Za mucitelje iz Gline 31 godina zatvora
Page 1 of 1
Za mucitelje iz Gline 31 godina zatvora
https://www.dnevno.hr/domovina/za-mucitelje-iz-gline-31-godina-zatvora-premalo-zube-su-mi-iscupali-papagajkama-a-kroz-testise-pustali-struju-1682580/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Za mucitelje iz Gline 31 godina zatvora
...imam susjeda koji je prosao glinski logor..zarobljen u hrv.kostajnici na brdu djed..kaze taj logor je bas bio uzas..veli iskreno..da kad su prikazivali u potresu srpska sela kod gline rekao da su svi cetnici...veli mu susjeda ma nemoj tako..on kaze ma jesu..iz okolnih srpskih sela svaki dan su dolazili ispred logora i vikali 'pobijte ustase..'za njih je kolac a ne hranite ih'..
2015-09-08
Sve ono sa snimaka iz Vukovara i kazeta "komsije", "Komsije 2" i slicnoga treba staviti na potjernice za ucesce u teroristickome napadu na RH.
omni-
2014-04-12
Sve ono sa snimaka iz Vukovara i kazeta "komsije", "Komsije 2" i slicnoga treba staviti na potjernice za ucesce u teroristickome napadu na RH. Zajedno sa slinavcem koji je isto zabiljezen na okupiranom teritoriju.
omni-
2014-04-12
Jebena brzina mora se priznati.
darth_vader-
2014-04-17
Ma nisu oni takvi. Vi njih ne volite samo zato što se malo drugačije krste, kako je rekla tetka maloj dari već...ma to ti je jel se mi drugačije krstimo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ti banijski srbi su bas bili extremi....sjecam se onih njihovih prosvjeda u petrinji i dvoru 1990 godine u 10 mjesecu..pogotovo u petrinji kad su htjeli napast policijsku postaju..pa su pretukli novinare htv-a i vecernjeg..da nije uletila tad specijalna policija ove bi lincovali..pa u glini kad su samo u drugom mjesecu 1991 bacali eksplozivne naprave ili podmetali pod lokale i privatne objekte hrvata i albanaca..omni wrote:Sve ono sa snimka iz Vukovara i kazeta "komsije", "Komsije 2" i slicnoga treba staviti na potjernice za učestalost u terorističkom napadu na RH. Zajedno sa slinavcem koji je isto zabilježen na okupiranom teritoriju.
2015-09-08
Malo svjedocanstava o glinskom logoru
https://www.24sata.hr/news/da-prezivim-s-mrtvog-ive-sam-morao-skinuti-kosulju-u-celiji-677518
https://www.24sata.hr/news/da-prezivim-s-mrtvog-ive-sam-morao-skinuti-kosulju-u-celiji-677518
2015-09-08
Similar topics
» 10 godina zatvora za posjedovanje videa, 14 godina zatvora za dijeljenje
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» 55 GODINA ZATVORA ZBOG ZLOSTAVLJANJA PSA
» Ko se vrati iz Indije, 5 godina zatvora
» RS : 10 godina zatvora tko nazove RS genocidnom
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» 55 GODINA ZATVORA ZBOG ZLOSTAVLJANJA PSA
» Ko se vrati iz Indije, 5 godina zatvora
» RS : 10 godina zatvora tko nazove RS genocidnom
Page 1 of 1