Nevidljiva ruka u akciji: pivarski giganti istjeruju male pivare iz supemarketa
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nevidljiva ruka u akciji: pivarski giganti istjeruju male pivare iz supemarketa
majkomila, pa iako mi vino više paše, volim popit pivo, eo napokon se i u Osijeku otvara pivnica sa mini pivovarom, a do tada Velebitsko i npr. onaj Kozel češkibogomdani wrote:aj u qrc.. ..jednostavno nemam toleranciju na pivo..odnosno popijem par komada..prvi hajde drugo i mogu prijati,ali trece mi nabije kiselinu da onda pobljujem i prvo i drugo i trece..asilovski wrote:Majkomila šta si neki peder hahaha par komada tokom cijelog ljeta, pa desetak komada popijem za veče...bogomdani wrote:Pa..ja ne pijem..uvrh glave par komada ljeti,kad predje 38 stupnjeva...mislim par komada tijekom cijelog ljeta..no to ne znaci da ne znam sto je dobro pifo..
Evo ovdje ima jedan restoran koji osim ponude jela ima i svoju breveriju,i prave svoje pifo..odlicno je..tu katkad uz neko zesce meso popijem i koji dunklbir..
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: Nevidljiva ruka u akciji: pivarski giganti istjeruju male pivare iz supemarketa
hahaha a jbg-a svako ima svoje prioritete, baš sam bio 3 dana u NS bome jako jako dobar provod kafane, čarde i salašidzango wrote:Zato on jebe a ti piješ pivo sa drugarima.asilovski wrote:Majkomila šta si neki peder hahaha par komada tokom cijelog ljeta, pa desetak komada popijem za veče...bogomdani wrote:Pa..ja ne pijem..uvrh glave par komada ljeti,kad predje 38 stupnjeva...mislim par komada tijekom cijelog ljeta..no to ne znaci da ne znam sto je dobro pifo..
Evo ovdje ima jedan restoran koji osim ponude jela ima i svoju breveriju,i prave svoje pifo..odlicno je..tu katkad uz neko zesce meso popijem i koji dunklbir..
Kermit-
2014-04-17
Bit ce da je ovo...istina,ima u svabiji i dobrih,za masovna mjerila solidnih piva,tako da ce kod Svabija jos potrajati,a Polaki ionako,svejedno im je ..bitno da je Piwka..asilovski wrote:pa vidiš u ESadeu su se probili, možda zbog mode ili svijesti ili zbog činjenice da su Coors, Millera i njihova verzija Bud-a nešto najgore što sam kušao jako jako jako dugobogomdani wrote:no Atila,svejedno..dok primjer politiku pijenja piva odredjuju u Svabiji svabe kojima je masovnost ispijanja prije svega i Poljaci,koji ce posisati sve na cemu pise Piwo,dotle se standardnim kanalima nece uspiti probiti male breverije..
Guest- Guest
Bila i ona Hrvatica pa ostala bez Mercedesa.asilovski wrote:hahaha a jbg-a svako ima svoje prioritete, baš sam bio 3 dana u NS bome jako jako dobar provod kafane, čarde i salašidzango wrote:Zato on jebe a ti piješ pivo sa drugarima.asilovski wrote:Majkomila šta si neki peder hahaha par komada tokom cijelog ljeta, pa desetak komada popijem za veče...bogomdani wrote:Pa..ja ne pijem..uvrh glave par komada ljeti,kad predje 38 stupnjeva...mislim par komada tijekom cijelog ljeta..no to ne znaci da ne znam sto je dobro pifo..
od jednog piva su bolja samo dva piva
vili40-
2015-08-02
neki ugodniji hotel za prenociti i pohoditi grad?asilovski wrote:hahaha a jbg-a svako ima svoje prioritete, baš sam bio 3 dana u NS bome jako jako dobar provod kafane, čarde i salašidzango wrote:Zato on jebe a ti piješ pivo sa drugarima.asilovski wrote:Majkomila šta si neki peder hahaha par komada tokom cijelog ljeta, pa desetak komada popijem za veče...bogomdani wrote:Pa..ja ne pijem..uvrh glave par komada ljeti,kad predje 38 stupnjeva...mislim par komada tijekom cijelog ljeta..no to ne znaci da ne znam sto je dobro pifo..
Guest- Guest
Švabe imaju pun kurac malih i velikih, mal je porez na pivo, jeftino je i jako se puno pije, a ima odličnih masovniji npr. franziskaner, berliner kindl, schneider, paulaner i meni najbolji Augustiner sa nikad prežaljenom bocombogomdani wrote:Bit ce da je ovo...istina,ima u svabiji i dobrih,za masovna mjerila solidnih piva,tako da ce kod Svabija jos potrajati,a Polaki ionako,svejedno im je ..bitno da je Piwka..asilovski wrote:pa vidiš u ESadeu su se probili, možda zbog mode ili svijesti ili zbog činjenice da su Coors, Millera i njihova verzija Bud-a nešto najgore što sam kušao jako jako jako dugobogomdani wrote:no Atila,svejedno..dok primjer politiku pijenja piva odredjuju u Svabiji svabe kojima je masovnost ispijanja prije svega i Poljaci,koji ce posisati sve na cemu pise Piwo,dotle se standardnim kanalima nece uspiti probiti male breverije..
Kermit-
2014-04-17
Jebeš udoban hotel. Gde ti je mladostbogomdani wrote:neki ugodniji hotel za prenociti i pohoditi grad?asilovski wrote:hahaha a jbg-a svako ima svoje prioritete, baš sam bio 3 dana u NS bome jako jako dobar provod kafane, čarde i salašidzango wrote:Zato on jebe a ti piješ pivo sa drugarima.asilovski wrote:Majkomila šta si neki peder hahaha par komada tokom cijelog ljeta, pa desetak komada popijem za veče...bogomdani wrote:Pa..ja ne pijem..uvrh glave par komada ljeti,kad predje 38 stupnjeva...mislim par komada tijekom cijelog ljeta..no to ne znaci da ne znam sto je dobro pifo..
Fontana u N. Pašića jako ugodno prenoćište sa aprtmanimabogomdani wrote:neki ugodniji hotel za prenociti i pohoditi grad?asilovski wrote:hahaha a jbg-a svako ima svoje prioritete, baš sam bio 3 dana u NS bome jako jako dobar provod kafane, čarde i salašidzango wrote:Zato on jebe a ti piješ pivo sa drugarima.asilovski wrote:Majkomila šta si neki peder hahaha par komada tokom cijelog ljeta, pa desetak komada popijem za veče...bogomdani wrote:Pa..ja ne pijem..uvrh glave par komada ljeti,kad predje 38 stupnjeva...mislim par komada tijekom cijelog ljeta..no to ne znaci da ne znam sto je dobro pifo..
Kermit-
2014-04-17
Transić vjerojatno ovo tipka u suknjici i štiklicama hahahdzango wrote:Jebeš udoban hotel. Gde ti je mladostbogomdani wrote:neki ugodniji hotel za prenociti i pohoditi grad?asilovski wrote:hahaha a jbg-a svako ima svoje prioritete, baš sam bio 3 dana u NS bome jako jako dobar provod kafane, čarde i salašidzango wrote:Zato on jebe a ti piješ pivo sa drugarima.asilovski wrote:Majkomila šta si neki peder hahaha par komada tokom cijelog ljeta, pa desetak komada popijem za veče...bogomdani wrote:Pa..ja ne pijem..uvrh glave par komada ljeti,kad predje 38 stupnjeva...mislim par komada tijekom cijelog ljeta..no to ne znaci da ne znam sto je dobro pifo..
Kermit-
2014-04-17
Ja bi ovo. Sad su sve neke pederske flaše i svako pivo ima svoju. Ne možeš da mešaš.asilovski wrote:Švabe imaju pun kurac malih i velikih, mal je porez na pivo, jeftino je i jako se puno pije, a ima odličnih masovniji npr. franziskaner, berliner kindl, schneider, paulaner i meni najbolji Augustiner sa nikad prežaljenom bocombogomdani wrote:Bit ce da je ovo...istina,ima u svabiji i dobrih,za masovna mjerila solidnih piva,tako da ce kod Svabija jos potrajati,a Polaki ionako,svejedno im je ..bitno da je Piwka..asilovski wrote:pa vidiš u ESadeu su se probili, možda zbog mode ili svijesti ili zbog činjenice da su Coors, Millera i njihova verzija Bud-a nešto najgore što sam kušao jako jako jako dugobogomdani wrote:no Atila,svejedno..dok primjer politiku pijenja piva odredjuju u Svabiji svabe kojima je masovnost ispijanja prije svega i Poljaci,koji ce posisati sve na cemu pise Piwo,dotle se standardnim kanalima nece uspiti probiti male breverije..
...nes mi u zadnje vrijem paše mir i udobnost...nisam vise za kampiranje..dzango wrote:Jebeš udoban hotel. Gde ti je mladostbogomdani wrote:neki ugodniji hotel za prenociti i pohoditi grad?asilovski wrote:hahaha a jbg-a svako ima svoje prioritete, baš sam bio 3 dana u NS bome jako jako dobar provod kafane, čarde i salašidzango wrote:Zato on jebe a ti piješ pivo sa drugarima.asilovski wrote:Majkomila šta si neki peder hahaha par komada tokom cijelog ljeta, pa desetak komada popijem za veče...bogomdani wrote:Pa..ja ne pijem..uvrh glave par komada ljeti,kad predje 38 stupnjeva...mislim par komada tijekom cijelog ljeta..no to ne znaci da ne znam sto je dobro pifo..
Guest- Guest
Stari se. Nekada je bio dovoljan i šator na zemlji i lumperajka po ostrvima celu noć.bogomdani wrote:...nes mi u zadnje vrijem paše mir i udobnost...nisam vise za kampiranje..dzango wrote:Jebeš udoban hotel. Gde ti je mladostbogomdani wrote:neki ugodniji hotel za prenociti i pohoditi grad?asilovski wrote:hahaha a jbg-a svako ima svoje prioritete, baš sam bio 3 dana u NS bome jako jako dobar provod kafane, čarde i salašidzango wrote:Zato on jebe a ti piješ pivo sa drugarima.asilovski wrote:Majkomila šta si neki peder hahaha par komada tokom cijelog ljeta, pa desetak komada popijem za veče...bogomdani wrote:Pa..ja ne pijem..uvrh glave par komada ljeti,kad predje 38 stupnjeva...mislim par komada tijekom cijelog ljeta..no to ne znaci da ne znam sto je dobro pifo..
Ne volim svijetla piva..samo dunkl..dzango wrote:Ja bi ovo. Sad su sve neke pederske flaše i svako pivo ima svoju. Ne možeš da mešaš.asilovski wrote:Švabe imaju pun kurac malih i velikih, mal je porez na pivo, jeftino je i jako se puno pije, a ima odličnih masovniji npr. franziskaner, berliner kindl, schneider, paulaner i meni najbolji Augustiner sa nikad prežaljenom bocombogomdani wrote:Bit ce da je ovo...istina,ima u svabiji i dobrih,za masovna mjerila solidnih piva,tako da ce kod Svabija jos potrajati,a Polaki ionako,svejedno im je ..bitno da je Piwka..asilovski wrote:pa vidiš u ESadeu su se probili, možda zbog mode ili svijesti ili zbog činjenice da su Coors, Millera i njihova verzija Bud-a nešto najgore što sam kušao jako jako jako dugobogomdani wrote:no Atila,svejedno..dok primjer politiku pijenja piva odredjuju u Svabiji svabe kojima je masovnost ispijanja prije svega i Poljaci,koji ce posisati sve na cemu pise Piwo,dotle se standardnim kanalima nece uspiti probiti male breverije..
Guest- Guest
E da...nekada se upadalo sa curinog balkona dupetom na zbun ruza... i opet se pokusavalo sve dok se nije uspjelo..dzango wrote:Stari se. Nekada je bio dovoljan i šator na zemlji i lumperajka po ostrvima celu noć.bogomdani wrote:...nes mi u zadnje vrijem paše mir i udobnost...nisam vise za kampiranje..dzango wrote:Jebeš udoban hotel. Gde ti je mladostbogomdani wrote:neki ugodniji hotel za prenociti i pohoditi grad?asilovski wrote:hahaha a jbg-a svako ima svoje prioritete, baš sam bio 3 dana u NS bome jako jako dobar provod kafane, čarde i salašidzango wrote:Zato on jebe a ti piješ pivo sa drugarima.asilovski wrote:Majkomila šta si neki peder hahaha par komada tokom cijelog ljeta, pa desetak komada popijem za veče...bogomdani wrote:Pa..ja ne pijem..uvrh glave par komada ljeti,kad predje 38 stupnjeva...mislim par komada tijekom cijelog ljeta..no to ne znaci da ne znam sto je dobro pifo..
tudej.,.udobna siba sa francuskim krevetom,klopa u gradu,i ako se sto pokupi od zenskinje..nece ti danas zensko u sator..
Guest- Guest
hahaha to je i trik Augistinera, osim toga nema niti jednu reklamu a prodaja je sve veća...dzango wrote:Ja bi ovo. Sad su sve neke pederske flaše i svako pivo ima svoju. Ne možeš da mešaš.asilovski wrote:Švabe imaju pun kurac malih i velikih, mal je porez na pivo, jeftino je i jako se puno pije, a ima odličnih masovniji npr. franziskaner, berliner kindl, schneider, paulaner i meni najbolji Augustiner sa nikad prežaljenom bocombogomdani wrote:Bit ce da je ovo...istina,ima u svabiji i dobrih,za masovna mjerila solidnih piva,tako da ce kod Svabija jos potrajati,a Polaki ionako,svejedno im je ..bitno da je Piwka..asilovski wrote:pa vidiš u ESadeu su se probili, možda zbog mode ili svijesti ili zbog činjenice da su Coors, Millera i njihova verzija Bud-a nešto najgore što sam kušao jako jako jako dugobogomdani wrote:no Atila,svejedno..dok primjer politiku pijenja piva odredjuju u Svabiji svabe kojima je masovnost ispijanja prije svega i Poljaci,koji ce posisati sve na cemu pise Piwo,dotle se standardnim kanalima nece uspiti probiti male breverije..
Kermit-
2014-04-17
Nekada smo se pijani u 3 ujutru kupali u jezeru na Adi. I ona i ja.bogomdani wrote:E da...nekada se upadalo sa curinog balkona dupetom na zbun ruza... i opet se pokusavalo sve dok se nije uspjelo..dzango wrote:Stari se. Nekada je bio dovoljan i šator na zemlji i lumperajka po ostrvima celu noć.bogomdani wrote:...nes mi u zadnje vrijem paše mir i udobnost...nisam vise za kampiranje..dzango wrote:Jebeš udoban hotel. Gde ti je mladostbogomdani wrote:neki ugodniji hotel za prenociti i pohoditi grad?asilovski wrote:hahaha a jbg-a svako ima svoje prioritete, baš sam bio 3 dana u NS bome jako jako dobar provod kafane, čarde i salašidzango wrote:Zato on jebe a ti piješ pivo sa drugarima.asilovski wrote:Majkomila šta si neki peder hahaha par komada tokom cijelog ljeta, pa desetak komada popijem za veče...bogomdani wrote:Pa..ja ne pijem..uvrh glave par komada ljeti,kad predje 38 stupnjeva...mislim par komada tijekom cijelog ljeta..no to ne znaci da ne znam sto je dobro pifo..
tudej.,.udobna siba sa francuskim krevetom,klopa u gradu,i ako se sto pokupi od zenskinje..nece ti danas zensko u sator..
Istu foru ima i Zaječarsko. A kažu da je sad najbolje domaće pivo.asilovski wrote:hahaha to je i trik Augistinera, osim toga nema niti jednu reklamu a prodaja je sve veća...dzango wrote:Ja bi ovo. Sad su sve neke pederske flaše i svako pivo ima svoju. Ne možeš da mešaš.asilovski wrote:Švabe imaju pun kurac malih i velikih, mal je porez na pivo, jeftino je i jako se puno pije, a ima odličnih masovniji npr. franziskaner, berliner kindl, schneider, paulaner i meni najbolji Augustiner sa nikad prežaljenom bocombogomdani wrote:Bit ce da je ovo...istina,ima u svabiji i dobrih,za masovna mjerila solidnih piva,tako da ce kod Svabija jos potrajati,a Polaki ionako,svejedno im je ..bitno da je Piwka..asilovski wrote:pa vidiš u ESadeu su se probili, možda zbog mode ili svijesti ili zbog činjenice da su Coors, Millera i njihova verzija Bud-a nešto najgore što sam kušao jako jako jako dugobogomdani wrote:no Atila,svejedno..dok primjer politiku pijenja piva odredjuju u Svabiji svabe kojima je masovnost ispijanja prije svega i Poljaci,koji ce posisati sve na cemu pise Piwo,dotle se standardnim kanalima nece uspiti probiti male breverije..
najbolje mi je bilo kad sam nekada petkom subotom i nedjeljom dvaput tijekom dana okinuo curu,pa dancao u disku navecer 4 sata,pa poslije jos jednom,da utvrdim gradivo opalio curu i otpratio je kuci..ujutro kao nof..tudej...malo teze ide...dzango wrote:Nekada smo se pijani u 3 ujutru kupali u jezeru na Adi. I ona i ja.bogomdani wrote:E da...nekada se upadalo sa curinog balkona dupetom na zbun ruza... i opet se pokusavalo sve dok se nije uspjelo..dzango wrote:Stari se. Nekada je bio dovoljan i šator na zemlji i lumperajka po ostrvima celu noć.bogomdani wrote:...nes mi u zadnje vrijem paše mir i udobnost...nisam vise za kampiranje..dzango wrote:Jebeš udoban hotel. Gde ti je mladostbogomdani wrote:neki ugodniji hotel za prenociti i pohoditi grad?asilovski wrote:hahaha a jbg-a svako ima svoje prioritete, baš sam bio 3 dana u NS bome jako jako dobar provod kafane, čarde i salašidzango wrote:Zato on jebe a ti piješ pivo sa drugarima.asilovski wrote:Majkomila šta si neki peder hahaha par komada tokom cijelog ljeta, pa desetak komada popijem za veče...bogomdani wrote:Pa..ja ne pijem..uvrh glave par komada ljeti,kad predje 38 stupnjeva...mislim par komada tijekom cijelog ljeta..no to ne znaci da ne znam sto je dobro pifo..
Guest- Guest
nego atila,meni nije jasno kako se od Jeggera mos napiti kao prasac??..Jebote,pa to je gorko slatko,ima da dushu izbljujes i da je zubima drzis za stopalo da ne pobjegne sto dalje od tebe..
Guest- Guest
asilovski wrote:Zašto komentirate nešto prije čitanja članka? Piše da se mali pivari sve više traže i prodaju, međutim 2 najveća giganta Coors (nevjerojatno ogavno pivo) i ovaj belgijski InBev (ništa bolje do ogavnog) pokušavaju izlobirati da pivari ne smiju izravno prodavati svoja piva u lance i trgovine, već samo preko posrednika, osim toga ako ne pijete pivo onda ne shvaćate...marcellus wrote:bogomdani wrote:Pa nije bas da istjeruju,nego velike trgovine zele masovno snabdijevanj i istovjetnu ponudu..aj ti primjer snabdij kao mala pivara,cijeli Aldijev ili Kajuflandov lanac..nece ici..uz to ,cijenama mali proizvodjaci ne mogu konkurirati velikim pivarama..
Evi vej,sve ide u tom smjeru,okrupnjavanju..
jasno, ti ne možeš plasirati u veliki trgovački lanac ništa što ne možeš proizvesti u xy milijuna komada, pa todorić je imao problema s plasmanom jane u kmart u americi jer jednostavno nije mogao osigurati količine
pijem pivo, jasno, ono zdravoseljačko uglavnom
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Francuzi istjeruju đavola iz neoliberalnog kapitalizma
» Nemačka tone sve dublje: "Strmoglavi pad, giganti počinju da beže"
» nevidljiva ruka na liniji tripoli-siracuza
» Državna ruka dominira
» Nevidljiva ruka Kremlja
» Nemačka tone sve dublje: "Strmoglavi pad, giganti počinju da beže"
» nevidljiva ruka na liniji tripoli-siracuza