Kad "ljubav" postane zatvor sa čvrstim rešetkama
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kad "ljubav" postane zatvor sa čvrstim rešetkama
cesto se sjetim jedne dame koja je znala reci, sto ces ti meni pricati, znam ja sve o muskarcima, pet puta sam se razvela:)betty.boop wrote:znati da ponavljanje istih gresaka koje vode u provaliju nisu tvrdoglavost vec glupost nema veze s mojim godinama vec sa zdravom pamecu
dijagram- Posts : 18933
2015-08-09
E neka mi je rekla..ezto..uzdrmala mi je Cijeli svijet...dzepna_venera wrote:E nek si mu rekla
Guest- Guest
bogomdani wrote:Dobro,ti si jos premlada da bi upoznala iskustvenu mudrost,tako da tvoj komentar ne mogu ozbiljno uzeti,no komentar Dzepne svakako treba uzeti za ozbiljno kad o necemu diskutira..betty.boop wrote:to vise nije tvrdoglavost, vec glupost :D
Dakle Tvrdoglavost..pa priznajem do neke 35 i jeste vladala bezumna tvrdoglavost,ali poslije,cisto ucenje na svojim greskama,ali taodje i tudjim..eto,ja se usosio sa Rujkom i bas mi je fino..imamo onaj staromodni odnos gdje se Moškija mora za sve zbrinuti da nikom nis ne fali,i da je zena zadovoljna i zadovoljena u svakom pogledu,a zena onda rukovodi upravljanjem domom..i sve funkcionira...!!! ...Prije sam puno lupao u krivo,vec sebe poceo kriviti,a poanta je bila da sam jedino pravio krivi odabir..jednostavno nisam kompatibilan sa balkankama...otpale i svabice,Madjarice,Ukrajinke,Moldavke,i eto,pojavi se Rujka,bas onako pravo i dobro odgojena u tradicionalnom smislu..milina obima..
Životno iskustvo je bitno. Ipak, računaj na to da ima mladih i pametnih ljudi koji umjesto na svojima uče na tuđim greškama. Ti vrlo vješto zaobilaze zamke u koje su upadali njihovi poznati/rodbina. Zato ja ne bi omalovažavala nekog zbog godina. Betty je zgodna mudrica i ima lijepo oštro oko, plus toga se zna kratko i jednostavno izraziti. Ono da u dva slova sve stane.
Što se tiče tvoje Rujanke, zbilja vam želim sve najbolje.
Vidjet ćemo kakvi će bit postovi kad zaljubljenost, zanesenost i fascinacija popusti.
+ Zaista šteta da ne možemo nju ovdje čitati, to bi bila zbilja fora dobiti njeno mišljenje
No, koliko poznam žene mislim da ona već neko vrijem čita što se ovdje piše
Rujka srećooo
Guest- Guest
dijagram wrote:cesto se sjetim jedne dame koja je znala reci, sto ces ti meni pricati, znam ja sve o muskarcima, pet puta sam se razvela:)betty.boop wrote:znati da ponavljanje istih gresaka koje vode u provaliju nisu tvrdoglavost vec glupost nema veze s mojim godinama vec sa zdravom pamecu
Biće horoskopski ovan, ta ne odustaje
Guest- Guest
E to ne znam, al svakako se smatrala relevantnom osobom glede procjene muskaraca:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:cesto se sjetim jedne dame koja je znala reci, sto ces ti meni pricati, znam ja sve o muskarcima, pet puta sam se razvela:)betty.boop wrote:znati da ponavljanje istih gresaka koje vode u provaliju nisu tvrdoglavost vec glupost nema veze s mojim godinama vec sa zdravom pamecu
Biće horoskopski ovan, ta ne odustaje
dijagram-
2015-08-09
Betuljak mi je jako drag curičak,no neke stvari treba iskusiti na vlastitoj kozi..drugacije ne ide..ili ide,ali cijeli zivot da se covjek ponasa sumnjicavo sve premjerava,i u biti ne mozue se opustiti da uziva..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Dobro,ti si jos premlada da bi upoznala iskustvenu mudrost,tako da tvoj komentar ne mogu ozbiljno uzeti,no komentar Dzepne svakako treba uzeti za ozbiljno kad o necemu diskutira..betty.boop wrote:to vise nije tvrdoglavost, vec glupost :D
Dakle Tvrdoglavost..pa priznajem do neke 35 i jeste vladala bezumna tvrdoglavost,ali poslije,cisto ucenje na svojim greskama,ali taodje i tudjim..eto,ja se usosio sa Rujkom i bas mi je fino..imamo onaj staromodni odnos gdje se Moškija mora za sve zbrinuti da nikom nis ne fali,i da je zena zadovoljna i zadovoljena u svakom pogledu,a zena onda rukovodi upravljanjem domom..i sve funkcionira...!!! ...Prije sam puno lupao u krivo,vec sebe poceo kriviti,a poanta je bila da sam jedino pravio krivi odabir..jednostavno nisam kompatibilan sa balkankama...otpale i svabice,Madjarice,Ukrajinke,Moldavke,i eto,pojavi se Rujka,bas onako pravo i dobro odgojena u tradicionalnom smislu..milina obima..
Životno iskustvo je bitno. Ipak, računaj na to da ima mladih i pametnih ljudi koji umjesto na svojima uče na tuđim greškama. Ti vrlo vješto zaobilaze zamke u koje su upadali njihovi poznati/rodbina. Zato ja ne bi omalovažavala nekog zbog godina. Betty je zgodna mudrica i ima lijepo oštro oko, plus toga se zna kratko i jednostavno izraziti. Ono da u dva slova sve stane.
Vidjet ćemo kakvi će bit postovi kad zaljubljenost, zanesenost i fascinacija popusti.
+ Zaista šteta da ne možemo nju ovdje čitati, to bi bila zbilja fora dobiti njeno mišljenje
Rujka srećooo
Pa ja samo fasciniran,dobrim jelom koje radi,i pospremljenim i cistim domom..sto zena sve moze napraviti da covjek bude sretan....
To nece proci,u biti Bogumdani je jako malo zahtjevan i skroman je..
Rujka bifla samo svapski i ruski,tako da ne moze sudjelovati,a nije nes bas za net niti zainteresirana..posvecuje se vise uredjivanju stana i finesama,..dobro je jer bi joj mogle vi Forumske hedonistice glavu glupostima napuniti...
Guest- Guest
Ono kad te je Prvi muz najurio?medication wrote:Hodala s jednim primjerkom, bilo je lijepo prekinut taj odnos.
Guest- Guest
biti oprezan nije isto sto i biti sumnjicav
betty.boop-
2015-01-23
bogomdani wrote:Betuljak mi je jako drag curičak,no neke stvari treba iskusiti na vlastitoj kozi..drugacije ne ide..ili ide,ali cijeli zivot da se covjek ponasa sumnjicavo sve premjerava,i u biti ne mozue se opustiti da uziva..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Dobro,ti si jos premlada da bi upoznala iskustvenu mudrost,tako da tvoj komentar ne mogu ozbiljno uzeti,no komentar Dzepne svakako treba uzeti za ozbiljno kad o necemu diskutira..betty.boop wrote:to vise nije tvrdoglavost, vec glupost :D
Rujka srećooo
Pa ja samo fasciniran,dobrim jelom koje radi,i pospremljenim i cistim domom..sto zena sve moze napraviti da covjek bude sretan....
Rujka bifla samo svapski i ruski,tako da ne moze sudjelovati,a nije nes bas za net niti zainteresirana..posvecuje se vise uredjivanju stana i finesama,..dobro je jer bi joj mogle vi Forumske hedonistice glavu glupostima napuniti...
Što ne bi Rujanka mogla surfati internetovima ko ti? Sebi daš, a to nije za nju?
U čemu je štos?
Jel u pitanju da ti je jeftinije imati sex i pospremanje doma umjesto da platiš? Škrtost ?
Ili možda misliš da je poglupa? Ili ti nemaš povjerenja u njenu pamet?
Ili si samo kontrolor veze u potpunosti
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ono kad te je Prvi muz najurio?medication wrote:Hodala s jednim primjerkom, bilo je lijepo prekinut taj odnos.
Med je za razliku od tebe imala hrabrosti ući u brak i steći iskustvo, tako da ti je ovo neumjesno, bez obzira na to kakav je ishod.
Guest- Guest
Ovo mi je prvi brak.
Al navikli smo već na svečeve halucinacije.
Al navikli smo već na svečeve halucinacije.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
sorry onda,mada si nes spominjala u smislu:Onaj moj Prvi...dakle nije hjalucinacija..
Guest- Guest
mativka wrote:
Spoznaja je uvijek osobna, do nje je težak i dug put. Ali svaka osoba mora sama do nje doći
jack_reacher-
2014-04-14
1. Treba se ophoditi prema partneru po onoj esencijalnoj da činiš drugima onako kako želiš da drugi čine tebi ...ponašati se prema drugima onako kako ti očekuješ da se oni ponašaju prema tebi
2. Treba zbilja naći pravu osobu....svatko sebi treba par naći. ..
Manipuliranje i kontrola su iscrpljujući i destruktivni....ne znam kako se nekome samo da u tom jednom životu kojeg imaju...
Manipuliranje i kontrola su iscrpljujući i destruktivni....ne znam kako se nekome samo da u tom jednom životu kojeg imaju...
Guest- Guest
Dzepna_venera wrote:U čemu je štos?
Jel u pitanju da ti je jeftinije imati sex i pospremanje doma umjesto da platiš? Škrtost ?
Upravo je u tome stvar...čista proračunatost i nesposobnost za osjećanjem. ..
Guest- Guest
Zagy wrote:1. Treba se ophoditi prema partneru po onoj esencijalnoj da činiš drugima onako kako želiš da drugi čine tebi ...ponašati se prema drugima onako kako ti očekuješ da se oni ponašaju prema tebi
osobe sklone takvom ponasanju su u startu nesretne, nezadovoljne, frustrirane i iskompleksirane
manipulacijom tjeraju druge da se prema njima ophode onako kako bi oni htjeli, makar i na silu
u biti traze paznju na svoj uvrnuti nacin
betty.boop-
2015-01-23
Tko kaze da joj ne dam?..No cura ima pametnija posla,kako i sama kaze..Volis drugima trpati svoje rijeci u usta..??hehehehe polako se otkrivasdzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Betuljak mi je jako drag curičak,no neke stvari treba iskusiti na vlastitoj kozi..drugacije ne ide..ili ide,ali cijeli zivot da se covjek ponasa sumnjicavo sve premjerava,i u biti ne mozue se opustiti da uziva..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Dobro,ti si jos premlada da bi upoznala iskustvenu mudrost,tako da tvoj komentar ne mogu ozbiljno uzeti,no komentar Dzepne svakako treba uzeti za ozbiljno kad o necemu diskutira..betty.boop wrote:to vise nije tvrdoglavost, vec glupost :D
Rujka srećooo
Što ne bi Rujanka mogla surfati internetovima ko ti? Sebi daš, a to nije za nju?
U čemu je štos?
U cemu je stos,pitas?..Ti ne bi shvatila..
Pa placao sam,pa nije bilo beda,mogao bih i tebe tako masno platiti da bi sve sjalo i frcalo od cistoce..i ne bi mi bilo zao,a ono bi mi dala iz zahvalnosti.na sirokoj ruci....
Recimo da je drzim za par kopalja iznad tebe u umnom smislu,a tebe ne potcijenjujem,dakle,puno vrijedi i nije glupa..
njen je izbor ovakav klasicni stil..Da joj ne pase,otisla bi,ali vidim da uziva,a nis joj nije ograniceno,love ima koliko joj treba,kupi si sto hoce,i opet cijeni moju siroku ruku..
Krivo si me procijenila..Pala si na mamac,i podmah potrcala da me proglasis skrcem,a vidi cuda,Rujka uziva,Bogi joj sve priusti,a ti jos otvaras teme koje zrace gorcinom..
Guest- Guest
Money can not buy me, baby. Ne bavim se prostitucijom, ne prodajem svoju picu za objed.
A čovječe, u koju ulicu si ti ovdje ušao. A mogao si samo mirno objasniti svoje postupanje prema ženama. Nek ti je bijes izašao. To je dobro za zdravlje.
A čovječe, u koju ulicu si ti ovdje ušao. A mogao si samo mirno objasniti svoje postupanje prema ženama. Nek ti je bijes izašao. To je dobro za zdravlje.
Guest- Guest
Ljubav je zakon.
dijagram-
2015-08-09
Nisam to niti mislio,ne referiram se na tebe..dzepna_venera wrote: Money can not buy me, baby. Ne bavim se prostitucijom, ne prodajem svoju picu za objed.
Koji bijes??Zasto?'..I dalje si mi simpa...
Pa moje postupanje je džentlemensko..znas i sama ...
Zdravlje vise nego dobro..hvala...neka je i tebi dobro..
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» kad laz postane norma istina postane revolucionarno djelo
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» Plenki opet o 'čvrstim jamstvima' u svezi Šengena
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» Zelenski: "EU ne sme da postane supermarket
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» Plenki opet o 'čvrstim jamstvima' u svezi Šengena
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» Zelenski: "EU ne sme da postane supermarket
Page 2 of 4