tužna vijest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
tužna vijest
nažalost preminuo je niche. u utorak je sprovod tko može doći
uzeo je zadnji dop, kao to je to i kreće ispočetka, pustio johnya no preforsirao se malo i podlegao opijatu. možda je tako i najbolje.
uzeo je zadnji dop, kao to je to i kreće ispočetka, pustio johnya no preforsirao se malo i podlegao opijatu. možda je tako i najbolje.
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Re: tužna vijest
Ja moram na masazu i frizuru.
Ili je to na onom svijetu.
Boze, sve mi se izmijesalo.
;-D
Ili je to na onom svijetu.
Boze, sve mi se izmijesalo.
;-D
Mene je ćapa išijas pa nisam stiga...a vjerojatno je samo zakomija, desi se i to ponekad, svašta stavlja u te kifove današnja omladina...
darth_vader-
2014-04-17
ja sam bila na sahrani...poručio vam je da se napušite
I ja sam bio. Došla osim mene jedino dva narkića, diler kojem je ostao dužan pare i dvi sumnjive ženske. Valjda je jedna od njih Noorka.
Ja sam došao da mu familiji poručim kako ću im halalit pare koje mi je ostao dužan. Ali nitko od njih nije došao.
a tako znači...ti si bio onaj klošarRoland Deschain wrote:I ja sam bio. Došla osim mene jedino dva narkića, diler kojem je ostao dužan pare i dvi sumnjive ženske. Valjda je jedna od njih Noorka.
Ne, ja sam bio onaj gospodin malo sa strane.Noor wrote:a tako znači...ti si bio onaj klošarRoland Deschain wrote:I ja sam bio. Došla osim mene jedino dva narkića, diler kojem je ostao dužan pare i dvi sumnjive ženske. Valjda je jedna od njih Noorka.
Btw, čuo sam i da je ona raspala volina iz Kostarike odapela. Jel zna tko šta?
Roland Deschain wrote:I ja sam bio. Došla osim mene jedino dva narkića, diler kojem je ostao dužan pare i dvi sumnjive ženske. Valjda je jedna od njih Noorka.
Kakve usluge ili robu ona nudi ?
Jel druga nicheova zena ?..ili je otisla odmah na odmor na Maldive?
Guest- Guest
Noor wrote:a tako znači...ti si bio onaj klošarRoland Deschain wrote:I ja sam bio. Došla osim mene jedino dva narkića, diler kojem je ostao dužan pare i dvi sumnjive ženske. Valjda je jedna od njih Noorka.
ako je imao ovakvu facu to je njegov ožalošćeni rođak. vjerojatno se došao uvjerit da je niche odapeo
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:Noor wrote:a tako znači...ti si bio onaj klošarRoland Deschain wrote:I ja sam bio. Došla osim mene jedino dva narkića, diler kojem je ostao dužan pare i dvi sumnjive ženske. Valjda je jedna od njih Noorka.
ako je imao ovakvu facu to je njegov ožalošćeni rođak. vjerojatno se došao uvjerit da je niche odapeo
Ma svi su odahnuli jer ne moraju novac i kartice drzati pod kljucem .
Larko Krivaja je dosao po svoje novce , nazalost niche je to sve odmah spiskao kod svog albanskog dilera
Guest- Guest
EstebanEnrique-
2014-04-16
Ništa od povratka Ničeovog rođaka u Hajduk. Kaže da je premlad za povratak, a ustvari mu se ne da igrat za jogurte. Doći će s 35.
Neplasi se pusi kurac. Jebava san ti zenu redovnoRoland Deschain wrote:Ne, ja sam bio onaj gospodin malo sa strane.Noor wrote:a tako znači...ti si bio onaj klošarRoland Deschain wrote:I ja sam bio. Došla osim mene jedino dva narkića, diler kojem je ostao dužan pare i dvi sumnjive ženske. Valjda je jedna od njih Noorka.
Btw, čuo sam i da je ona raspala volina iz Kostarike odapela. Jel zna tko šta?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Who is Niche ???
Gay from Split.
Gay from Split.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» tužna vijest
» tužna vijest :(
» Tužna vijest za sve ljubitelje košarke i sporta(ne mislim na našega sporta s foruma)
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Tuzna pozadina price
» tužna vijest :(
» Tužna vijest za sve ljubitelje košarke i sporta(ne mislim na našega sporta s foruma)
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Tuzna pozadina price
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2