Vučic opet provocira : Odlikovao glinsku dogradonačelnicu medaljom za zaštitu stanovnika SRBIJE
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vučic opet provocira : Odlikovao glinsku dogradonačelnicu medaljom za zaštitu stanovnika SRBIJE
ne vjeruj Danajcima ni kad darove nose
apropo milijun evra
apropo milijun evra
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Vučic opet provocira : Odlikovao glinsku dogradonačelnicu medaljom za zaštitu stanovnika SRBIJE
tacno je precizirano da se orden
daje za humsnitsrni rad nskon
zemljotresa.
odlikovanja ne mogu da se preimeniju zs konkretnu zemlju.
to niko ne radi
zemljotresa.
to niko ne radi
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Pa radite vi.pizzon wrote:tacno je precizirano da se orden
zemljotresa.
to niko ne radi
Puni naziv ordena je :
Zlatna medalja za iznimne zasluge i osobno junaštvo u liječenju i zaštiti stanovništva Srbije.
..
Nije Vučic kriv ništa. On je četnik. Od njega mi to i očekujemo. Krivnja je samo njena i ničija više.
Ona će dobiti dvi pleske kad se vrati u Hrvatsku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ti ne kuzis nista..glina i banija su u srbiji..to sto trenutno su na drugoj strani granice nista ne mjenja..RayMabus wrote:Pa radite vi.pizzon wrote:tacno je precizirano da se orden
zemljotresa.
to niko ne radi
Puni naziv ordena je :
Zlatna medalja za iznimne zasluge i osobno junaštvo u liječenju i zaštiti stanovništva Srbije.
..
Nije Vučic kriv ništa. On je četnik. Od njega mi to i očekujemo. Krivnja je samo njena i ničija više.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kužim ja jako dobro nego sam tolerantan pa ne reagiram na svašta.vuksadinare wrote:Ti ne kuzis nista..glina i banija su u srbiji..to sto trenutno su na drugoj strani granice nista ne mjenja..RayMabus wrote:Pa radite vi.pizzon wrote:tacno je precizirano da se orden
zemljotresa.
to niko ne radi
Puni naziv ordena je :
..
Sad ću joj oči izvadit iz glave. I njoj i njenom biračkom tijelu.
2014-04-11
A sto sam ja nedavno govorio u svezi toga pa sam popljuvan..suljo ide lukavstinom nesto dam dvostruko nazad trazim..Noor wrote:ne vjeruj Danajcima ni kad darove nos
apropo milijun eura
2015-09-08
.meni ovo drago..nitko nam ne moze otvorit oci kao ovi u srbiji..kad pricam o agenturi ne pricam bezveze..
2015-09-08
dajte vi hr.odlikovanja
gradjanima srbije
bolje nego sto kenjate
gradjanima srbije
bolje nego sto kenjate
2020-04-21
Koji si ti moron..jel ti uopce razmisljas ili samo lupas da lupas..suljaga je dao medalju ovoj za doprinos i junastvo u pomaganju i lijecenju GRADJANA SRBIJE..dakle ne gradjana neke druge drzave nego srbije..ja decko nasnjofam na kilometre agentursku djelatnost..a pogledaj sto je rekao jedan bivsi udbaski i kosovski agent..pizzon wrote:dajte vi hr.odlikovanja
gradjanima srbije
bolje nego sto kenjate
https://kamenjar.com/zeljko-kekic-srpske-sluzbe-su-potpuno-premrezile-hrvatsku/
2015-09-08
Nešto bi ti sad rekao al ne znam jel ima smisla.pizzon wrote:dajte vi hr.odlikovanja
gradjanima srbije
bolje nego sto kenjate
Ovako , kad mi budemo davali takva odlikovanja jako ćemo pazit da to nikog ne povrijedi jer to nije smisao tih odlikovanja.
Šta se za vas ne može reči. Oni vama očito služe za provociranje i postizanja pluseva kod biračkog desnog tijela u Srbiji a posebno ovih traktorista iz Hrvatske koji po Beogradu i Vojvodini te ostatku Srbije ima jako puno.
Zato to Vučic radi. Al on je četnik. I od njega se to očekuje. A ova je gradonačelnica grada u Hrvatskoj i ima slobodnu volju oče li primit takvu nagradu koja je jako dobro definirana a ona nije dite od deset godina pa da nešto ne kuži.
Ona je mrtva. Skupa sa svim svojim biračkim tijelom.
2014-04-11
Od hrvatske vkasti nece dobiti NIKAD
NEGO ONA STOKA OD GRADONACELNIKA
taj 5 dana nije znao za sebe kamoli da pomogne ljudima poslije potresa
NetočnoSora wrote:Od hrvatske vkasti nece dobiti NIKAD
https://www.arhiva.ponoshrvatske.hr/heroji/2019/branka-baksic-mitic-maja-sever-mateja-medlobi-7933/
A sad će dobit batine. I ona i njeno biračko tijelo.
2014-04-11
..kako te nije sram..covjek je 80% invalid..to se nisu sjetili napisati ljevicatski mediji ili raspisati..covjek se jedvo ktece..ja osobno vidio kad sam bio u glini..mene sram sto sam se iz neznanja nekad bacio blatom na njega..podlijegavsi manipulacijama i lazi takvih medija i ove babe agenta..nekad se moras svojim ocima uvjeriti..covjek je invalid i teze govori..a obisao je i takav mnoga sela..Sora wrote:Od hrvatske vkasti nece dobiti NIKAD
2015-09-08
...baba je dala sad materijala ohohoho..ionako je bila sumnjiva..sada slijedi istrazivacka djelatnost i znam tko ce to napraviti...
2015-09-08
Fino se ona iskenjala po nama.
Sad će dobit dvi pleščurine kad se vrati u Hrvatsku. Napucat ćemo je. Tako da vidi njena. Srbadija da ako smo spremni ovu naprokidat , a šta će tek biti s ostalima.
Sad će dobit dvi pleščurine kad se vrati u Hrvatsku. Napucat ćemo je. Tako da vidi njena. Srbadija da ako smo spremni ovu naprokidat , a šta će tek biti s ostalima.
2014-04-11
tko sa srbima liježe budi se popišan.
Zid, žica, krokodili...
Zid, žica, krokodili...
Kroše u glavu odma čin se vrati u Hrvatsku.
Nema tu priče.
Nema tu priče.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Duh Slobe opet kuca na vrata Srbije!DAN KADA SU SRBI OPET DOBILI VOĐU:Gazimestan šest vekova posle
» Vučic: Putin je iskoristio Kosovo za zaštitu ruskih interesa
» Sve burnije reakcije u regiji na ponašanje Srbije prema susjedima!Azem Vlasi:Srbija provocira susjede
» Kreteni ostaju kreteni i opet pijuni u rukama Srbije koja će ih opet ispljuniti ako popuše a popušit će...
» Novi uspjesi Srbije: Kina ih stigla po kupovnoj moći po glavi stanovnika...
» Vučic: Putin je iskoristio Kosovo za zaštitu ruskih interesa
» Sve burnije reakcije u regiji na ponašanje Srbije prema susjedima!Azem Vlasi:Srbija provocira susjede
» Kreteni ostaju kreteni i opet pijuni u rukama Srbije koja će ih opet ispljuniti ako popuše a popušit će...
» Novi uspjesi Srbije: Kina ih stigla po kupovnoj moći po glavi stanovnika...
Page 3 of 3