Katolička crkva gubi vjernike širom Europe
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Katolička crkva gubi vjernike širom Europe
Sve ok al ja nisam ateist.סמאל wrote:Pa to mi je nešto kao hobi,recimo kao što je emancipacija tebi.RayMabus wrote: Ako se ne diraš u njih neće ni oni u tebe i mirna Bosna.
KC trenutno se zalaže s ovim Papom na čelu za ileglanu trpačinu tako da je skroz ok da u Njemačkoj di će ti imigranti završit šta ih ovaj oće uvalit u Europu odu na poreznu upravu i daju zahtjev da im se skine taj porez da Kc ne dobije njihovih 800 il više eura godišnje.
Nek ih imigranti financiraju. I u Italiji isto.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zanimljivo bi bilo čut mišljenje Spare Shekera na ovu temu.RayMabus wrote:Sve ok al ja nisam ateist.סמאל wrote:Pa to mi je nešto kao hobi,recimo kao što je emancipacija tebi.RayMabus wrote: Ako se ne diraš u njih neće ni oni u tebe i mirna Bosna.
KC trenutno se zalaže s ovim Papom na čelu za ileglanu trpačinu tako da je skroz ok da u Njemačkoj di će ti imigranti završit šta ih ovaj oće uvalit u Europu odu na poreznu upravu i daju zahtjev da im se skine taj porez da Kc ne dobije njihovih 800 il više eura godišnje.
Nek ih imigranti financiraju. I u Italiji isto.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Vjernike ne može izgubit nijedna vjera. Može ih samo filtrirati. A EU je odbacivanjem krršćanskih vrijednosti samo pomogla kršćanstvu, jer su ostali u njemu samo ojačani pravi vjernici koji će se sudbonosnog dana obračunati s liberalnim anarhistima oko budućnosti svijeta.
Pa tko pobjedi, pobjedi.
Pa tko pobjedi, pobjedi.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Prijete neredi širom Europe
» Katolička Crkva u 21.stoljeću
» Soroš: Katolička Crkva je korisni idiot
» Katolička crkva otpisala Orbana
» Prijete neredi širom Europe
» Katolička Crkva u 21.stoljeću
» Soroš: Katolička Crkva je korisni idiot
» Katolička crkva otpisala Orbana
Page 2 of 2