Pitanje za vracalu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Pitanje za vracalu
golf nikad nebih kupio pogotovo za taj iznos koliko ga vrednuju, može se kupit 50 boljih auta.
do kraja godine breru kupujem, crvenu ili plavu.
Guest- Guest
A sta mislis da njemu smeta pusenje kurcafridrih-niche wrote:Kic, puši kurac i vrati citiranje kako Bog zapovida...
:D
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ne smeta mu, zato nije ni vratija quotanje na staro...
darth_vader-
2014-04-17
A nije bas ni nichetu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
karlitovnačin wrote:golf nikad nebih kupio pogotovo za taj iznos koliko ga vrednuju, može se kupit 50 boljih auta.
Golf - govno omotano limenom folijom
Guest- Guest
sta fali golfu?!
meni ga je nekad bio gust vozit
fino tvrd, nema ljuljanja...ma kralj kompaktne klase
meni ga je nekad bio gust vozit
fino tvrd, nema ljuljanja...ma kralj kompaktne klase
Zenama i auto mora biti tvrd ^^
Ugl golf je smece ... preskup za klasu i funkciju
A sto ti vozis ?
A sto ti vozis ?
Guest- Guest
jasno da mora biti tvrd, mrzim dok se u autu osjecam ko na lufticuBeef Supreme wrote:Zenama i auto mora biti tvrd ^^
A sto ti vozis ?
cla 220 coupe
a ti?
Niskus serbus gluperdus. Ciganintis i pederitis
2015-09-13
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
To govno može imat kultni status samo kod balkanskih seljačinaBeef Supreme wrote:Noor wrote:a šta vi vozite, bando
Ne vozim golfa hvala bogu,to je auto za ljude bez ukusa(seljacine)
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Beef Supreme wrote:karlitovnačin wrote:golf nikad nebih kupio pogotovo za taj iznos koliko ga vrednuju, može se kupit 50 boljih auta.
Golf - govno omotano limenom folijom
2017-04-24
Jack Torrance wrote:To govno može imat kultni status samo kod balkanskih seljačinaBeef Supreme wrote:Noor wrote:a šta vi vozite, bando
Ne vozim golfa hvala bogu,to je auto za ljude bez ukusa(seljacine)
Guest- Guest
po golfu i vw-u mogu da pljuju samo mentalni bolesnici koji voze alfu-fiat, ili nesrećnici koji voze kante poput renaulta.
Guest- Guest
jedan moj poznanik, tenkre koji se kune u alfu, je hteo da se trka sa mnom, pa mu je na kraju puklo crevo visokog pritiska...
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:po golfu i vw-u mogu da pljuju samo mentalni bolesnici koji voze alfu-fiat, ili nesrećnici koji voze kante poput renaulta.
Ovdje to nitko ne vozi
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Ja vozin Renaulta...
Klasa san!
:8)
Jel clio ?
Nisam iznenađen s obzirom na tvoj opceniti neukus
Guest- Guest
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Pitanje za vracalu
» Pitanje za vracalu
» Pitanje za vracalu
» Pitanje za Vracalu?
» Pitanje za vracalu