Ministarstvo smiješnog hoda : Vlada planira uvesti timbravanje za sve zaposlene, prvi na redu su građevinari
Page 1 of 1
Ministarstvo smiješnog hoda : Vlada planira uvesti timbravanje za sve zaposlene, prvi na redu su građevinari
Nemam riječi. Ovo je sad već državno ludilo.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/vlada-planira-uvesti-timbravanje-za-sve-zaposlene-u-hrvatskoj-a-prvi-na-redu-su-gradevinari-bolje-bi-bilo-da-kontroliraju-obracun-placa-i-rad-na-crno-1077976
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/vlada-planira-uvesti-timbravanje-za-sve-zaposlene-u-hrvatskoj-a-prvi-na-redu-su-gradevinari-bolje-bi-bilo-da-kontroliraju-obracun-placa-i-rad-na-crno-1077976
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Ministarstvo smiješnog hoda : Vlada planira uvesti timbravanje za sve zaposlene, prvi na redu su građevinari
Ostao sam bez teksta.
U šta se mi ovo pretvaramo ?
Oni će kontrolirat radnike u privatnom sektoru preko kartica dolaska i odlaska na posao ?
Šta je ovo bre ?
U šta se mi ovo pretvaramo ?
Oni će kontrolirat radnike u privatnom sektoru preko kartica dolaska i odlaska na posao ?
Šta je ovo bre ?
2014-04-11
Re: Ministarstvo smiješnog hoda : Vlada planira uvesti timbravanje za sve zaposlene, prvi na redu su građevinari
za ovo sprovest treba zaposlit bar 300 dodatnih ljudi i 300m kun javne nabave besplatnih softvera
efekat bude 0 bodova
efekat bude 0 bodova
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ovi su tototalno skrenili s uma.
2014-04-11
Ovi su ludi.
Ostao sam bez teksta.
Ostao sam bez teksta.
2014-04-11
Šta je njima u glavi ?
2014-04-11
Jel to ovome kretenu pala ta ideja na pamet ?
2014-04-11
To su te znači mlade političke snage bez dana staža u privatnom sektoru a unaprijed rezervirane visoke pozicije na državnim funkcijama i onda će on jel izmišljati sad kako da zaposli još lupača pečata i dodatno zagorča život u privatnom sektoru jer šta njega briga , on ima tu sigurnu fotelju , lova ide , puca njemu kurac....
2014-04-11
A kako bi bilo dečko da ti odeš sa te stolice u koju si se uvalija priko stranke ?
A ?
A ?
2014-04-11
Reda moro biti:)
2014-04-16
Prvi koji nemaju reda su oni.aben wrote:Reda moro biti:)
Jer da imaju onda bi se on kao šef ovog resora jedno jutro probudija i ne bi otiša u kancelariju nego na gradilište sam i pozvao izvođaća radova i donesi mi sve papire tko ti ovdje radi pa ako ima šta na crno on bi sam kaznu napisa.
Onda bi se vratija u svoju kancelariju i reka ovima ispod sebe da tko ne bude trča po gradilištima a ne po kurvama i birtijama da će dobiti otkaz.
A on to ne može jer su i oti ispod njega došli priko veze i ne može in ništa jer su nedodirljivi.
I onda će oni zajebavati sav ostali narod jer su oni ti koji ne rade svoj posao za koji ih svi ostali u ovoj državi debelo plaćaju.
2014-04-11
Naravno...aben wrote:Reda moro biti:)
A trebat će aparate atestirati, servisirati, nabaviti...
Prilika da neki domoljubni poduzetnik uskoči u igru...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
kradezej opet na djelu.
i kradezej opet laže.
putni troškovi se ionako plaćaju u kešu.
isto kao obavezna isplata plaće preko tekućeg.
prisiljen si plaćati provizuju banci.
ali valja uhljebiti još članova partije.
i kradezej opet laže.
putni troškovi se ionako plaćaju u kešu.
isto kao obavezna isplata plaće preko tekućeg.
prisiljen si plaćati provizuju banci.
ali valja uhljebiti još članova partije.
2014-12-30
Similar topics
» Njemačka planira uvesti porez na plin za sve potrošače
» Trump poceo sa tamburanjem-prvi na redu Milo
» Puljak deložira stranke iz gradskih prostora, prvi je na redu HDZ
» Gordan Malić razotkriva hrvatske premijere;prvi na redu je Mesić
» Putinovi duznici moraju poceti vracati dugove..prvi na redu je Lukasenko
» Trump poceo sa tamburanjem-prvi na redu Milo
» Puljak deložira stranke iz gradskih prostora, prvi je na redu HDZ
» Gordan Malić razotkriva hrvatske premijere;prvi na redu je Mesić
» Putinovi duznici moraju poceti vracati dugove..prvi na redu je Lukasenko
Page 1 of 1