Plenki opleo po SDP-u i MOST-u:'Sa njima nikad pa ni tada'
Page 1 of 1
Plenki opleo po SDP-u i MOST-u:'Sa njima nikad pa ni tada'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nemojte-nikada-ici-u-suradnju-s-mostom-to-je-nesto-najgore-sto-vam-se-moze-dogoditi-15047498
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki opleo po SDP-u i MOST-u:'Sa njima nikad pa ni tada'
Jedno je sigurno cin sdpovaca pruzajuci podrsku talijanskim europarlamentarcima da krse ilegalni granicu..cin je izdaje..i tako bi se to tretiralo u svakoj normalnoj drzavi..u izraelu bi nestali sa lica zemlje..no sdp je stranka poznata po pocanju u vlastita koljena
2015-09-08
MOST i je nakupina svega i svacega kako ih je detektirao bivsi mostovac i ljevicar vucetic iz zadra..malo bi desno malo lijevo..a najradije bi bili lokalci i oporba bez odgovornosti..
2015-09-08
Ide mu sutra veliki prosvjed u Zagrebu pa nek on kmeči i dalje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..ide kurac..nece biti vise od nekoliko tisuca..zvizdaljke,par govorancija i na kuhano vino i perece ...RayMabus wrote:Ide mu sutra veliki prosvjed u Zagrebu pa nek on kmeči i dalje.
2015-09-08
...mostovci su autisti
2015-09-08
A pa čuj , ljudi žele iskazati svoje nezadovoljstvo ovim antikorona mjerama di ima puno nelogičnosti i da se konačno ekonomija otvori jer ovako ne možeš više funkcionirat a posebno njegova ideja da bi on ovo drža.pod ključem sve do lita kako bi hotelijeri i apartmanaši imali turiste.vuksadinare wrote:..ide kurac..nece biti vise od nekoliko tisuca..zvizdaljke,par govorancija i na kuhano vino i perece ...RayMabus wrote:Ide mu sutra veliki prosvjed u Zagrebu pa nek on kmeči i dalje.
Aj ti moj kupi rusko cjepivo ili odjebi u skokovima. Neko će tebe čekat do šestog miseca jel ?
2014-04-11
Ovo vise za inat drzi..jer oni koji su prije par mjeseci vikali zatvori sad urlaju otvori....i da ujebe cacica i proglasi ga krivcem sto su takve mjere...drugo...kaj tebe jebe cjepivo kad si rekao da se neces cjepitiRayMabus wrote:A pa čuj, ljudi žele iskazati svoje nezadovoljstvo ovim antikorona mjerama ima puno nelogičnosti i da se konačno ekonomija otvori jer ovako ne možete više funkcionirati a posebno njegova ideja da bi on ovo držalo.pod ključem sve do lita kako bi hotelijeri i apartmani imali turiste .vuksadinare wrote:..ide kurac..nece biti vise od nekoliko tisuca..zvizdaljke,par govorancija i na kuhano vino i perece ...RayMabus wrote:Ide mu sutra veliki prosvjed u Zagrebu pa nek on kmeči i dalje.
Aj ti moj kupi rusko cjepivo ili odjebi u skokovima. Neko će tebe čekat do šestog miseca jel?
2015-09-08
Nisam rekao da se neću cijepiti.
Vučina tko će čekat ovo do šestog mjeseca ?
Prije nije bilo cjepiva pa sam bio protiv protesta a sad ga ima pa kupi ga jebo ti ja mater.
Prije nije bilo cjepiva pa sam bio protiv protesta a sad ga ima pa kupi ga jebo ti ja mater.
2014-04-11
reče anemični sociopata koji je sve koje iskoristi odbacio kao istrošenu krpu.vuksadinare wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nemojte-nikada-ici-u-suradnju-s-mostom-to-je-nesto-najgore-sto-vam-se-moze-dogoditi-15047498
uz pomoć idiota bože petrova i kaptola prevario je most kako bi se dočepao vlasti, a sada pljuje po njima, premda ovaj most nije ni blizu onome što je nekada bio.
anemičaru je proradio ego nakon što ga je raspudić srozao na nivo aleksandra vučića zbog prljavih političkih spinova oko banije i muljaže da hgk ostane hdz kasica prasica pa nastavlja u vučićevom stilu.
kako je malo potrebno da anemična zmija pokaže svoj zmijski jezik i svoju zmijsku narav.
vura ide tika-taka tika-taka.
čaušesku rules.
sitting_bull-
2015-09-28
RayMabus and darth_vader like this post
ti si skroz skrenuo,za sva sranja kojih ima bezbroj kriv ti je jadan sdp ili ostala oporba,pa jel ti uopće pratiš što se već godinama događa?Eto i za ovu plenkijovu ljubimicu je kriv sdp:vuksadinare wrote:Jedno je sigurno cin sdpovaca pruzajuci podrsku talijanskim europarlamentarcima da krse ilegalni granicu..cin je izdaje..i tako bi se to tretiralo u svakoj normalnoj drzavi..u izraelu bi nestali sa lica zemlje..no sdp je stranka poznata po pocanju u vlastita koljena
Nova šefica Podravke bit će Martina Dalić. Iz vlade je otišla zbog afere Borg
KAKO doznaje Index, nova predsjednica uprave Podravke bit će Martina Dalić, bivša potpredsjednica vlade koja je dala ostavku zbog afere Borg.
Indexu je to potvrdio izvor dobro upućen u zbivanja u Podravci.
Kao kandidati za novog čelnog čovjeka Podravke spominjali su se predsjednik parazitske HGK Luka Burilović, zatim čelni čovjek Cromarisa Goran Markulin, sadašnji član Uprave Podravke za financije Davor Doko te Martina Dalić.
Činjenica da se među kandidatima za novog šefa Podravke našla i Martina Dalić digla je poduzetnike na noge. Iz Udruge Glas poduzetnika su nedavno u razgovoru za Index podsjetili da je Dalić vladu napustila pod teretom velike afere.
"Kakva smo mi to država kada predsjednik vlade odrađuje intervjue za posao u tvrtki koja je u suvlasništvu države?! Kako je krenulo, dobro da i Josipa Rimac nije među kandidatima! O tome treba odlučivati Nadzorni odbor Podravke, a ne Kenwood Kenon, a odabir treba izvršiti na temelju stručnosti, a ne stranačke pripadnosti ili premijerovih preferencija", rekao je nedavno za Index suosnivač i izvršni direktor Glasa poduzetnika Dražen Oreščanin.
Dalić iz prve Plenkovićeve vlade otišla zbog Afere Hotmail
Priču o tajnoj skupini Borg je, podsjetimo, otkrio Index objavom mailova Martine Dalić, zbog čega je tadašnja potpredsjednica vlade u svibnju 2018. godine podnijela ostavku na mjesto potpredsjednice vlade i ministrice gospodarstva.> OBJAVLJUJEMO MAILOVE MARTINE DALIĆ Ovo je dokaz da je Kenwood Kenon znao baš sve o Agrokoru
Riječ je, podsjetimo, o razdoblju u kojem se Agrokor našao u problemima, a država se usvajanjem Lex Agrokora izravno umiješala u spašavanje posrnulog koncerna. No ispostavilo se, kako je tada otkrio Index, da su ključne stvari oko Agrokora bile tajno dogovarane između članova tzv. skupine Borg, odnosno između Dalić i njoj bliskih ljudi, što je bilo u suprotnosti s onim što su govorili kako Kenwood Kenon i ministri tako i novi ključni ljudi Agrokora.
Iz dokumentacije i mailova koje je 2018. objavio Index jasno je proizlazilo kako su Andrej Kenwood Kenon i Martina Dalić ne samo namjerno obmanjivali hrvatsku javnost govoreći neistine o stanju u Agrokoru nego su i kao premijer i potpredsjednica vlade iskoristili svoje položaje kako bi posebna skupina, birana od strane Dalić, mogla zaraditi na poslovima u Agrokoru nakon 10. travnja.
Dalić je sve negirala, no u svibnju 2018. podnijela je ostavku na svoje funkcije u vladi. Otad do danas rijetko se pojavljivala u javnosti, ali Kenwood Kenon je nije prestao hvaliti ni nakon što je dala ostavku.
vili40-
2015-08-02
Longi moga bi ti malo u vizitu kod rodbine u Zrenjanin i usput se pelcujes. :DRayMabus wrote:Nisam rekao da se neću cijepiti.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Kupio bi da ima sa cim..rusi traze debelu lovu ili ako nemas kompezaciju u iniRayMabus wrote:Nisam rekao da se neću cijepiti.
2015-09-08
kako sad odjednom nema s čim?vuksadinare wrote:Kupio bi da ima sa cim..rusi traze debelu lovu ili ako nemas kompezaciju u ini :):RayMabus wrote:Nisam rekao da se neću cijepiti.
zadužio nas je kreditima kao što nikada nismo bili zaduženi i sad nema love.
gdje je lova?
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Plenki nikad nije čuo za Šavorića
» BBB-ovci o filmu koji se snima o njima:'Taj film je plačen od mamića,on nikad nije bio pravi bbb-ovac'
» PUCAO SAM PO NJIMA DOK NISAM ISPALIO SVIH 100 METAKA! Ovaj čovek je ubio 13 SRBA, a sad je nikad gore ponizio i Hrvate!
» MOST nikad nije shvatio da Plenki i HDZ kod ljevicara puno bolje stoje nego oni..dokaz i ova kolumna
» Plenki se ulizivao desnici ali ga oni nikad nisu prihvatili kao svog.On je za njih pobjegulja,kazni anemicar iz '91,sin mame 'lekarke'
» BBB-ovci o filmu koji se snima o njima:'Taj film je plačen od mamića,on nikad nije bio pravi bbb-ovac'
» PUCAO SAM PO NJIMA DOK NISAM ISPALIO SVIH 100 METAKA! Ovaj čovek je ubio 13 SRBA, a sad je nikad gore ponizio i Hrvate!
» MOST nikad nije shvatio da Plenki i HDZ kod ljevicara puno bolje stoje nego oni..dokaz i ova kolumna
» Plenki se ulizivao desnici ali ga oni nikad nisu prihvatili kao svog.On je za njih pobjegulja,kazni anemicar iz '91,sin mame 'lekarke'
Page 1 of 1