Svađa saudijskog vehab princa i Trump-a
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Svađa saudijskog vehab princa i Trump-a
http://www.politico.com/story/2015/12/saudi-prince-donald-trump-drop-out-216693
Kermit-
2014-04-17
Trump prska po Arapima..
Ovo Ameri moraju izabrati pod svaku cijenu
Ovo Ameri moraju izabrati pod svaku cijenu
Guest- Guest
Trump je rekao u biti sto e dogadja,a to vidimo po americkoj dosadasnjoj politici i vladavini onog Čimpanze Ubame.. ps mu mtr ebo..
Guest- Guest
Trump je najbolji izbor što Ameri mogu izabrati unazad par desetljeća ako ne i duže.
Idemo Trump. Nije kupljen od para velikih korporacija, židova i arapa kao drugi, i ne jebe 2% političku korektnost, zalaže se sa za manju ulogu države u životima, za manje birokracije a veće osobne i ekonomske slobode.
idemoo, Trump je primjer istinskog Amerikanaca, old school
Idemo Trump. Nije kupljen od para velikih korporacija, židova i arapa kao drugi, i ne jebe 2% političku korektnost, zalaže se sa za manju ulogu države u životima, za manje birokracije a veće osobne i ekonomske slobode.
idemoo, Trump je primjer istinskog Amerikanaca, old school
Guest- Guest
moram podrzati,pa budemo vidjeli daljnji tijek dogadjaja..dakle,Vout for Thrumph
Guest- Guest
Valjda će se onda i na Starom Kontinentu nešto početi mijenjati.
Prvo ona njemačka marioneta.
Prvo ona njemačka marioneta.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne dirati Mutti Merkel..dobra je ona Arabama... ps jj mtr i njoj
Guest- Guest
Mi iz nacional-socijalističke inicijative Europe i pridruženog slavensko-ruskog pokreta, podržavamo Trumpa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa eno RT kaže da je Trtump sranje i da ne voli dobre i plemenite muslimane. Slaba vam ta neka podrška neoliberalnom kapitalistu.epikur37 wrote:Mi iz nacional-socijalističke inicijative Europe i pridruženog slavensko-ruskog pokreta, podržavamo Trumpa.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Kakogod,dobre Pičonjke uvijek ima oko sebe..ne moze biti los cojek..
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Pa eno RT kaže da je Trtump sranje i da ne voli dobre i plemenite muslimane. Slaba vam ta neka podrška neoliberalnom kapitalistu.epikur37 wrote:Mi iz nacional-socijalističke inicijative Europe i pridruženog slavensko-ruskog pokreta, podržavamo Trumpa.
stvari će se uskladiti, Trump je već rekao da je zapad kriv za ukrajinu i podržava Rusiju na bliskom istoku...
2015-08-06
Kad je židovski kapital kontrolirao američke političare, sve je bilo OK, a kad to isto želi arapski, onda je problem. Koje je to licemjerje!
Ovo zvuči kao priedlog podjele interesnih sferah.epikur37 wrote:stvari će se uskladiti, Trump je već rekao da je zapad kriv za ukrajinu i podržava Rusiju na bliskom istoku...gargamel0101 wrote:Pa eno RT kaže da je Trtump sranje i da ne voli dobre i plemenite muslimane. Slaba vam ta neka podrška neoliberalnom kapitalistu.epikur37 wrote:Mi iz nacional-socijalističke inicijative Europe i pridruženog slavensko-ruskog pokreta, podržavamo Trumpa.
tako i trebaRegoč wrote:Ovo zvuči kao priedlog podjele interesnih sferah.epikur37 wrote:stvari će se uskladiti, Trump je već rekao da je zapad kriv za ukrajinu i podržava Rusiju na bliskom istoku...gargamel0101 wrote:Pa eno RT kaže da je Trtump sranje i da ne voli dobre i plemenite muslimane. Slaba vam ta neka podrška neoliberalnom kapitalistu.epikur37 wrote:Mi iz nacional-socijalističke inicijative Europe i pridruženog slavensko-ruskog pokreta, podržavamo Trumpa.
2015-08-06
Ebote,kruske i jabuke..Kad su to Zidovi pokusavali napraviti ovo sto rade sad Arabe i ostali kRegoč wrote:Kad je židovski kapital kontrolirao američke političare, sve je bilo OK, a kad to isto želi arapski, onda je problem. Koje je to licemjerje!
hozoepi..??
U principu,gdje zive Židovi,tu je najsigurnije,ima i gradova u svabiji gdje su vecina...gdje je vecina Khozoepska,paaa....probaj zaci pa bus vidio...
Guest- Guest
Govorim načelno. Jasno da bih radije bio kršćanin u Izraelu, nego u Saudovoj Arabiji.bogomdani wrote:Ebote,kruske i jabuke..Kad su to Zidovi pokusavali napraviti ovo sto rade sad Arabe i ostali kRegoč wrote:Kad je židovski kapital kontrolirao američke političare, sve je bilo OK, a kad to isto želi arapski, onda je problem. Koje je to licemjerje!
hozoepi..??
U principu,gdje zive Židovi,tu je najsigurnije,ima i gradova u svabiji gdje su vecina...gdje je vecina Khozoepska,paaa....probaj zaci pa bus vidio...
Ako se veliki dogovore, važno je da nitko ne iskače, no brine me, a rekao bih i tebe, što ako završimo u liberalnoj, genderističkoj, homofilskoj sferi? Mislim, nije da već nismo u njoj, ako ju možemo iskoristiti da osiguramo hrvatsku ravnopravnost u Bosheru, istrpit ćemo i gejske brakove, ali to nije sfera u kojoj bih želio dugoročno ostati.epikur37 wrote:tako i trebaRegoč wrote:Ovo zvuči kao priedlog podjele interesnih sferah.epikur37 wrote:stvari će se uskladiti, Trump je već rekao da je zapad kriv za ukrajinu i podržava Rusiju na bliskom istoku...gargamel0101 wrote:Pa eno RT kaže da je Trtump sranje i da ne voli dobre i plemenite muslimane. Slaba vam ta neka podrška neoliberalnom kapitalistu.epikur37 wrote:Mi iz nacional-socijalističke inicijative Europe i pridruženog slavensko-ruskog pokreta, podržavamo Trumpa.
Regoč wrote:Ako se veliki dogovore, važno je da nitko ne iskače, no brine me, a rekao bih i tebe, što ako završimo u liberalnoj, genderističkoj, homofilskoj sferi? Mislim, nije da već nismo u njoj, ako ju možemo iskoristiti da osiguramo hrvatsku ravnopravnost u Bosheru, istrpit ćemo i gejske brakove, ali to nije sfera u kojoj bih želio dugoročno ostati.epikur37 wrote:tako i trebaRegoč wrote:Ovo zvuči kao priedlog podjele interesnih sferah.epikur37 wrote:stvari će se uskladiti, Trump je već rekao da je zapad kriv za ukrajinu i podržava Rusiju na bliskom istoku...gargamel0101 wrote:Pa eno RT kaže da je Trtump sranje i da ne voli dobre i plemenite muslimane. Slaba vam ta neka podrška neoliberalnom kapitalistu.epikur37 wrote:Mi iz nacional-socijalističke inicijative Europe i pridruženog slavensko-ruskog pokreta, podržavamo Trumpa.
Hrvatska ne pripada pravoslavnom svijetu i ruskoj zoni. Premda slaveni kulturno su više kodirani preko katoličke crkve i srednjeuropsko-mediteranskog nasljeđa. Interes je dobar odnos pa i savez s njima ali svatko u svom subjektivitetu.
Prema tome Hrvati će dijeliti sudbinu svog kulturnog kruga a njegova sudbina ovisi o tome koliko će se kontinentalni europski heartland s Francuskom pa onda ostalim zemljama uspjeti rekuperati i dovesti u red.
2015-08-06
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Preseravanje saudijskog princa
» Američki ministar obrane tješi saudijskog prijestolonasljednika obećavajući mu zaštitu
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» RAZJARENA KĆI SAUDIJSKOG KRALJA TJELOHRANITELJU U PARIZU NAREDILA DA LIKVIDIRA DEKORATERA Napustila Francusku: 'Ubij ga kao psa, ne zaslužuje živjeti'
» Svađa Izraela i Rusije
» Američki ministar obrane tješi saudijskog prijestolonasljednika obećavajući mu zaštitu
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» RAZJARENA KĆI SAUDIJSKOG KRALJA TJELOHRANITELJU U PARIZU NAREDILA DA LIKVIDIRA DEKORATERA Napustila Francusku: 'Ubij ga kao psa, ne zaslužuje živjeti'
» Svađa Izraela i Rusije
Page 1 of 3