Holy:'Mi zagrepcani smo fakat magarci,dotepenci su se preko reda cijepili'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Holy:'Mi zagrepcani smo fakat magarci,dotepenci su se preko reda cijepili'
marcellus wrote:Sora wrote:O pa jasno
Hrvatima reci istinu i ti si mrrav politicar
Dotepenci su uvijek u pravu
đes ba fetiva zagrepčanko
izbosne
ko će podržat epski proser mirelin nego ti
tko će biti lažni populist i jebivjetar
nego ti
okrećeš se kak vjetar puše i po tomu zaista si pravi Hrvat
ja sam preponosna da se hvalim porijeklom i rođenjem i krvnom slikom
AB plus , btw
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
jastreb wrote:Prvo ,Hrvati na Balkanu nisu od stoljeca sedmog,nego su tu odvajkada.mortal wrote:oooooooooo vidi i soreSora wrote:O pa jasno
Hrvatima reci istinu i ti si mrrav politicar
Dotepenci su uvijek u pravu
bit će i ti od stoljeća 7 u Zagrebu
zaista odurni vaši stavovi, lažni Hrvati
A drugo,danasnji Hrvati i Hrvati iz st.7.imaju malododirnih tocaka.
e bravo jastrebe
iskljuj ti njemu đigericu
a e
marcellus wrote:maestralno se samopojebala, ko srbi s darom
Gle,,usporedba ti je kao inache sve shto radish u svome zivotu...za kurac jer si ochito pokvaren i glup ko taj mushki organ chiji je domet samo kopanje po rupama .Bog mu jebo mater..ako se vec eksponirash i zelish da budesh savjest nekgog srushtva (nekada su takvi bili novinari) onda stani i dobro razmisli shta cesh napisati...jer se inache samo blamirash i dokazujesh koliko si glup.
Pa i ta Holy je zidovka a vec smo ovdje vidjeli da ima i zidovki kurvetina ..pa nisu one nishta posebnije ali ima i dama kojima skidam kapu sa poshtovanjem..dakle ima nas svakakvih kao shto si ti shupak kroz ove forumske godine napisao i izjavio takve nebulozo i gadosti i to po narudzbi tvojih gazda koji drze hrvatski narod za muda a ti dolazish ovdje i piskarash sranja uvjeravajuci ove stupidne mentalno ogranichene 'rvate da se borish za njihova prava i za Hrvatsku..
U skladu sa tim i ova glupacha (ako kojim sluchajem nije izmishljena vijest) sere ko grlica jer klasificira ljude na nashe i njihove umjesto na lopove i poshtene..I sad si se nashao ti komentirati ,,da se zajebala kao Dara ..Nekako mislim (tvoja podsvjesna poruka) da bi ti to bolje rekao a da se ne bi zajebo?Ha? Je l' strichek psiholog dobro analizirao?
Smece si jebo te...odakle ti hrabrost da komentirash takve kao shto si ti??
marcellus wrote:maestralno se samopojebala, ko srbi s darom
Gle,,usporedba ti je kao inache sve shto radish u svome zivotu...za kurac jer si ochito pokvaren i glup ko taj mushki organ chiji je domet samo kopanje po rupama .Bog mu jebo mater..ako se vec eksponirash i zelish da budesh savjest nekgog srushtva (nekada su takvi bili novinari) onda stani i dobro razmisli shta cesh napisati...jer se inache samo blamirash i dokazujesh koliko si glup.
Pa i ta Holy je zidovka a vec smo ovdje vidjeli da ima i zidovki kurvetina ..pa nisu one nishta posebnije ali ima i dama kojima skidam kapu sa poshtovanjem..dakle ima nas svakakvih kao shto si ti shupak kroz ove forumske godine napisao i izjavio takve nebulozo i gadosti i to po narudzbi tvojih gazda koji drze hrvatski narod za muda a ti dolazish ovdje i piskarash sranja uvjeravajuci ove stupidne mentalno ogranichene 'rvate da se borish za njihova prava i za Hrvatsku..
U skladu sa tim i ova glupacha (ako kojim sluchajem nije izmishljena vijest) sere ko grlica jer klasificira ljude na nashe i njihove umjesto na lopove i poshtene..I sad si se nashao ti komentirati ,,da se zajebala kao Dara ..Nekako mislim (tvoja podsvjesna poruka) da bi ti to bolje rekao a da se ne bi zajebo?Ha? Je l' strichek psiholog dobro analizirao?
Smece si jebo te...odakle ti hrabrost da komentirash takve kao shto si ti??
Šokantna izjave od strane jedne visokoobrazovane lijevoliberalne slobodnomisleće tolerantnoinkluzuvne zelenosamoodržive inteletktualnonadmoćne samosvjesnoateistički samoopredijeljene prochoice te animalfriendly genderneopredijeljene osobe koja krvari...
kic likes this post
T. wrote:Šokantna izjave od strane jedne visokoobrazovane lijevoliberalne slobodnomisleće tolerantnoinkluzuvne zelenosamoodržive inteletktualnonadmoćne samosvjesnoateistički samoopredijeljene prochoice te animalfriendly genderneopredijeljene osobe koja krvari...
mogo si skratit, emo šišmiš
Puno gnjusnija je bila usporedba Srba sa potresom izrecena od jednog biskupa,pa ste mu davali za pravo,a sada se kao zgrazate.
Licemjeri,farizeji i pismoznanci!
Licemjeri,farizeji i pismoznanci!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dotepenci!
jebote ljudi moraju od nekud doći.
jadni sijuksi, aboriđani i polarni pingvini.
njeni su garant ko romul i rem. osnovali zagreb.
jebote ljudi moraju od nekud doći.
jadni sijuksi, aboriđani i polarni pingvini.
njeni su garant ko romul i rem. osnovali zagreb.
2014-12-30
jebiga markotićka zna povuć vezu..nije da nema te sklonosti , bez obzira koliko se klela u "čvrstu ruku i poštenje, svetu vodu i krštenje".. zov genetike je jači od "ideja u koje se kune",..
a druga je stvar što naša država nije sposobna osigurati dovoljno cijepiva za sve rizične skupine, tako da nam se opet srbi rugaju sa nama , a sa druge strane dozvolili su otvaranje kafića za coffe to go, prije par dana u Splitu je osjet temeprature zbog hladne bure bio doslovno -22 :D :D
pa ti naruči kavu za van, i pretvoriš se i ti i kava u kockicu leda u roku par sekundi.. iako kako ja govorim ima pun kurac mjeseci to nema nikakvog efekta na kretanje pandemije..
a druga je stvar što naša država nije sposobna osigurati dovoljno cijepiva za sve rizične skupine, tako da nam se opet srbi rugaju sa nama , a sa druge strane dozvolili su otvaranje kafića za coffe to go, prije par dana u Splitu je osjet temeprature zbog hladne bure bio doslovno -22 :D :D
pa ti naruči kavu za van, i pretvoriš se i ti i kava u kockicu leda u roku par sekundi.. iako kako ja govorim ima pun kurac mjeseci to nema nikakvog efekta na kretanje pandemije..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Chiken fight!Holy Kosorici:Fakat si nabrijana na mene,iako mi nije jasno zašto
» Poruka BiH: Nema u EU preko reda, prvo reforme
» Preko reda otvoriti poglavlje 31 i odvojiti SRBIJU OD RUSIJE!
» Dotepenec iz Bosne porucio Holy:Kad zgodna zagrepcanka prolazi nesto joj dobacimo a kad Holy prolazi pravimo se da radimo
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» Poruka BiH: Nema u EU preko reda, prvo reforme
» Preko reda otvoriti poglavlje 31 i odvojiti SRBIJU OD RUSIJE!
» Dotepenec iz Bosne porucio Holy:Kad zgodna zagrepcanka prolazi nesto joj dobacimo a kad Holy prolazi pravimo se da radimo
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
Page 2 of 2