Zoki na Fejsu:'Vedrana Rudan je vulgarno,polupismeno piskaralo'
Page 1 of 1
Zoki na Fejsu:'Vedrana Rudan je vulgarno,polupismeno piskaralo'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2253387
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zoki na Fejsu:'Vedrana Rudan je vulgarno,polupismeno piskaralo'
...zoki imas tri plusa od mene...
2015-09-08
deri majstore. Baci bombu goni bandu
2015-08-15
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3622339/pogodila-ga-u-zivac-milanovic-odgovorio-vedrani-rudan-polupismeno-vulgarno-piskaralo-ubrzo-je-zazalio-sto-se-uopste- oglasio
2015-09-08
kaya wrote: zoki kralj
Sjećam se dana kad se ta sva ekipa voljela javno ... a vidi sada.
Puf, pant!
Guest- Guest
udri, Zoki!
a samo čekam da se javi Veljača
kokice
a samo čekam da se javi Veljača
kokice
Last edited by Noor on 10/2/2021, 17:15; edited 1 time in total
zoki smrce
Ovo je prava istina o ženskoj emancipaciji:
Ljucka prava i ostale basne. Ženi samo treba dobar i čvrsti kurac.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
U stvari, to je kod žena ujedno i najbolje:melkior wrote:Ovo je prava istina o ženskoj emancipaciji:
Hvala Bogu što nisam žensko, bio bih najveća kurva u selu, čekaj, zašto nisam žensko pa da me pošteno izjebe čitav tramvaj na potezu od Maksimira do Ilice?
2015-08-09
Na Zapadu se žene jebu, a ovdje se samo mole kurcu
Drage djevojke, ljubavnice i žene, borite se protiv Jelene Veljače i Vedrane Rudan, i obećajem vam slatku budućnost:
2015-08-09
Fundamentalni problem ovog društva jest taj što se muškarcima zabranjuje da drže seksualno roblje, zato su žene frustrirane, jer ih više nitko ne tretira kao - žene.
2015-08-09
Religija i muškarci u haljinama su uništili žene.
2015-08-09
Crkva se zalaže za nekakvo dostojanstvo žene, a sve što ženama treba jemelkior wrote:Religija i muškarci u haljinama su uništili žene.
Zato kapitalizam iskorištava žene, koristeći njihovu prirodnu podložnost kurcu za raubanje na radnom mjestu od jutra do sutra, a sve za malu plaću.
2015-08-09
Žene, odbacite kapitalizam, emancipaciju i religiju jer oni vas iskorištavaju, a za uzvrat vam ne daju nikakvu satisfakciju
Žene su bile najsretnije u doba feudalizma, kad su vlastelini imali pravo prve bračne noći. To znači da su bile jebane dva put, a računalo se kao jedanput
Žene su bile najsretnije u doba feudalizma, kad su vlastelini imali pravo prve bračne noći. To znači da su bile jebane dva put, a računalo se kao jedanput
2015-08-09
Žene, odbacite kapitalizam, emancipaciju i religiju jer oni vas iskorištavaju, a za uzvrat vam ne daju nikakvu satisfakciju
2015-08-09
Zoki udara i ne staje!
[size=84]"Još jednom ću ponoviti ono što velika većina zna, vidi i osjeća: žrtve seksualnog uznemiravanja uopće nisu sve jednake i iste. Dapače, često nisu niti približno iste. Razlike znaju biti ogromne. Od užasa do krajnjeg neukusa. Ćorci kojima nas zadnja dva dana zasipaju militantni kulturni ratnici i ratnice i pravobraniteljice na taster, uobičajeni su. Pitanje spolnog zlostavljanja uvijek je bilo i ostat će klasno-statusno uvjetovano. Odozgo prema dolje, nikada obratno. Naravno, [/size][size=84]ovo se odnosi na tzv. normalan, običan svijet, od pekarne do sveučilišta. Hollywood nije onaj normalan, odnosno stvaran svijet i boli me uho za njihove probleme i ‘žrtve’ na grčevitom putu do gaže od sedam milijuna dolara za sat i po montiranog materijala. Oni i one posve legitimno trguju svojim talentom, seksepilom i privlačnošću. To ima svoju cijenu i svoju premiju. Nije za svakoga. Sve je jasno. Bavimo se radije sobom i svojim problemima, ne tuđim. Ostat će zabilježeno da me je, bez da sam ih uopće spomenuo, divljački (da, divljački) napala sitna hrvatska falanga, i to zato što sam dirnuo u vjerodostojnost i prije svega, relevantnost stanovitih američkih glumica." [/size]
[size=84] [/size]
Smajleki su Zokijevi da ne bu zabune.
Ak se od ovog Zokijevog komentara Veljači, Rudanici i babama iz B.A.B.E.-a i cijeloj toj fem-ekipi nisu pičke ovlažile ... onda nikad niti ne buju.
[size=84]"Još jednom ću ponoviti ono što velika većina zna, vidi i osjeća: žrtve seksualnog uznemiravanja uopće nisu sve jednake i iste. Dapače, često nisu niti približno iste. Razlike znaju biti ogromne. Od užasa do krajnjeg neukusa. Ćorci kojima nas zadnja dva dana zasipaju militantni kulturni ratnici i ratnice i pravobraniteljice na taster, uobičajeni su. Pitanje spolnog zlostavljanja uvijek je bilo i ostat će klasno-statusno uvjetovano. Odozgo prema dolje, nikada obratno. Naravno, [/size][size=84]ovo se odnosi na tzv. normalan, običan svijet, od pekarne do sveučilišta. Hollywood nije onaj normalan, odnosno stvaran svijet i boli me uho za njihove probleme i ‘žrtve’ na grčevitom putu do gaže od sedam milijuna dolara za sat i po montiranog materijala. Oni i one posve legitimno trguju svojim talentom, seksepilom i privlačnošću. To ima svoju cijenu i svoju premiju. Nije za svakoga. Sve je jasno. Bavimo se radije sobom i svojim problemima, ne tuđim. Ostat će zabilježeno da me je, bez da sam ih uopće spomenuo, divljački (da, divljački) napala sitna hrvatska falanga, i to zato što sam dirnuo u vjerodostojnost i prije svega, relevantnost stanovitih američkih glumica." [/size]
[size=84] [/size]
Smajleki su Zokijevi da ne bu zabune.
Ak se od ovog Zokijevog komentara Veljači, Rudanici i babama iz B.A.B.E.-a i cijeloj toj fem-ekipi nisu pičke ovlažile ... onda nikad niti ne buju.
Guest- Guest
Similar topics
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
Page 1 of 1