogla nositi jedino četnike, tako da, sikter čedo...
U capljini klaonica bila
Mnogo srba neretva odnila???
A sto jest jest nosila ih je brat bratu posteno.
Pobili ste milion nejači,te niti malo vas nije sram zbog toga.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Doduse od svega mi se najvise dopalo ono u svedskoj u stockholmu kad je svinja od straha skvicala a Baresic i Brajkovic odradili posao
2015-09-13
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
» HGK će plaćati svi građani Hrvatske?!
» RIJEČKI nadbiskup Mate Uzinić: suze moje, suze krokodilske
» Građani Hrvatske zabrinuti rekordnim cijenama goriva
» GRABAR-KITAROVIĆ U MAINZU s hrvatskim udrugama: 'Prevladali smo jaz između iseljeničke i domovinske Hrvatske'
» HGK će plaćati svi građani Hrvatske?!
» RIJEČKI nadbiskup Mate Uzinić: suze moje, suze krokodilske
» Građani Hrvatske zabrinuti rekordnim cijenama goriva
» GRABAR-KITAROVIĆ U MAINZU s hrvatskim udrugama: 'Prevladali smo jaz između iseljeničke i domovinske Hrvatske'
Page 3 of 4