PRIŠTINA SMRTNO UVREDILA BLISKI ISTOK: Pozivaju sve da povuku priznanje Kosova
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: PRIŠTINA SMRTNO UVREDILA BLISKI ISTOK: Pozivaju sve da povuku priznanje Kosova
da
siptari su od maoista postali
nato perjanice i cepaju
a mi smo od prvih saveznika
saveznika postali satrapi azije
zivela srbija !
nato perjanice i cepaju
zivela srbija !
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Re: PRIŠTINA SMRTNO UVREDILA BLISKI ISTOK: Pozivaju sve da povuku priznanje Kosova
RayMabus wrote:Ma je al tribaš gledat i ekonomiju. Ako su spremni nadoknaditi ekonomske gubitke koje će Srbija imat zbog prekida suradnje s islamskim svijetom onda je Srbiji lakše jer ju onda brige šta Turska i Arapi oće il neće.pizzon wrote:jebe se meni za palestinu
saradnja sa turskom, petrol dolari
mene samo intereduje pozicija
srbije u svetu koji odlucuje o srbiji
ne virtualno, preko un, vec na terenu,
u institucijama usa, v.b.i eu
sve odtalo za srbiju formalnost
Nama je ekonomija 90%
eu i region
mi smo krava muzara za
sve van tog prostora
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
ali, to ne moze niko da promeni
osim Boga
ako ikada pozeli
osim Boga
ako ikada pozeli
2020-04-21
abraham wrote:Skoro nikada ne pisem o zbivanjima u srbiji i "regionu" jer me boli kiki za njima ali ovdje moram napraviti izuzetak jer upisi ovdje pokazuju svi shizofreniju srpke strane a i nekih sa hrvatske. Naime sto ce se desiti ukoliko i sve arapske drzave povuku priznanje?? Sto ako sve drzave povuku priznanje??? Sto ce se dogoditi???
Ako Arapi povuču priunaje Kosova pošto Turska neće jer njene imperijalne ambicije uključuju i Balkan , to je pad utjecaja iste na Bliskom istoku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Radit šta oćete. Ne vidim da me se tiče to oće li ili ne Srbija tamo staviti ambasadu.pizzon wrote:da
nato perjanice i cepaju
zivela srbija !
2014-04-11
Ne vidim neku bitnost globalno osim za samu Srbiju. Srbija je mala zemlja i njeno prebacivanje ambasade u Jeruzalem neće imat ama baš nikakvu težinu osim za nju samu.
2014-04-11
Abasador palestine u srbiji ? A da, oni imaju i vladu krajine u egzilu. I babu s brkovima, patuljka. Što ne bi imali i ambasadu palestine..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Podrška Palestincima u borbi protiv cionističkog terora
2014-04-11
Ma nije to bitno, vidiš da su priznali palestinu i sad ih židovi hebu. Tu ne pomaže ni dara iz jasenovca.RayMabus wrote:Nek povuku priznanje Kosova ako im se odluka ne sviđa.
Oni bi priznali islamsku državu u srcu Balkana jer su islamski imperijalisti a smeta im kad ta ista otvara ambasadu u Jeruzalemu.
E pa pušite kurac.
Kad ste priznali sad otvorite ambasadu u jeruzalemu. I srbi su kao i obično između čekića i nakovnja pa će dobiti po glavi čekićem ili će lupiti glavom u nakovanj, kako god..najebali kako god okreneš
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Židovi prcaju Srbe , mi prcamo Izrael i tako zatvoreni krug.
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/2/6/netanyahu-odluka-icc-a-otvoreni-je-antisemitizam
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/2/6/netanyahu-odluka-icc-a-otvoreni-je-antisemitizam
2014-04-11
..pizzon i serbinjo kaj vidite zajedno kad vidite tri popa spc-a zajedno?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hrvatska se tu pametnije postavila i samo rekla kako EU tako i mi. Znači nemaš šta dolaziti kucat na moja vrata s ciljem da me uvališ u neke svoje dole igre.
Skini li ih s kurca elegantno.
Skini li ih s kurca elegantno.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PRIŠTINA NAPRAVILA VELIKU GREŠKU Deset zemalja spremno da povuče priznanje Kosova, dali čvrste garancije Beogradu!
» Bliski Istok - up to date
» Bliski istok stigao i u Canadu
» Papino hodocasce na Bliski Istok............
» Zastrašujuća vojna suradnja koja zauvijek mijenja Bliski istok
» Bliski Istok - up to date
» Bliski istok stigao i u Canadu
» Papino hodocasce na Bliski Istok............
» Zastrašujuća vojna suradnja koja zauvijek mijenja Bliski istok
Page 2 of 2