Esej Viktora Orbána: ‘Domovina, kršćanstvo, obitelj i suverenitet nisu folklor nego srž Srednje Europe”
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Esej Viktora Orbána: ‘Domovina, kršćanstvo, obitelj i suverenitet nisu folklor nego srž Srednje Europe”
pa dođu, odrade posao, odu ča..RayMabus wrote:To je priča za malu djecu.
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/premium/visegradska-skupina-zaposljava-strance-1348692
U Mađarskoj je dozvola za rad izdana brojnim vijetnamskim, indijskim i mongolskim radnicima.
U 2018 u Mađarskoj je izdano 49,500 radnih dozvola.
To ti oni pričaju jedno a rade drugo.
razlika u odnosu na hrpu zapadnih zemalja je. .
1)dođu
2)ne rade ništa
3)dovuku pola sela
4)nasele se i dobiju papire i sišu socijalu..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Esej Viktora Orbána: ‘Domovina, kršćanstvo, obitelj i suverenitet nisu folklor nego srž Srednje Europe”
Nije stvar u tome nego šta je on lažov i folirant i radi za interese krupnog kapitala a radničku klasu pretvara u moderne robove. U tome je stvar.
Šta dalje od takvih.
Šta dalje od takvih.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:To je priča za malu djecu.
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/premium/visegradska-skupina-zaposljava-strance-1348692
U Mađarskoj je dozvola za rad izdana brojnim vijetnamskim, indijskim i mongolskim radnicima.
U 2018 u Mađarskoj je izdano 49,500 radnih dozvola.
To ti oni pričaju jedno a rade drugo.
Govorio sam o prisilnim imigracijama zna se iz kojih zemalja i krajeva svijeta. Ni sam Orban nema puno toga protiv onih dobrovoljnih, a kamoli protiv privremeno zaposlenih radnika iz inozemstva.
Guest- Guest
Ja sam govorio o legalnim imigracijama. Za mene je to isto osim ako nisi sklopio ugovor da i mađarski državljani mogu ić radit ko i ovi u tu zemlju odakle ove dovlačiš na njihovo tržište rada.
U suprotnom ako nisi to je diskriminacija mađarski građana.
U suprotnom ako nisi to je diskriminacija mađarski građana.
2014-04-11
Vidi jednu stvar i samo ću ti je jedan put objasniti jer mislim da si dovoljno pametan da je shvatiš.
Ako Mađarska pušta na svoje tržište rada državljane npr Srbije a istovremeno to nije uvjetovano istim takvim zakonom u Srbiji za mađarske državljane onda ti diskriminiraš nosioce mađarskog državljanstva jer ovi drugi imaju nešto šta ti nemaš kao mogućnost.
Kraj rasprave.
Ako Mađarska pušta na svoje tržište rada državljane npr Srbije a istovremeno to nije uvjetovano istim takvim zakonom u Srbiji za mađarske državljane onda ti diskriminiraš nosioce mađarskog državljanstva jer ovi drugi imaju nešto šta ti nemaš kao mogućnost.
Kraj rasprave.
2014-04-11
2022 su im izbori. Pada mu popularnost. Nekad je neke s vlasti bolje skinit pa poslat u oporbu četiri godine kao upozorenje.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Južni Slaveni i kult Viktora Orbana
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» Soroseva zaklada napušta Mađarsku zbog diskriminatorne politike Viktora Orbana
» Dok papa Franjo poziva na humanost, Glas Koncila pozdravlja Viktora Orbana
» (VIDEO) OPLEO PO BRISELU, POSLUŠNICIMA I EUROPI-POSLUŠAJTE ŽESTOK GOVOR VIKTORA ORBANA…
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» Soroseva zaklada napušta Mađarsku zbog diskriminatorne politike Viktora Orbana
» Dok papa Franjo poziva na humanost, Glas Koncila pozdravlja Viktora Orbana
» (VIDEO) OPLEO PO BRISELU, POSLUŠNICIMA I EUROPI-POSLUŠAJTE ŽESTOK GOVOR VIKTORA ORBANA…
Page 3 of 3