Francuski sud odlučio da ne bijelci nisu domicilno stanovništvo u Francuskoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Francuski sud odlučio da ne bijelci nisu domicilno stanovništvo u Francuskoj
http://whitegenocideproject.com/french-court-rules-that-native-white-french-do-not-exist/
Kermit-
2014-04-17
Re: Francuski sud odlučio da ne bijelci nisu domicilno stanovništvo u Francuskoj
French court rules that “Native White French” do not exist
In 2010, a rapper and sociologist joined forces to publish a book and CD both titled “F**k France.”
The General Alliance against Racism and for the Respect of French and Christian Identity(AGRIF) took them to Criminal Court in Paris, and charged them with “public insult” and“incitement to discrimination, hatred or violence.“
After five years, the court finally came to their verdict; it claimed that White people are not considered native to France under French law, so the two defendants could not be found guilty.
The court said that ‘native French’ as a group “does not cover any reality; legally, historically, biologically, or sociologically.”
It ruled that “‘Whites’ or ‘the White race’” is “in no way a legal component of the quality of the French” and apparently that “Native White French do not constitute a group of people“, according to the 1881 Act on Freedom of the Press.
The Judge, Vivien Hoch, said that “in this trial, we were pushed to [consider] the concept of anti-white racism“, and “the question was whether the White French represent a group defined by law.“
While American Indians, Australian Aborigines, or New Zealand’s Maori are considered native to their respective places, certain high-ranking officials do not consider White people native to Europe, or in fact, anywhere on the planet.
This is because “Native” groups are entitled to special privileges, under the Declaration on the Rights of Indigenous Peoples.
According to this law, Indigenous groups are encouraged to “maintain and strengthen their own institutions, cultures and traditions“, it gives them a “right to remain distinct“, and “prohibits discrimination” against them.
Basically, it gives them the right to preserve their heritage. This is NOT what anti-Whites want Europeans to do. They want us to be eliminated from our own continent, as well as colonial countries.
They are trying to carry out this White genocide with mass non-White immigration from the third world, and with “diversity” policies, which White areas are singled out and forced to accept.
by Steve Goode • December 12, 2015 • 0 Comments
In 2010, a rapper and sociologist joined forces to publish a book and CD both titled “F**k France.”
The General Alliance against Racism and for the Respect of French and Christian Identity(AGRIF) took them to Criminal Court in Paris, and charged them with “public insult” and“incitement to discrimination, hatred or violence.“
After five years, the court finally came to their verdict; it claimed that White people are not considered native to France under French law, so the two defendants could not be found guilty.
The court said that ‘native French’ as a group “does not cover any reality; legally, historically, biologically, or sociologically.”
It ruled that “‘Whites’ or ‘the White race’” is “in no way a legal component of the quality of the French” and apparently that “Native White French do not constitute a group of people“, according to the 1881 Act on Freedom of the Press.
The Judge, Vivien Hoch, said that “in this trial, we were pushed to [consider] the concept of anti-white racism“, and “the question was whether the White French represent a group defined by law.“
While American Indians, Australian Aborigines, or New Zealand’s Maori are considered native to their respective places, certain high-ranking officials do not consider White people native to Europe, or in fact, anywhere on the planet.
This is because “Native” groups are entitled to special privileges, under the Declaration on the Rights of Indigenous Peoples.
According to this law, Indigenous groups are encouraged to “maintain and strengthen their own institutions, cultures and traditions“, it gives them a “right to remain distinct“, and “prohibits discrimination” against them.
Basically, it gives them the right to preserve their heritage. This is NOT what anti-Whites want Europeans to do. They want us to be eliminated from our own continent, as well as colonial countries.
They are trying to carry out this White genocide with mass non-White immigration from the third world, and with “diversity” policies, which White areas are singled out and forced to accept.
Kermit-
2014-04-17
Re: Francuski sud odlučio da ne bijelci nisu domicilno stanovništvo u Francuskoj
Mislim da je to još jedan korak ka uspješnijoj integraciji u francuskoj nerođenih cranaca :D
Ahah ajme sad kad počne još više prašiti po europi, kokice i bijelo vino, pivo ne valja za giht :)
Ahah ajme sad kad počne još više prašiti po europi, kokice i bijelo vino, pivo ne valja za giht :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bice tamo, svašta...
Guest- Guest
Prosto uživam u urušavanju liberalnog centra u Europi :)
2015-08-06
aha, da, pivo niks gut za zglobove, ok ! moze crveno !
Guest- Guest
Ruši se Hollandova socijalistička francuska, vrijeme za uspostavu neoliberalnog kapitalističkog poretka, pao je cipras i grčka, putin uveo neoliberalne reforme, a i socijalist hollande pada..
socijalisti na aparatima
socijalisti na aparatima
Guest- Guest
Kapitalizam traži maksimizaciju profita a ne korijene, tradiciju ili rasne podjele, one nisu dobre za biznis...
Kermit-
2014-04-17
u biti bijelci na aparatima, ti se ne trebaš brinuti samo slušaj Miltona Firedmana i dižu u zrak sv DujuEmberSpirit wrote:Ruši se Hollandova socijalistička francuska, vrijeme za uspostavu neoliberalnog kapitalističkog poretka, pao je cipras i grčka, putin uveo neoliberalne reforme, a i socijalist hollande pada..
socijalisti na aparatima
Kermit-
2014-04-17
ja pretpostavljam da se ceka razresenje gordijevog cvora u francuskoj.
da ce ostatk, sever, krenuti istim ili slicnim modelom resavanja
situacije, zatim nemci.. i td... sve do balkana. na istoku evrope
nema problema.
da ce ostatk, sever, krenuti istim ili slicnim modelom resavanja
situacije, zatim nemci.. i td... sve do balkana. na istoku evrope
nema problema.
Guest- Guest
Bog vam šalje svoju djecu da vas obogati. Nemojte biti srca kamena.
Guest- Guest
Ne Bog nego neodoljivi zov slobodnog tržišta koji je oslobodio bedeme u Libiji da usvoji svoju novu djecu...deda wrote:Bog vam šalje svoju djecu da vas obogati. Nemojte biti srca kamena.
Kermit-
2014-04-17
Izdajnici na djelu, tvornice konopca ce zaradit ako Le Pen dodje na vlast.
omni-
2014-04-12
Dolazak le pen značit će početak velikog pospremanja u Europi.asilovski wrote:Ne Bog nego neodoljivi zov slobodnog tržišta koji je oslobodio bedeme u Libiji da usvoji svoju novu djecu...deda wrote:Bog vam šalje svoju djecu da vas obogati. Nemojte biti srca kamena.
Amerofili i liberali će u zbjeg.
2015-08-06
Pa sve je to Božji plan. Koliko je Izrael bio puta kažnjen, svaki put kad bi Židovi posustali u svojoj vjeri, tu je Babilonsko sužanjstvo, Hitler... sad je red na Europi koja je napustila vjeru u Boga, te se okrenula materijalizmu.asilovski wrote:Ne Bog nego neodoljivi zov slobodnog tržišta koji je oslobodio bedeme u Libiji da usvoji svoju novu djecu...deda wrote:Bog vam šalje svoju djecu da vas obogati. Nemojte biti srca kamena.
Guest- Guest
Nemoguće pa tek su počeli sa strukturalnim reformama zamjene stanovništva, pa šta će pok. Friedman reći???epikur37 wrote:Dolazak le pen značit će početak velikog pospremanja u Europi.asilovski wrote:Ne Bog nego neodoljivi zov slobodnog tržišta koji je oslobodio bedeme u Libiji da usvoji svoju novu djecu...deda wrote:Bog vam šalje svoju djecu da vas obogati. Nemojte biti srca kamena.
Kermit-
2014-04-17
epikur37 wrote:Dolazak le pen značit će početak velikog pospremanja u Europi.asilovski wrote:Ne Bog nego neodoljivi zov slobodnog tržišta koji je oslobodio bedeme u Libiji da usvoji svoju novu djecu...deda wrote:Bog vam šalje svoju djecu da vas obogati. Nemojte biti srca kamena.
Moja gatara kaže da nema spasa, nema promjene, ono što je započeto nastavit će se.
Guest- Guest
dobro ti je rekla gatara..preludij se dogodio kad su vam Khozoepi presetali preko granica,a vi nis..
Guest- Guest
Osjećao sam ja još u početku da će sve ovo završiti ovako.
Ipak, ja sam godinama sa žarom pljeskao i veselio se s svim sranjima. Što je bilo više govana, ja sam se više radovao.
Možda mi je mi je bilo lijepo vjerovati da bi i netko poput mene, koji i ne zna napraviti ništa pametno, mogao uspjeti u takvom svijetu.
Ipak, ja sam godinama sa žarom pljeskao i veselio se s svim sranjima. Što je bilo više govana, ja sam se više radovao.
Možda mi je mi je bilo lijepo vjerovati da bi i netko poput mene, koji i ne zna napraviti ništa pametno, mogao uspjeti u takvom svijetu.
crvenkasti-
2014-04-17
trebate se prestati baviti negativnim stvarima na koje ne možete utjecati i početi se baviti pozitivnim stvaralaštvom, od umjetnosti pa do tehnike
cilj masovne imigracije je da demoralizira i obeshrabri, ako to ne uspije lako se obraniti
ako uspije demoralizacija, nitko se ni neće opirati
cilj masovne imigracije je da demoralizira i obeshrabri, ako to ne uspije lako se obraniti
ako uspije demoralizacija, nitko se ni neće opirati
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bijelci su se naljutili
» Stanovništvo iznad 65 godina u Europi
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Oprah tvrdi da su bijelci privilegirani bez obzira na stanje uspjeha u drustvu
» Lijecnici izazvali bijes kod Afrikanaca:'Kurvini sinovi!Bijelci misle da su superiorniji'!
» Stanovništvo iznad 65 godina u Europi
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Oprah tvrdi da su bijelci privilegirani bez obzira na stanje uspjeha u drustvu
» Lijecnici izazvali bijes kod Afrikanaca:'Kurvini sinovi!Bijelci misle da su superiorniji'!
Page 1 of 2