Stara vijest..ali da se podsjetimo zasto je Plenki instalirao borgovku Dalic na celo Podravke
Page 1 of 1
Stara vijest..ali da se podsjetimo zasto je Plenki instalirao borgovku Dalic na celo Podravke
https://youtu.be/xalCQNWqwDg
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Stara vijest..ali da se podsjetimo zasto je Plenki instalirao borgovku Dalic na celo Podravke
Kad Seks kaze da se hrvatskom upravlja izvana..ne treba sumnjati..plenki je samo obican birokrat i glumac a kurcem ne smije mrdnuti..
2015-09-08
Re: Stara vijest..ali da se podsjetimo zasto je Plenki instalirao borgovku Dalic na celo Podravke
znači izdajica.vuksadinare wrote:Kad Seks kaze da se hrvatskom upravlja izvana..ne treba sumnjati..plenki je samo obican birokrat i glumac a kurcem ne smije mrdnuti..
sitting_bull-
2015-09-28
Gotov je.
Nije izdajica..nego covjek iz brisela poslan da sredi ovdje neke racune i stvari..nesto kao sicer u salasu u malom ritusitting_bull wrote:znači izdajica.vuksadinare wrote:Kad Šeks kaže da se hrvatskom upravlja izvana..ne treba sumnjati..plenki je samo običan birokrat i glumac a kurcem ne smije mrdnuti ..
2015-09-08
Similar topics
» jedna stara vijest
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» Plenki propuhao skroz naskroz:'Gospodin Mesic u HDZ-u ponovno?Zasto ne,pun je politickog iskustva'!
» Plenki:'Ja sam se vratio iz Brisela sa 8000 eura na 4 000.Zašto se vratili nisu Picula,Borzanica,Sinčić,Kolakušić a tu glumataju'
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» Plenki propuhao skroz naskroz:'Gospodin Mesic u HDZ-u ponovno?Zasto ne,pun je politickog iskustva'!
» Plenki:'Ja sam se vratio iz Brisela sa 8000 eura na 4 000.Zašto se vratili nisu Picula,Borzanica,Sinčić,Kolakušić a tu glumataju'
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
Page 1 of 1