Mongolac BEŽI iz VojvoĐanskog sela: Idem zbog REČI koje ste uputili mojoj ćerki!
Page 1 of 1
Mongolac BEŽI iz VojvoĐanskog sela: Idem zbog REČI koje ste uputili mojoj ćerki!
https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1431002/mongolac-napustio-selo-belo-blato.html?utm_source=kurir&utm_medium=widget&utm_campaign=Kurir_saobracaj
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Mongolac BEŽI iz VojvoĐanskog sela: Idem zbog REČI koje ste uputili mojoj ćerki!
Da smo stoka, stoka smo!
2014-08-25
Re: Mongolac BEŽI iz VojvoĐanskog sela: Idem zbog REČI koje ste uputili mojoj ćerki!
Samo da ne dođe u Hrvatsku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A šta oćekuješ od takvih sredina koje su vilajet ? Nije to grad il tako nešto. To je selo Bogu iza nogu itd.Serbinho-3 wrote:Da smo stoka, stoka smo!
2014-04-11
RayMabus wrote:A šta oćekuješ od takvih sredina koje su vilajet ? Nije to grad il tako nešto. To je selo Bogu iza nogu itd.Serbinho-3 wrote:Da smo stoka, stoka smo!
Sistem ne funkcionise.
Suspendujes ekipu iz Skole na neki period, decu udaljis kuci
na neki period, vanredno ucenje i tako, dok se ne opamete.
Nema tu Cile Mile...
Ljudi su generalno stoka, ne mislim pritom na zivotinje, ali
ako sistem funkcionise, stoka se barem da doterati u red.
Koja je svrha skola, bulizam ili kako se kod nas zove...
Vredjanje Kineza od strane neke stoke zatucane i primitivne.
Kinezi su dosta sujetni.
2014-08-25
Pirate likes this post
https://www.espreso.co.rs/vesti/drustvo/719321/mongolac-napusta-banatsko-selo-dragi-stanovnici-belog-blata-idem-zbog-reci-koje-ste-uputili-mojoj-cerki/komentari
2014-08-25
A pa šta ću mu ja tu ? Nije sam mu ja kriv šta ima kose oči.
Ma tko će se s tim bavit , to je tamo zatucano jer to su vilajeti i nema tu pomoći. To su takve sredino i to jednostavno tako. Ne možeš to prominit bar ne priko noći.
Okani se ćorava posla. Nek ide u grad. Tamo nisu toliko zatucani.
Ma tko će se s tim bavit , to je tamo zatucano jer to su vilajeti i nema tu pomoći. To su takve sredino i to jednostavno tako. Ne možeš to prominit bar ne priko noći.
Okani se ćorava posla. Nek ide u grad. Tamo nisu toliko zatucani.
2014-04-11
Srbi rasisti...ma daaaj, pa nemoguce
I koju ce pizdu materinu on u toj selendri
I koju ce pizdu materinu on u toj selendri
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kakvi kreteni, a poslije ce da kukaju kako svi bjeze, nitko nece da zivi na selu i te price.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Ko u vesternima..stranci u nasem gradu...sa os ba?..popij nesto u prolazu prema dalje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
zar je to loševuksadinare wrote:Ko u vesternima..stranci u nasem gradu...sa os ba?..popij nesto u prolazu prema dalje
2014-04-16
Similar topics
» Bezi lisac bezi audi bu ti pobegel..
» ALBANKA ZBOG DARKA IZ SELA KOD ALEKSINCA PROMENILA VERU i rodila mu decu
» Zbog odluke Junkera, Hrvatska, moglo bi se reći, drži "za jaja" ceo Balkan :D
» Evo tko je atraktivna Petra zbog koje su gledatelji napali Stankovića
» Bill Cosby tuži sedam žena koje je silovao zbog klevete
» ALBANKA ZBOG DARKA IZ SELA KOD ALEKSINCA PROMENILA VERU i rodila mu decu
» Zbog odluke Junkera, Hrvatska, moglo bi se reći, drži "za jaja" ceo Balkan :D
» Evo tko je atraktivna Petra zbog koje su gledatelji napali Stankovića
» Bill Cosby tuži sedam žena koje je silovao zbog klevete
Page 1 of 1