ISIS na ulazu u Tripoli, Europa u opasnosti: "Imamo neprijatelja kojega moramo satrati"
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
ISIS na ulazu u Tripoli, Europa u opasnosti: "Imamo neprijatelja kojega moramo satrati"
VELIKA BRITANIJA priprema veliku vojnu intervenciju u Libiji zbog straha da bi militanti ISIS-a svoje novo uporište na obali Sredozemnog mora mogli koristiti za terorističke napade na Stari kontinent, piše Telegraph.
Dužnosnici Velike Britanije vrlo su zabrinuti zbog brzog uspona Islamske države i drugih ekstremističkih skupina u Libiji te stoga razmatraju planove za intervenciju kojom bi otklonili tu opasnost. Izvor iz britanske vlade kaže da sve ide u smjeru sačinjavanja plana prema kojemu bi Ujedinjeno Kraljevstvo dalo vojnu podršku svojim europskim saveznicima ne bi li porazili ISIS u Libiji.
Francuski premijer Manuel Valls jučer je otvoreno pozvao na rat protiv islamističkih ekstremista na području sjevera Afrike.
"Mi smo u ratu, imamo neprijatelja kojega moramo satrati u Siriji, Iraku, a uskoro i u Libiji", rekao je Valls.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/isis-na-ulazu-u-tripoli-europa-u-opasnosti-imamo-neprijatelja-kojega-moramo-satrati/861923.aspx
Dužnosnici Velike Britanije vrlo su zabrinuti zbog brzog uspona Islamske države i drugih ekstremističkih skupina u Libiji te stoga razmatraju planove za intervenciju kojom bi otklonili tu opasnost. Izvor iz britanske vlade kaže da sve ide u smjeru sačinjavanja plana prema kojemu bi Ujedinjeno Kraljevstvo dalo vojnu podršku svojim europskim saveznicima ne bi li porazili ISIS u Libiji.
Francuski premijer Manuel Valls jučer je otvoreno pozvao na rat protiv islamističkih ekstremista na području sjevera Afrike.
"Mi smo u ratu, imamo neprijatelja kojega moramo satrati u Siriji, Iraku, a uskoro i u Libiji", rekao je Valls.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/isis-na-ulazu-u-tripoli-europa-u-opasnosti-imamo-neprijatelja-kojega-moramo-satrati/861923.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: ISIS na ulazu u Tripoli, Europa u opasnosti: "Imamo neprijatelja kojega moramo satrati"
Redak 28
Tobruk will fear the barbarian fleet for a time,
then much later the Western fleet.
Cattle, people, possessions, all will be quite lost.
What a deadly combat in Taurus and Libra.
http://www.nostradamus.org/q_en_c1.php#q1
Tobruk will fear the barbarian fleet for a time,
then much later the Western fleet.
Cattle, people, possessions, all will be quite lost.
What a deadly combat in Taurus and Libra.
http://www.nostradamus.org/q_en_c1.php#q1
2014-04-11
Re: ISIS na ulazu u Tripoli, Europa u opasnosti: "Imamo neprijatelja kojega moramo satrati"
Novi video koji je objavila Islamska država pokazuje njihovu posljednju bitku protiv Zapada, koja uključuje džihadiste koji napreduje prema rimskom Koloseumu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-jezivi-video-isis-prikazao-apokalipticnu-posljednju-bitku-koja-ce-kulminirati-u-rimu/861906.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-jezivi-video-isis-prikazao-apokalipticnu-posljednju-bitku-koja-ce-kulminirati-u-rimu/861906.aspx
2014-04-11
Jucer se neki Khozoepi arapski razbacali u grackom busu...svi sute kao pizde..galame oni,bahate se...bogumdani stao pred njih i drito u oci vrazje ih gledi...a kako se utisase i ne znaju kud bi pogledom pobjegli..
Guest- Guest
Satrati? majkomila a Index bio prvi za kanibale i umjerene sjeciglave
Kermit-
2014-04-17
ovi germanijski manageri u auto industriji zabrinjavaju svojim neformalnim ponašanjem.... em se spustili na nivo ispod svakog nivoa (gracki bus), em nepromišljenim dovođenjem u opasnost izravno ugrožavaju ulaganje u visoko obrazovanje rukovodnog kadra.... cccc...
2015-08-08
Oni nisu znali..svasta i ti...asilovski wrote:Satrati? majkomila a Index bio prvi za kanibale i umjerene sjeciglave
Guest- Guest
Ljudi pričali vic i zajebavali se kad ono naidje Židov s ludjačkim pogledom! Šta drugo da rade nego da se ušute?bogomdani wrote:Jucer se neki Khozoepi arapski razbacali u grackom busu...svi sute kao pizde..galame oni,bahate se...bogumdani stao pred njih i drito u oci vrazje ih gledi...a kako se utisase i ne znaju kud bi pogledom pobjegli..
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
nego..185 cenata,87 kila zive vage,sa istina prilicno ludjackim pogledom,no..ima da razbaca tu dvojicu trojicu samo tako..marcus-t wrote:Ljudi pričali vic i zajebavali se kad ono naidje Židov s ludjačkim pogledom! Šta drugo da rade nego da se ušute?bogomdani wrote:Jucer se neki Khozoepi arapski razbacali u grackom busu...svi sute kao pizde..galame oni,bahate se...bogumdani stao pred njih i drito u oci vrazje ih gledi...a kako se utisase i ne znaju kud bi pogledom pobjegli..
Guest- Guest
Ja mislim da su oni i dupe priljubili uz stakla busa kad su tebe vidili. To najprije.bogomdani wrote:nego..185 cenata,87 kila zive vage,sa istina prilicno ludjackim pogledom,no..ima da razbaca tu dvojicu trojicu samo tako..marcus-t wrote:Ljudi pričali vic i zajebavali se kad ono naidje Židov s ludjačkim pogledom! Šta drugo da rade nego da se ušute?bogomdani wrote:Jucer se neki Khozoepi arapski razbacali u grackom busu...svi sute kao pizde..galame oni,bahate se...bogumdani stao pred njih i drito u oci vrazje ih gledi...a kako se utisase i ne znaju kud bi pogledom pobjegli..
2015-10-07
Zapadno smeće zapali požar a kad uhvati i njih, ajme ...pomagaj :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sjedili su..a znas ono kad fiksiras nekog lajavog cuku,pravog,a ona onako glavom,lijevo i desno,ne zna gdje bi pogledao..nisam ja kao ti da bjezi 10torica,ali sam svejedno impresivan..marcus-t wrote:Ja mislim da su oni i dupe priljubili uz stakla busa kad su tebe vidili. To najprije.bogomdani wrote:nego..185 cenata,87 kila zive vage,sa istina prilicno ludjackim pogledom,no..ima da razbaca tu dvojicu trojicu samo tako..marcus-t wrote:Ljudi pričali vic i zajebavali se kad ono naidje Židov s ludjačkim pogledom! Šta drugo da rade nego da se ušute?bogomdani wrote:Jucer se neki Khozoepi arapski razbacali u grackom busu...svi sute kao pizde..galame oni,bahate se...bogumdani stao pred njih i drito u oci vrazje ih gledi...a kako se utisase i ne znaju kud bi pogledom pobjegli..
Guest- Guest
Ja ti kažem da su se oni prepali za svoju nevinost kad su te ugledali. Mora da ti na čelu piše da več 5 godina nisi ništa jebo.bogomdani wrote:sjedili su..a znas ono kad fiksiras nekog lajavog cuku,pravog,a ona onako glavom,lijevo i desno,ne zna gdje bi pogledao..nisam ja kao ti da bjezi 10torica,ali sam svejedno impresivan..marcus-t wrote:Ja mislim da su oni i dupe priljubili uz stakla busa kad su tebe vidili. To najprije.bogomdani wrote:nego..185 cenata,87 kila zive vage,sa istina prilicno ludjackim pogledom,no..ima da razbaca tu dvojicu trojicu samo tako..marcus-t wrote:Ljudi pričali vic i zajebavali se kad ono naidje Židov s ludjačkim pogledom! Šta drugo da rade nego da se ušute?bogomdani wrote:Jucer se neki Khozoepi arapski razbacali u grackom busu...svi sute kao pizde..galame oni,bahate se...bogumdani stao pred njih i drito u oci vrazje ih gledi...a kako se utisase i ne znaju kud bi pogledom pobjegli..
2015-10-07
E Marcus,Rujka je preselila meni..otada bas i nema Zenki na forumu da se klanjaju Bogumdanom..no zekzualne potrebe kao i one gastronomske su mi sad u potpunosti zadovoljene...kas ti zensku Privesti?marcus-t wrote:Ja ti kažem da su se oni prepali za svoju nevinost kad su te ugledali. Mora da ti na čelu piše da več 5 godina nisi ništa jebo.bogomdani wrote:sjedili su..a znas ono kad fiksiras nekog lajavog cuku,pravog,a ona onako glavom,lijevo i desno,ne zna gdje bi pogledao..nisam ja kao ti da bjezi 10torica,ali sam svejedno impresivan..marcus-t wrote:Ja mislim da su oni i dupe priljubili uz stakla busa kad su tebe vidili. To najprije.bogomdani wrote:nego..185 cenata,87 kila zive vage,sa istina prilicno ludjackim pogledom,no..ima da razbaca tu dvojicu trojicu samo tako..marcus-t wrote:Ljudi pričali vic i zajebavali se kad ono naidje Židov s ludjačkim pogledom! Šta drugo da rade nego da se ušute?bogomdani wrote:Jucer se neki Khozoepi arapski razbacali u grackom busu...svi sute kao pizde..galame oni,bahate se...bogumdani stao pred njih i drito u oci vrazje ih gledi...a kako se utisase i ne znaju kud bi pogledom pobjegli..
Guest- Guest
Šta Libija pa kuća Saud preko medresa i đamija širi zarazu, a EU tapše i sekundira hahah ovdje će biti rata samo tako...
Kermit-
2014-04-17
tesko..prije ce se kastrati europski prilagoditi novim uvjetima i zakonima..ali ako ipak izbije,bit ce jako brutalnoasilovski wrote:Šta Libija pa kuća Saud preko medresa i đamija širi zarazu, a EU tapše i sekundira hahah ovdje će biti rata samo tako...
Guest- Guest
I to što kažeš, a cijeli članak u britanskom Timesu kako su saudijske vehabije prirodni saveznik Evrope hahaha, eo i prilog na HTV-u sve super u Saudijskoj vehabiji još samo da pojedu parsto zatvorenika i odrežu ženskadiji glavu na parkiralištu supermarketa ono Radmnanovzija dobila depešu samo pozitivo o Saudijskoj dahijibogomdani wrote:tesko..prije ce se kastrati europski prilagoditi novim uvjetima i zakonima..ali ako ipak izbije,bit ce jako brutalnoasilovski wrote:Šta Libija pa kuća Saud preko medresa i đamija širi zarazu, a EU tapše i sekundira hahah ovdje će biti rata samo tako...
Kermit-
2014-04-17
Bjezmo u Svecku
2014-04-19
Mei je najjezovitije sto su svabe kao iznenadjeni,kad im pricam sto im se realno dogadja..vidis,oni u pravilu ne saraju toliko forumima,netom,sa VIP tematikom..ufurani su u biznis i zaradjivanje,prezivljavanje,rasprave troskova zivota,lik kad sam spomenuo da bi trebao naci curu,razveze pricu o ne-isplativosti braka i djece,a jos curi nije umocio,raspravlja kako bi se neki proces u proizvodnji ili transportu mogao bolje izvesti i ustediti koji ojro i tako..asilovski wrote:I to što kažeš, a cijeli članak u britanskom Timesu kako su saudijske vehabije prirodni saveznik Evrope hahaha, eo i prilog na HTV-u sve super u Saudijskoj vehabiji još samo da pojedu parsto zatvorenika i odrežu ženskadiji glavu na parkiralištu supermarketa ono Radmnanovzija dobila depešu samo pozitivo o Saudijskoj dahijibogomdani wrote:tesko..prije ce se kastrati europski prilagoditi novim uvjetima i zakonima..ali ako ipak izbije,bit ce jako brutalnoasilovski wrote:Šta Libija pa kuća Saud preko medresa i đamija širi zarazu, a EU tapše i sekundira hahah ovdje će biti rata samo tako...
Neki dan obilazim outsorcing partnera,gdje nam sklapaju maske,i slucajno u jednoj bajti za odmor vidim mikrovalku,na kojoj pise:
NE STAVLJATI SVINJSKO MESO U MIKROVALNU-HVALA..
cijela jedna smjena,svi Khozoepi,os Turci,os Tunezani...ono,cirkus..
Guest- Guest
Ma to su bili Židovi, ni oni ne jedu svinjetinu. A jebo te, pa kad razmisliš, i Židovi i Arapi obrezani, i ni jedni ni drugi ne jedu svinjetinu....hm...bogomdani wrote:Mei je najjezovitije sto su svabe kao iznenadjeni,kad im pricam sto im se realno dogadja..vidis,oni u pravilu ne saraju toliko forumima,netom,sa VIP tematikom..ufurani su u biznis i zaradjivanje,prezivljavanje,rasprave troskova zivota,lik kad sam spomenuo da bi trebao naci curu,razveze pricu o ne-isplativosti braka i djece,a jos curi nije umocio,raspravlja kako bi se neki proces u proizvodnji ili transportu mogao bolje izvesti i ustediti koji ojro i tako..asilovski wrote:I to što kažeš, a cijeli članak u britanskom Timesu kako su saudijske vehabije prirodni saveznik Evrope hahaha, eo i prilog na HTV-u sve super u Saudijskoj vehabiji još samo da pojedu parsto zatvorenika i odrežu ženskadiji glavu na parkiralištu supermarketa ono Radmnanovzija dobila depešu samo pozitivo o Saudijskoj dahijibogomdani wrote:tesko..prije ce se kastrati europski prilagoditi novim uvjetima i zakonima..ali ako ipak izbije,bit ce jako brutalnoasilovski wrote:Šta Libija pa kuća Saud preko medresa i đamija širi zarazu, a EU tapše i sekundira hahah ovdje će biti rata samo tako...
Neki dan obilazim outsorcing partnera,gdje nam sklapaju maske,i slucajno u jednoj bajti za odmor vidim mikrovalku,na kojoj pise:
NE STAVLJATI SVINJSKO MESO U MIKROVALNU-HVALA..
cijela jedna smjena,svi Khozoepi,os Turci,os Tunezani...ono,cirkus..
2015-10-07
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Europa je u opasnosti (od europljana)
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» nevidljiva ruka na liniji tripoli-siracuza
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» nevidljiva ruka na liniji tripoli-siracuza
Page 1 of 3