La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 40
Page 37 of 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: La Liga 20/21
totalni financijski raspad lopovskog kluba. gdje su čmarendove priče o vrhunski vođenom klubu? sad sam pročitao kakve im ugovore imaju igrači i onda se sjetim šta je pričao o unitedu jer je par blesavih dao sanchezu i de gei a ovdje svaki drugi prima milijarde a mesi i trilijune. više od kluba, no1 akademija, borci protiv diktature reala. sve laž do laži i mitomanija
ima više para nego čmarsa šta je ne kupi i sve riješeno. a ne lik ide u psg lol pa to je 10x gore od ronaldovog izleta u torinokarlitovnačin wrote:
hahaha klošar
Bar više ljudi neće srat da nije otiša iz La Lige...
Messi goat!
<3
Messi goat!
<3
Last edited by fridrih-niche on 8/8/2021, 19:50; edited 1 time in total (Reason for editing : Hzv)
Guest- Guest
placem citav dan...jako sam tuzan i molim sve dobre ljude da pomognu u ovim trenutcima...
EstebanEnrique-
2014-04-16
kic wrote:
sad plače, a prošlo ljeto htio sam otić, kek
A predomislio se,znas kakve su zene
Guest- Guest
sretno GOAT-u.
nema sumnje da će biti najveći gdje god da igra.
i taman da podijeli još nekoliko šamara ovima koji pišu da ne može izvan barce.
to je zadnji mit koji će razbiti.
nema sumnje da će biti najveći gdje god da igra.
i taman da podijeli još nekoliko šamara ovima koji pišu da ne može izvan barce.
to je zadnji mit koji će razbiti.
End- Posts : 21177
2015-08-25
EstebanEnrique wrote:placem citav dan...jako sam tuzan i molim sve dobre ljude da pomognu u ovim trenutcima...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ramos i Messi u istoj ekipi, nisam nikad mislio da ce to bit..
sad CR7 treba otić kod Nike Kovača i brata mu na vađenne krvi protuteže radi
End wrote:EstebanEnrique wrote:placem citav dan...jako sam tuzan i molim sve dobre ljude da pomognu u ovim trenutcima...
Guest- Guest
Haaga sad ga je Messi sjeba, jer je Pederko cilo lito sredjiva bijeg u PSG...kic wrote:
Ramos i Messi u istoj ekipi, nisam nikad mislio da ce to bit..
sad CR7 treba otić kod Nike Kovača i brata mu na vađenne krvi protuteže radi
To mu je bija novi izazov hahahah...
:D
Guest- Guest
messi je najveći luzer definitivno. otišao je u umjetni klub, slabu ligu, i tamo da postigne milijun golova po utakmici ljudi će ga pokopati
Guest- Guest
Crv7 je tek odlaskom u najveci klub na svijetu zasluzio mjesto na olimpu nogometa.bafalo wrote:ima više para nego čmarsa šta je ne kupi i sve riješeno. a ne lik ide u psg lol pa to je 10x gore od ronaldovog izleta u torinokarlitovnačin wrote:
hahaha klošar
Divljak sa madeire nekulturan reklamirao KFC I COLU odlazi u leglo zla u Real postaje razvratan pedercina.
Onda 2018 ruka se Bozija umjesala i CRV7 dolazi u Torino u Piemont.
U.3 godine od ciganskog divljaka postaje gospodin covjek.
Ali sta se tu ima cudit ... zna se da je Torino srediste kulture katolicanstva i velicine.
Kad si u Juventusu moras biti Gospodin ili nemozes nositi dres najveceg svjetskog kluba
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Koemanu je zapravo laknulo što je Messi otišao
Zeko-
2015-08-26
I nama je laknulo sto su dva pravomocno osudjena zlocinca otisla.Zeko wrote:[size=44]Koemanu je zapravo laknulo što je Messi otišao[/size]
Tj. Pobjegla kao dvi zadnje sline.
Jebem im prvi red na sahrani kao i svoj stoki koja ih podrzava
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 37 of 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 40