Njemačka poslala 1200 vojnika u Siriju, SAD zahtijevaju još !
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Njemačka poslala 1200 vojnika u Siriju, SAD zahtijevaju još !
Kaj nije ženska na slici?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
hahahahaha.. ...Weber bi kasno spoznao da je to Metroseksualcic...
Guest- Guest
Nije. Na njegovu nesreću.veber wrote:Kaj nije ženska na slici?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kako ce to Khozoepi natezati kao khuju..
Guest- Guest
melkior dugo nije vidio žensku bez šminke
Guest- Guest
Ma ne vjerujem čak niti da je metroseksualčić, prije nekakav kržljavi umjetnički tip izgubljen u prostoru i vremenu, neprilagođenom za brutalu koja se nadvija nad Europom.bogomdani wrote:hahahahaha.. ...Weber bi kasno spoznao da je to Metroseksualcic...
2015-08-09
Ma kakva ženska, bolje mu je da se ubije ili da bježi u Australiju.deda wrote:melkior dugo nije vidio žensku bez šminke
2015-08-09
Ironija. Niste čuli us nju? Fina dama koja lijepo ocrta svijet.
2014-12-30
Ma jasno..no pokusavam biti optimista..melkior wrote:Ma ne vjerujem čak niti da je metroseksualčić, prije nekakav kržljavi umjetnički tip izgubljen u prostoru i vremenu, neprilagođenom za brutalu koja se nadvija nad Europom.bogomdani wrote:hahahahaha.. ...Weber bi kasno spoznao da je to Metroseksualcic...
Kad pogledamo u prosjeku,previse je takvih krzljavih umjetnika,koji kad krene fajt,ce odjednom se pozavlaciti u opskurne rupe i drhtati od straha,a zlo ne culo,ako islam pobijedi, naci ce ih u stakorskim rupama i tamo ih naguzlaciti..
Guest- Guest
melkior wrote:Ma kakva ženska, bolje mu je da se ubije ili da bježi u Australiju.deda wrote:melkior dugo nije vidio žensku bez šminke
ženska 100%
ima možda malo izražen nos i tanju gornju usnicu, ali po obliku očiju, obraza i čeljusti je žensko
Guest- Guest
Ako ga tko vidi neka mu se smiluje metkom ili jednosmjernom kartom za Australiju ili Novi Zelandbogomdani wrote:Ma jasno..no pokusavam biti optimista..melkior wrote:Ma ne vjerujem čak niti da je metroseksualčić, prije nekakav kržljavi umjetnički tip izgubljen u prostoru i vremenu, neprilagođenom za brutalu koja se nadvija nad Europom.bogomdani wrote:hahahahaha.. ...Weber bi kasno spoznao da je to Metroseksualcic...
Kad pogledamo u prosjeku,previse je takvih krzljavih umjetnika,koji kad krene fajt,ce odjednom se pozavlaciti u opskurne rupe i drhtati od straha,a zlo ne culo,ako islam pobijedi, naci ce ih u stakorskim rupama i tamo ih naguzlaciti..
2015-08-09
naguzis "je" na nevidjeno?..bil se usudio?deda wrote:melkior wrote:Ma kakva ženska, bolje mu je da se ubije ili da bježi u Australiju.deda wrote:melkior dugo nije vidio žensku bez šminke
ženska 100%
ima možda malo izražen nos i tanju gornju usnicu, ali po obliku očiju, obraza i čeljusti je žensko
Guest- Guest
libido mi je nizak ovih dana, bit će da se spremam za zimski sanbogomdani wrote:naguzis "je" na nevidjeno?..bil se usudio?deda wrote:melkior wrote:Ma kakva ženska, bolje mu je da se ubije ili da bježi u Australiju.deda wrote:melkior dugo nije vidio žensku bez šminke
ženska 100%
Guest- Guest
hahahahaha..casni uzmak..haj dobrodeda wrote:libido mi je nizak ovih dana, bit će da se spremam za zimski sanbogomdani wrote:naguzis "je" na nevidjeno?..bil se usudio?deda wrote:melkior wrote:Ma kakva ženska, bolje mu je da se ubije ili da bježi u Australiju.deda wrote:melkior dugo nije vidio žensku bez šminke
ženska 100%
Guest- Guest
Ma to deda mene pokušava navući jer misli da mi se sviđa taj tip anoreksične ženske, ali samo je jedna Tiffany Alvord, a njena ženstvenost je neupitna:bogomdani wrote:naguzis "je" na nevidjeno?..bil se usudio?deda wrote:melkior wrote:Ma kakva ženska, bolje mu je da se ubije ili da bježi u Australiju.deda wrote:melkior dugo nije vidio žensku bez šminke
ženska 100%
Vrag je deda
2015-08-09
dedu bih ja zatvorio u sobu sa Neffom,i dok se ne bi povoljeli,ne bih pustao van niti bi im davao vode i hrane..
Guest- Guest
ima dječji oblik lica, to joj daje tu ženstvenostmelkior wrote:
ali samo je jedna Tiffany Alvord, a njena ženstvenost je neupitna:
Guest- Guest
Ne bi to dobro završilo za nikoga...jedno od njih bi bilo mrtvo, a drugo sjebanobogomdani wrote:dedu bih ja zatvorio u sobu sa Neffom,i dok se ne bi povoljeli,ne bih pustao van niti bi im davao vode i hrane..
2015-08-09
nevjesta preferira zrelije i ozbiljnije muškarce, džentlmene, takvi joj imponirajubogomdani wrote:dedu bih ja zatvorio u sobu sa Neffom,i dok se ne bi povoljeli,ne bih pustao van niti bi im davao vode i hrane..
ja sam nezreo, neozbiljan, nepriatojan i ne padam na ženske čari
Guest- Guest
Ima nježne crte lica i slatka je. U reali ima preko 20 godina, a izgleda kao mlađa srednjoškolka.deda wrote:ima dječji oblik lica, to joj daje tu ženstvenostmelkior wrote:
ali samo je jedna Tiffany Alvord, a njena ženstvenost je neupitna:
2015-08-09
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Turska poslala stingere u Siriju
» Rusija poslala prijedlog SAD-u oko povratka sirijskih izbjeglica u Siriju
» Ruska plaćenička grupa Wagner poslala 500 vojnika u Mali
» Njemačka odbila molbu SAD-a za slanje svoje vojske u Siriju
» Njemačka će povećati broj vojnika u Maliju
» Rusija poslala prijedlog SAD-u oko povratka sirijskih izbjeglica u Siriju
» Ruska plaćenička grupa Wagner poslala 500 vojnika u Mali