ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zavadlav: Nisam kriv, oslobodite me i nominirajte za Nobelovu nagradu za mir

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Zavadlav: Nisam kriv, oslobodite me i nominirajte za Nobelovu nagradu za mir - Page 2 Empty Re: Zavadlav: Nisam kriv, oslobodite me i nominirajte za Nobelovu nagradu za mir

Post by Guest 20/2/2021, 00:12

T. wrote:
Gnječ wrote:
jasambrend wrote:Vjerojatno idu na taktiku neuračunljivosti ili je stvarno mali ipak prolupao...žao mi ga je. Ne može se reći da mu je život pružio neku šansu, jebi ga...

život mu je pružio šansu ali hrvati nisu. jel tako krv hrvatsku jebem svim hrvatima. jel tako da su hrvati gomila psihopatskih govana? jesu.

mali je napravio dobro djelo ubivši hrvatsku bagru gnoj i time je spasio tko zna koliko života. a ako itko od vas govori o hrvatskom pravosuđu kao nekoj pravednoj nezavisnoj instituciji ja mu krvavu hrvatsku majku jebem. i oca turčina pride.
Je*o te pok. sandro pertini i marco tardelli u najboljim danima...

sjeme vam se hrvatsko zatrlo dabogda. djeca i unučad vam krepali pred vašim očima dabogda jebem vam sve hrvatsko što postoji psihopatski hrvatski kurvini sinovi. dabogda glodali kamenje jebo vam ja vaše hrvatske sotonske majke i očeve. hrvati hrpa odvratnog mentalno poremećenog ljudskog otpada.

Guest
Guest

Back to top Go down

Zavadlav: Nisam kriv, oslobodite me i nominirajte za Nobelovu nagradu za mir - Page 2 Empty Re: Zavadlav: Nisam kriv, oslobodite me i nominirajte za Nobelovu nagradu za mir

Post by T. 20/2/2021, 00:25

Gnječ wrote:
T. wrote:
Gnječ wrote:
jasambrend wrote:Vjerojatno idu na taktiku neuračunljivosti ili je stvarno mali ipak prolupao...žao mi ga je. Ne može se reći da mu je život pružio neku šansu, jebi ga...

život mu je pružio šansu ali hrvati nisu. jel tako krv hrvatsku jebem svim hrvatima. jel tako da su hrvati gomila psihopatskih govana? jesu.

mali je napravio dobro djelo ubivši hrvatsku bagru gnoj i time je spasio tko zna koliko života. a ako itko od vas govori o hrvatskom pravosuđu kao nekoj pravednoj nezavisnoj instituciji ja mu krvavu hrvatsku majku jebem. i oca turčina pride.

sjeme vam se hrvatsko zatrlo dabogda. djeca i unučad vam krepali pred vašim očima dabogda jebem vam sve hrvatsko što postoji psihopatski hrvatski kurvini sinovi. dabogda glodali kamenje jebo vam ja vaše hrvatske sotonske majke i očeve. hrvati hrpa odvratnog mentalno poremećenog ljudskog otpada.
Je*o te toto cutugno zajedno s ujedinjenom europom...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 20/2/2021, 00:41

T. wrote:
Gnječ wrote:
T. wrote:
Gnječ wrote:

Je*o te toto cutugno zajedno s ujedinjenom europom...

jebo ja totana kotunja u prkno. ima hrvata koji su ok ali vi kao zajednica rvackih-bosančeroskih-turskih plemena ste zakurac. toksična se hrpa genetskog ljudskog smeća.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics