Vuco je novi predsjednik splitskog HSS-a, bit će kandidat za gradonačelnika
Page 1 of 1
Vuco je novi predsjednik splitskog HSS-a, bit će kandidat za gradonačelnika
PREDSJEDNIK HSS-a Krešo Beljak izvijestio je na Facebooku kako je Siniša Vuco jučer izabran za predsjednika splitskog HSS-a, a Vuco je pak Hini potvrdio da je spreman kandidirati se za gradonačelnika Splita no o tome će se dogovoriti s vodstvom stranke.
"Tako je zadatak da splitski HSS pripremi i povede na predstojeće lokalne izbore dobio poznati splitski i hrvatski estradni umjetnik Siniša Vuco", istaknuo je Beljak u objavi.
Naveo je i kako se nakon izbora, Vuco koji je jednoglasno izabran, obratio izaslanicima te istaknuo da je HSS stranka njegovih djedova, "stranka koja itekako ima budućnost ne samo u Splitu i Dalmaciji, nego i u cijeloj Hrvatskoj".
Naglasio je kako će napraviti sve što je u njegovoj moći kako bi splitski HSS što kvalitetnije pripremio za lokalne izbore.
Beljak je u postu naveo i kako je Vuco, upitan razmišlja li o kandidaturi za splitskog gradonačelnika, odgovorio kako je to izgledna opcija te kako se nije odlučio na ovaj korak kako bi samo statirao, nego da bi HSS vodio do pobjede.
Za zamjenika predsjednika izabran je Darijo Marunčić, dok su za potpredsjednike izabrani Dražen Perković i Ivan Smoje. Za tajnicu splitskog HSS-a izabrana je Barbara Žurić, dok će blagajnik biti Boris Krivec.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/vuco-je-novi-predsjednik-splitskog-hssa-bit-ce-kandidat-za-gradonacelnika/2252603.aspx
"Tako je zadatak da splitski HSS pripremi i povede na predstojeće lokalne izbore dobio poznati splitski i hrvatski estradni umjetnik Siniša Vuco", istaknuo je Beljak u objavi.
Naveo je i kako se nakon izbora, Vuco koji je jednoglasno izabran, obratio izaslanicima te istaknuo da je HSS stranka njegovih djedova, "stranka koja itekako ima budućnost ne samo u Splitu i Dalmaciji, nego i u cijeloj Hrvatskoj".
Naglasio je kako će napraviti sve što je u njegovoj moći kako bi splitski HSS što kvalitetnije pripremio za lokalne izbore.
Beljak je u postu naveo i kako je Vuco, upitan razmišlja li o kandidaturi za splitskog gradonačelnika, odgovorio kako je to izgledna opcija te kako se nije odlučio na ovaj korak kako bi samo statirao, nego da bi HSS vodio do pobjede.
Za zamjenika predsjednika izabran je Darijo Marunčić, dok su za potpredsjednike izabrani Dražen Perković i Ivan Smoje. Za tajnicu splitskog HSS-a izabrana je Barbara Žurić, dok će blagajnik biti Boris Krivec.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/vuco-je-novi-predsjednik-splitskog-hssa-bit-ce-kandidat-za-gradonacelnika/2252603.aspx
debotoijusto- Posts : 31643
2014-04-12
Re: Vuco je novi predsjednik splitskog HSS-a, bit će kandidat za gradonačelnika
seljo beljo u epizodi zdrav razum izgubijeh
debotoijusto- Posts : 31643
2014-04-12
Pa šta ga brige ? Nema šta izgubiti. Nema u gradu oranica pa eto onda Vuco i sve pet.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ja ovo smatram odličnom političkom odlukom HSS.
I on i Kerum su redikuli i sad se Kerumu još više smanjuje krug a ovaj ako prođe to je cirkus a u praksi HDZ treba svaki vijećnik al normalno onda u Kaštelima , Sinju , Imotskome , otocima iitd moraš radit protuusluge.
Cilj je maknit Keruma i njegove.
I on i Kerum su redikuli i sad se Kerumu još više smanjuje krug a ovaj ako prođe to je cirkus a u praksi HDZ treba svaki vijećnik al normalno onda u Kaštelima , Sinju , Imotskome , otocima iitd moraš radit protuusluge.
2014-04-11
kurve, janjetina, vuco
2014-04-16
Janjetina svima a ne samo njima.
U Kaštelima ti HSS i HDZ uvik idu skupa. Ako ovi makne Keruma i još osvoji jedan mandat odma mora Plenky radit protuusluge HSS u SD županiji.
U Kaštelima ti HSS i HDZ uvik idu skupa. Ako ovi makne Keruma i još osvoji jedan mandat odma mora Plenky radit protuusluge HSS u SD županiji.
2014-04-11
aben wrote:kurve, janjetina, vuco
Ali baš da se s Beljakom druži... skroz me razočara kao čovjek, otac, domoljub i alkoholičar...
darth_vader-
2014-04-17
Najnoviji članak o Kerumu i njegovim aferama upravo izašao u Jutarnjem listu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/svi-sudovi-zeljka-keruma-otkrivamo-koje-postupke-vode-on-njegova-obitelj-ali-i-tvrtke-15048717
Žele ga maknit. Potapaju ga. Ne žele s njim imat posla. On uša u politiku i onda diktira šta njemu paše. Ne žele mu dat dio kolača a žele se riješiti i njega i njegove ekipe u Splitu i Sd županiji.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/svi-sudovi-zeljka-keruma-otkrivamo-koje-postupke-vode-on-njegova-obitelj-ali-i-tvrtke-15048717
Žele ga maknit. Potapaju ga. Ne žele s njim imat posla. On uša u politiku i onda diktira šta njemu paše. Ne žele mu dat dio kolača a žele se riješiti i njega i njegove ekipe u Splitu i Sd županiji.
2014-04-11
jasambrend wrote:aben wrote:kurve, janjetina, vuco
Ali baš da se s Beljakom druži... skroz me razočara kao čovjek, otac, domoljub i alkoholičar...
ne zun ki je beljak, a možda je tako i bolje, da mi vuco ostane neukaljan..
2014-04-16
Pod definicijom uhljeb-lopov, google algoritam bi ti triba njegovu facu pri vrhu izbaciti... u HSS-u napravija prevrat i povea ih utabanim stazama revolucije... jedina olakotna okolnost je ta da više nisu kradezeova žetončić stranka. "HOS" - vac koji popizdi na ZDS jer je to ustaški pozdrav... ukratko, nisam ti tija Vucu kaljati, to mi je od dobrog kolege prika, ali jebi ga... morat će i on birat stranu, on ili ja, a s menom more svaki dan na pivu, a s ovim ne svira svaki dan... vjerujem da će zdrav alkoholizam prevladati.
darth_vader-
2014-04-17
Dakle bio sam u pravu : Cilj je maknit Keruma ( HGS )
https://m.vecernji.hr/vijesti/oglasio-se-sinisa-vuco-ja-jedini-mogu-parirati-kerumu-imam-viziju-kako-split-treba-izgledati-1467094
https://m.vecernji.hr/vijesti/oglasio-se-sinisa-vuco-ja-jedini-mogu-parirati-kerumu-imam-viziju-kako-split-treba-izgledati-1467094
2014-04-11
To bi bio civlizacijski dosegRayMabus wrote:Ja ovo smatram odličnom političkom odlukom HSS.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Vuco je puno blizi dalmatinskom coviku od onog glupog Thompsona.
Vuco ide među običnu raju.. on voli janjetinu,pjesmu,vino,žene...
Dočim onaj glupi Thompson glumi neke više sfere nerazumljive i prekomplicirane običnom Vlaju,Bodulu i Primorcu.
Vuco je raja,Vuco je puk.
Vuco ide među običnu raju.. on voli janjetinu,pjesmu,vino,žene...
Dočim onaj glupi Thompson glumi neke više sfere nerazumljive i prekomplicirane običnom Vlaju,Bodulu i Primorcu.
Vuco je raja,Vuco je puk.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ti se isto možda drogiraš?
darth_vader-
2014-04-17
Beljak, vuco, janjetina.
» Vuco postao predsjednik splitskog ogranka HSS-a
» Konačno poznat kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba
» Zvonimir Troskot kandidat Mosta za gradonačelnika Zagreba
» Kandidat za gradonačelnika Zagreba od strane HDZa : Most i DP će mi dati podršku
» Hasanbegović ispao iz utrke kao kandidat DP za mjesto gradonačelnika Zagreba
» Konačno poznat kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba
» Zvonimir Troskot kandidat Mosta za gradonačelnika Zagreba
» Kandidat za gradonačelnika Zagreba od strane HDZa : Most i DP će mi dati podršku
» Hasanbegović ispao iz utrke kao kandidat DP za mjesto gradonačelnika Zagreba
Page 1 of 1