Turska: Odluka Prištine suprotna međunarodnom pravu
Page 1 of 1
Turska: Odluka Prištine suprotna međunarodnom pravu
https://www.telegraf.rs/vesti/politika/3296607-turska-odluka-pristine-suprotna-medjunarodnom-pravu
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Turska: Odluka Prištine suprotna međunarodnom pravu
turska je nas favorit
tako je u interese rusije
ja glasam za grcku
ja glasam za grcku
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Re: Turska: Odluka Prištine suprotna međunarodnom pravu
Grčka je u vojnom savezu s Izraelom zbog turskih pretenzija na istočni Mediteran.pizzon wrote:turska je nas favorit
ja glasam za grcku
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Erdogan: Turska će povećati podršku međunarodnom priznanju Kosova
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ovaj put hrvatski glasači na izborima doista imaju i pravu lijevu i pravu liberalnu opciju
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ovaj put hrvatski glasači na izborima doista imaju i pravu lijevu i pravu liberalnu opciju
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
Page 1 of 1