Mala balkanska drzava ( Srbija ) pobedjuje u ratu za vakcine
Page 1 of 1
Mala balkanska drzava ( Srbija ) pobedjuje u ratu za vakcine
https://informer.rs/vesti/politika/584164/francuski-mediji-vakcinacija-srbiji
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Re: Mala balkanska drzava ( Srbija ) pobedjuje u ratu za vakcine
zato opozicija nema sanse
prvo, nemaju lidera
svi su ispušeni
drugo, zapad i dalje gotivi vuchica
da, jedino grigoroje ima sanse
da bude faktor, ali, to je ako..mozda..
prvo, nemaju lidera
svi su ispušeni
drugo, zapad i dalje gotivi vuchica
da, jedino grigoroje ima sanse
da bude faktor, ali, to je ako..mozda..
2020-04-21
Pizzon...sto vidis kad na kopu vidis tri svecenika spc-a?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Budale..baciti lovu na buckurise....a nisi siguran hoce ti pomoci..svasta
2015-09-08
buckuris pa buckuris...vuksadinare wrote:Budale..baciti lovu na buckurise....a nisi siguran hoce ti pomoci..svasta
koja nije buckuris....
da deluje 50% bilo koja
pa je ok
sve je to individualno
i ruska i kineska nisu na
spisku eu iz cisto pol.tazloga
to je svima jasno
msm da su i rusi i kinezi
predali dokumentaciju
ali se odugovlaci.
da nisu ok, zapad bi to
objavio.evo i madjari poceli,
I brisel cuti.sutra ce neko treci.
mi smo bili prvi, ali to je bila
cena uspeha. da ih proguramo
u kontri dobijamo kolicine i cenu.
2020-04-21
mislis da zapad nema ljude
da u vecim gradovima kod
nas prate proces i nus pojave.
normalno da ima, i cute.
da u vecim gradovima kod
nas prate proces i nus pojave.
normalno da ima, i cute.
2020-04-21
https://croativ.net/muk-hrvatskih-medija-na-svjetski-skandal-de-niro-razotkrio-cjepivo-mafiju-vrijeme-je-da-svijet-sazna-cijelu-istinu-2924/?fbclid=IwAR3VDbdw0ntftvyF1tSe3LegPWekvBekvBekWeBLekWeBLekWeBLekWeBLekWeBLekWeBLekWeBLekWeBLeKvEeBlg
2015-09-08
stvarno ne znamvuksadinare wrote:Pizzon...sto vidis kad na kopu vidis tri svecenika spc-a?
pre neki dan si isto pitao
ne znam
2020-04-21
...pizzon nisi mi na pitanje odgovorio
2015-09-08
Clanove zz topapizzon wrote:stvarno ne znamvuksadinare wrote:Pizzon ... sto vidis kad na kopu vidis tri svecenika spc-a?
ne znam
2015-09-08
ok dobar jevuksadinare wrote:Clanove zz topapizzon wrote:stvarno ne znamvuksadinare wrote:Pizzon ... sto vidis kad na kopu vidis tri svecenika spc-a?
ne znam
2020-04-21
Ma da, bolje pričekati ursulu da nam pošalje malo doza do 2025. Do tada sjediti doma ..vuksadinare wrote:Budale..baciti lovu na buckurise....a nisi siguran hoce ti pomoci..svasta
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zašto da sjediš doma, kada ti je šansa da "preživiš" virus 99.9+%?kaya wrote:Ma da, bolje pričekati ursulu da nam pošalje malo doza do 2025. Do tada sjediti doma ..vuksadinare wrote:Budale..baciti lovu na buckurise....a nisi siguran hoce ti pomoci..svasta
plus u srbiji zbog nikakvih mjera, kao i u bosni ili hrvatskoj(ograničene mjere) većina populacije je preboljela virus na prirodni način, tako da cijepivo.. skoro i netreba.. ja svakako se ne planiram cijepiti, jer ne želim sudjelovati u tom "cirkusu" ali pozivam sve rizične da se cijepe..
a sa druge strane čitam da cijepivo nije baš preporučljivo za rizične osobe :) :) :) :)
a većina mladih u RH/BOsni/Srbiji/Švedskoj a uskoro u ostatku Europe preboljeli virus i stekli imunitet pa nam i ne treba cijepivo. eventualno cijepiti ako treba i silom , starije od 65godina i ostale u rizičnoj fazi i adio da završimo sa tim cirkusom više,
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Srbija je odlično odigrala ovu utakmicu. Prednost kad si neovisan pa možeš imati slobodnu politiku.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ili ti je emocionalna inteligencija nula, ili je nešto drugo u pitanju...Možeš ti svoje domaće potamanit, ali nemašAssadNaPodmornici wrote:zašto da sjediš doma, kada ti je šansa da "preživiš" virus 99.9+%?kaya wrote:Ma da, bolje pričekati ursulu da nam pošalje malo doza do 2025. Do tada sjediti doma ..vuksadinare wrote:Budale..baciti lovu na buckurise....a nisi siguran hoce ti pomoci..svasta
plus u srbiji zbog nikakvih mjera, kao i u bosni ili hrvatskoj(ograničene mjere) većina populacije je preboljela virus na prirodni način, tako da cijepivo.. skoro i netreba.. ja svakako se ne planiram cijepiti, jer ne želim sudjelovati u tom "cirkusu" ali pozivam sve rizične da se cijepe..
a sa druge strane čitam da cijepivo nije baš preporučljivo za rizične osobe :) :) :) :)
a većina mladih u RH/BOsni/Srbiji/Švedskoj a uskoro u ostatku Europe preboljeli virus i stekli imunitet pa nam i ne treba cijepivo. eventualno cijepiti ako treba i silom , starije od 65godina i ostale u rizičnoj fazi i adio da završimo sa tim cirkusom više,
pravo druge u komšiluku i šire.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Samo da te pozdravim.epikur37 wrote:Srbija je odlično odigrala ovu utakmicu. Prednost kad si neovisan pa možeš imati slobodnu politiku.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Andrej ti je poslusnik...cak je sad dokazano da u biti glavni igrac je dokazano..dalicka..ima ih jos..dalicku nista ne jebe..igracica je svjetske banke citaj borg..sutra moze odlucit ide li drzava u bankrot..zato je i dosla po podravku u ime ovih..a plenkonja moze samo sirit ruke i govoriti..'a kaj js tu morem dug se mora vrnuti'epikur37 wrote:Srbija je odlično odigrala ovu utakmicu. Prednost kad si neovisan pa možeš imati slobodnu politiku.
2015-09-08
Pa ne sjedim doma ali nemam baš posebno nigdje ni za izaći jer majmuni drže zatvoreno ugostiteljstvo.AssadNaPodmornici wrote:zašto da sjediš doma, kada ti je šansa da "preživiš" virus 99.9+%?kaya wrote:Ma da, bolje pričekati ursulu da nam pošalje malo doza do 2025. Do tada sjediti doma ..vuksadinare wrote:Budale..baciti lovu na buckurise....a nisi siguran hoce ti pomoci..svasta
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eroo wrote:Samo da te pozdravim.epikur37 wrote:Srbija je odlično odigrala ovu utakmicu. Prednost kad si neovisan pa možeš imati slobodnu politiku.
Odzdravljam :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Similar topics
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» SRBIJA-BALKANSKA SUPERSILA
» Najveći test za odnos Trampa i Putina biće JEDNA BALKANSKA DRŽAVA
» Primjer kako mala država vodi vlastitu neovisnu politiku...
» Srbija na mala vrata ušla u NATO
» SRBIJA-BALKANSKA SUPERSILA
» Najveći test za odnos Trampa i Putina biće JEDNA BALKANSKA DRŽAVA
» Primjer kako mala država vodi vlastitu neovisnu politiku...
» Srbija na mala vrata ušla u NATO
Page 1 of 1